Navijaci..

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

steve-o
Kontakt:

Re: Najbolji navijači na svijetu su ...?

Post Postao/la steve-o » 01 mar 2010, 21:55

@devil: bio je onaj mamlaz danny dyer u argentini snimao dokumentarac o njima tamo..

evo par slika gostovanja ujpesta u bukurestu:

slika

slika

slika

slika

AFC Ajax
Kontakt:

Post Postao/la AFC Ajax » 01 mar 2010, 21:58

Mislim da niste realni bas, super su vam svicarsi a gade vam se juzno amerikanci... dok su vam opet englezi zakon. Jbg kontradiktorni ste sami sebi :?

Moje misljenje je da treba zabranit sve navijacke skupine pocevsi od Argentine, preko Engleske pa sve do Rusije. Dosta je vise nasilja na fudbalskim stadionima! :D

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 mar 2010, 22:07

AFC Ajax je napisao/la:Mislim da niste realni bas, super su vam svicarsi a gade vam se juzno amerikanci... dok su vam opet englezi zakon. Jbg kontradiktorni ste sami sebi :?

Moje misljenje je da treba zabranit sve navijacke skupine pocevsi od Argentine, preko Engleske pa sve do Rusije. Dosta je vise nasilja na fudbalskim stadionima! :D

Zavisno prijatelju, jer nismo imali mi prilike da gledamo direktno neke stvari, neog samo preko klipova i preko medija koji vole da ocrne ovako neke stvari. I ja bih volio da se unesu drastičnije kazne za neki prekršaj na tribini, ali sa ovakvim policajcima to nema smisla. Uhvate nekoga nevinog i onda njega optužuju za nešto. Mislim da većina neće nikada skontati opći kodeks. Ako će se neko boriti neka se sastanu u šumi i neka se biju šakama, ali kada neko padne to je to, nema udaranja, a u nas se čeka da neko padne da dođu 20-torica i da ga lupaju nogom u glavu.

Sve su to jaki tipovi, kada su na tribini i kada ima s njima još 1000 ljudi, a da su sami ne bi smjeli pisnuti, čast izuzecima.

Nasilje na stadionu trema biti tabu tema, neka se navija, nisi došao da praviš neke probleme, nego da navijaš.

Wert
Kontakt:

Post Postao/la Wert » 01 mar 2010, 22:16

Steve-o, jesi gledo onog lika na youtube sto imitira Denny Dyera, hahaha, šega do bola, lafo neki firms :D
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 01 mar 2010, 22:37

@neutral: potpis ko kuca! steta pa ove "face" sto haraju balkanom ne rade to kako rade recimo rusi ili donekle englezi, sve se to dogovori fair play i na kraju niko neduzan ne nastrada!

@wert: jesam, danny dire ;)

marsovac
Kontakt:

Post Postao/la marsovac » 01 mar 2010, 22:48

Neutral je napisao/la:
AFC Ajax je napisao/la:Mislim da niste realni bas, super su vam svicarsi a gade vam se juzno amerikanci... dok su vam opet englezi zakon. Jbg kontradiktorni ste sami sebi :?

Zavisno prijatelju, jer nismo imali mi prilike da gledamo direktno neke stvari, neog samo preko klipova i preko medija koji vole da ocrne ovako neke stvari. I ja bih volio da se unesu drastičnije kazne za neki prekršaj na tribini, ali sa ovakvim policajcima to nema smisla. Uhvate nekoga nevinog i onda njega optužuju za nešto. Mislim da većina neće nikada skontati opći kodeks. Ako će se neko boriti neka se sastanu u šumi i neka se biju šakama, ali kada neko padne to je to, nema udaranja, a u nas se čeka da neko padne da dođu 20-torica i da ga lupaju nogom u glavu.

Sve su to jaki tipovi, kada su na tribini i kada ima s njima još 1000 ljudi, a da su sami ne bi smjeli pisnuti, čast izuzecima.

Nasilje na stadionu trema biti tabu tema, neka se navija, nisi došao da praviš neke probleme, nego da navijaš.

potpis
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!

AFC Ajax
Kontakt:

Post Postao/la AFC Ajax » 01 mar 2010, 22:57

Neutral je napisao/la:

Znam da uvijek nevini nastrada, tako je to nazalost. Nisam na strani policije a jos manje medija, al kad vidis recimo ove celave madjare i njihove "akcije" sve ti jasno bude. Takve treba zabranit, to je moje misljenje.
U Holandiji je bilo i smrtnih slucajeva radi debila i njihovih tuca.
A sto se tice sumara i njihovih tuca, oni su mi jos gluplji... udaraju se u ime fudbala u nekoj sumetini i to cak nije ni dan utakmice nego eto naumpalo im da se potuku :roll:
Al opet bolje i to nego na stadionu i u gradu.

Pozdrav

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 02 mar 2010, 17:14

jos par interesantni slika ovi madjara..

korteo ferencvarosa:

slika

slika

ujpest-ferencvaros:

slika

slika

slika

slika

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 03 mar 2010, 00:34

Neutral je napisao/la:Sve su to jaki tipovi, kada su na tribini i kada ima s njima još 1000 ljudi, a da su sami ne bi smjeli pisnuti, čast izuzecima.

Apsolutno se slažem! Ako si navijač, navijač si, ako tražiš belaja huligan si. Razlika je ogromna. Zbog toga ne simpatišem engleske navijače (osim Liverpoolovog Kopa). :D

alan_kardec je napisao/la:**** ti navijača koji jedva čeka utakmicu samo da bi se pomarisao.Otiđi na tekmu,poderi grlo od navijanja i budi pravi navijač
Ovo sam nekad davno napisao na ovoj temi.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 03 mar 2010, 11:48

slika
slika
slika

8-)
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 03 mar 2010, 16:09

ftc gostovanje..

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 03 mar 2010, 22:17

navijače boce juniors definitivno po meni no1:
slika
slika
slika
slika
superclasico boca-river.
slika

navijači borussie iz dortmunda:
slika
slika
slika
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 04 mar 2010, 15:55

slika

slika

slika

slika

slika

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 04 mar 2010, 16:00

Ne znam je li iko postavljao ovaj klip na prethodnim str. ovdje se vidi kakva je frka bila izmedju pristalica OM i PSG-a
[youtube][/youtube]
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

AFC Ajax
Kontakt:

Post Postao/la AFC Ajax » 04 mar 2010, 16:45

:shock: Sta im je semafor skrivio?
Ne vidim ovdje nikakvu tucu, vidim samo par stotina huligana koji razbijaju sve sto im se nadje na putu pa izmedju ostalog i semafor :?
Poslije toga frajeri krecu na policiju al nakon sto je policija krenula prema njima bjeze ko kokosi i onda sa sigurne udaljenosti bacaju boce i ostale predmete. Ma nema hrabrost na nivou.
I onda su policajci za sve krivi :roll:
Zadnja izmjena: AFC Ajax, dana/u 04 mar 2010, 17:00, ukupno mijenjano 1 put.

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 04 mar 2010, 17:00

ta' ce ovi francuzi, sjecaju se sigurno oni iz marseillea kako su dobili po usima u twente-u ili lyonnaisi u svom dvoristu od anderlechta proslog augusta...

AFC Ajax
Kontakt:

Post Postao/la AFC Ajax » 04 mar 2010, 17:03

Ja u zadnje vrijeme sve vise postajem pravi antinavijac, antihuligan... ne znam zbog cega, mozda zbog ovakvih ruznih stvari koje dolaze od navijaca :roll:
Ebote oni dosli nekom da razore grad :?

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 04 mar 2010, 17:04

AFC Ajax je napisao/la:Ja u zadnje vrijeme sve vise postajem pravi antinavijac, antihuligan... ne znam zbog cega, mozda zbog ovakvih ruznih stvari koje dolaze od navijaca :roll:
Ebote oni dosli nekom da razore grad :?
To se kaze mangupi druze moj, ima takvih u svakoj navijackoj grupi :)
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

AFC Ajax
Kontakt:

Post Postao/la AFC Ajax » 04 mar 2010, 17:07

Pa svejedno oni predstavljaju svojim ponasanjem cijelu skupinu. Pogledaj na klipu samo sta rade. I onda kad policja uzvrati silom onda policajci nevaljaju a oni su nevini... ma ja :roll:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 mar 2010, 17:09

@Rob ovde nije bila frka izmedju navijaca Marseille nego su se potukle rivalske hool grupe PSG-a.Bar sam tako cuo.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.