evo par slika gostovanja ujpesta u bukurestu:

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
AFC Ajax je napisao/la:Mislim da niste realni bas, super su vam svicarsi a gade vam se juzno amerikanci... dok su vam opet englezi zakon. Jbg kontradiktorni ste sami sebi
Moje misljenje je da treba zabranit sve navijacke skupine pocevsi od Argentine, preko Engleske pa sve do Rusije. Dosta je vise nasilja na fudbalskim stadionima!
Neutral je napisao/la:AFC Ajax je napisao/la:Mislim da niste realni bas, super su vam svicarsi a gade vam se juzno amerikanci... dok su vam opet englezi zakon. Jbg kontradiktorni ste sami sebi
Moje misljenje je da treba zabranit sve navijacke skupine pocevsi od Argentine, preko Engleske pa sve do Rusije. Dosta je vise nasilja na fudbalskim stadionima!
Zavisno prijatelju, jer nismo imali mi prilike da gledamo direktno neke stvari, neog samo preko klipova i preko medija koji vole da ocrne ovako neke stvari. I ja bih volio da se unesu drastičnije kazne za neki prekršaj na tribini, ali sa ovakvim policajcima to nema smisla. Uhvate nekoga nevinog i onda njega optužuju za nešto. Mislim da većina neće nikada skontati opći kodeks. Ako će se neko boriti neka se sastanu u šumi i neka se biju šakama, ali kada neko padne to je to, nema udaranja, a u nas se čeka da neko padne da dođu 20-torica i da ga lupaju nogom u glavu.
Sve su to jaki tipovi, kada su na tribini i kada ima s njima još 1000 ljudi, a da su sami ne bi smjeli pisnuti, čast izuzecima.
Nasilje na stadionu trema biti tabu tema, neka se navija, nisi došao da praviš neke probleme, nego da navijaš.
Znam da uvijek nevini nastrada, tako je to nazalost. Nisam na strani policije a jos manje medija, al kad vidis recimo ove celave madjare i njihove "akcije" sve ti jasno bude. Takve treba zabranit, to je moje misljenje.Neutral je napisao/la:
Zavisno prijatelju, jer nismo imali mi prilike da gledamo direktno neke stvari, neog samo preko klipova i preko medija koji vole da ocrne ovako neke stvari. I ja bih volio da se unesu drastičnije kazne za neki prekršaj na tribini, ali sa ovakvim policajcima to nema smisla. Uhvate nekoga nevinog i onda njega optužuju za nešto. Mislim da većina neće nikada skontati opći kodeks. Ako će se neko boriti neka se sastanu u šumi i neka se biju šakama, ali kada neko padne to je to, nema udaranja, a u nas se čeka da neko padne da dođu 20-torica i da ga lupaju nogom u glavu.
Sve su to jaki tipovi, kada su na tribini i kada ima s njima još 1000 ljudi, a da su sami ne bi smjeli pisnuti, čast izuzecima.
Nasilje na stadionu trema biti tabu tema, neka se navija, nisi došao da praviš neke probleme, nego da navijaš.
Apsolutno se slažem! Ako si navijač, navijač si, ako tražiš belaja huligan si. Razlika je ogromna. Zbog toga ne simpatišem engleske navijače (osim Liverpoolovog Kopa).Neutral je napisao/la:Sve su to jaki tipovi, kada su na tribini i kada ima s njima još 1000 ljudi, a da su sami ne bi smjeli pisnuti, čast izuzecima.
Ovo sam nekad davno napisao na ovoj temi.alan_kardec je napisao/la:**** ti navijača koji jedva čeka utakmicu samo da bi se pomarisao.Otiđi na tekmu,poderi grlo od navijanja i budi pravi navijač
To se kaze mangupi druze moj, ima takvih u svakoj navijackoj grupiAFC Ajax je napisao/la:Ja u zadnje vrijeme sve vise postajem pravi antinavijac, antihuligan... ne znam zbog cega, mozda zbog ovakvih ruznih stvari koje dolaze od navijaca
Ebote oni dosli nekom da razore grad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.