Vjerovao sam ovim momcima, ali se nisam nadao ovome.
Hvala im!!!!
Čujemo se kasnije

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Mislio sam da je bar jedan od njih kvalitetan da uđe u prvih 11ili bar u uži krug ili je možda neki drugi razlog što je više logično.rammstein je napisao/la:broj igraca koji je ogranicen...collector je napisao/la:ovo niko ne zna vjeruj mi, samo Dzeno zna koji je razlog !!!SiouxLukavac je napisao/la:Svaka čast i čestitke na prolasku.
Eh, niko da odgovori na pitanje zašto Kostić i Mitrevski nisu u kombinacijama u ovim Evropskim utakmicama?
Ha, srušismo i tu negativnu tardiciju, a vakat je i bio.dr.van nostrand je napisao/la:Eh mi do sada nismo nikad znali ili mogli napraviti nesto na gostovanjima nakon domaceg kiksa (remi-poraz).lucif3R666 je napisao/la:sjecam se jednom , kad je dinamo kiksao kuci od ciriha , pa svi mu se smijali i ode u goste i dane 5 komada![]()
ocekujem u 18 takav scenario
/maritimo, sartid, kyiv, basel, cluj/
nadamo se tom prekidu niza u Norveskoj
poshtedi nas lazhnih zahvaljivanja i idi pratit" odbojkuBaja_Zvjerka je napisao/la:Cestitam Hilmi i ostalim normalnim navijacima na prolasku u naredno kolo...
Po onome što sam ja vidio u ove dvije utakmice ja bih stavio Duljevića na ljevo krilo,Velkoski u napad Bilbija klupa. Nekako mi se to čini realnije sa neutralne strane gledanjanuerta je napisao/la:--------------------------------BILBIJA---------------------------
------VELKOSKI-----------------------------------OKIĆ----------
-------------------------------STOJČEV--------------------------
----------------RADOVAC---------------CIMIROT---------------
--PROTIĆ------DUPOVAC----------TATOMIROVIĆ---KALASI--
-------------------------------BANDOVIĆ---------------------
DO ZADNJEG DAHA!!!
Bukvalno danas smo krenuli sa 5 napadaca, Velkoski, Bilbija, Stojcev, Okic, Duljevic .. I previse ofanzivno al moralo se, slazem se da se ne moze ovako igrati posebno sa Grcimaprimasquadra je napisao/la:Danas mi je vaša postava izgledala preofanzivno što je bilo i potrebno s obzirom na rezultat u 1.utakmici , ali kad dođu ozbiljnije ekipe nesmije se tako igrati po meni . Sretno protiv Grka i mislim da možete do play offa a onda i zašto ne konačno da jedna naša ekipa zaigra i tu grupnu fazu EL.
Mi smo ipak jos nedoreceni i nedokazani ali imamo potencijala, neupitno.Ajax je napisao/la:Sarajevo 40% - Atromitos 60% sanse za prolaz dalje. Sve je otvorenomma_hz je napisao/la:Atromitos je prosle godine zavrsio kao cetvrti sa istim brojem bodova kao i jedan Panatenaikos i sa 3 boda manje od drugoplasiranog Paoka...![]()
![]()
![]()
bilbija je danas bio igrac utakmicesarajlija je napisao/la:Upravo tako i ja bih volio dulja na krilo, krste isturen gore, nemanja neka male veze kopacke igracima jbg lik se nije danas vidio sem one sanse glavom i to je sve, mislim da pravi napadac treba postizat golove, a ne sve na gotovo
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, Aduka87, BeHighirly, boki86, Bordo10, bordobijeli, cookiech, Fudo, galia95, gh0stHZ, Haksss, Hazre, hurem, HyperOS, Jabroni, James1987, Kabinet1987, Lecler, mercurial, miguelramos, MokraKifla, mosarajvosa83, n0dix, napoleon72, plisek, relativizam, siroliver69, stokastoka23, tajsamja, Venom, Zagor i 244 gosta.