FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Interista
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Interista » 24 jul 2014, 22:17

FCUM je napisao/la:nisu grci nista posebno,imaju papadopulosa koji im je najbolji igrac i strijelac i nekog talijana ostalo taraba vjerujte mi
ne vjerujem ti je Papadopulos vise ne igra za Atromitos :mrgreen: Od igraca izdvojio bih Napoleonia i Brita ostalo je u 5 deka sa Sarajevovim igracima temelje Grcima postavio je Dusko Bajevic 90 % ovih igraca je on doveo i napravio sistem igre.. Vec sam pisao o njima sansa lezi u prvom mecu na Kosevu Grci ce izaci kao Haugesund Sarajevo ne smije dopustiti da primi gol ili dopusti Atromitosu povoljan rezultat.. Atromitos se kuci moze dobiti 2-0 siguran sam u to taj bi rezultat bio idealan u Grckoj ce biti tesko ne zbog navijaca jer je u njih jedna od losijih posjeta sto se tice i lige i evrope na utakmicama bude 3-4 hiljade sto je za Grcki nogomet lose..

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 24 jul 2014, 22:22

fcsforever je napisao/la:znači Džeme nema ali ima zato BiH "Jaser Arafat". Isto tako, Protić umjesto Puzija.
AJVAR SE UPRŽIO..zar ne...!!!!!!!

Dzemo je danas,po meni ispao jako naivan,I mogao nas je kostati prolaza.Puzigaca danas odigro jako lose.Svaka sansa po njegovoj strani.Protiv Grka sigurno necemo igrati ovoliko ofanzivno.Mora se raditi sa odbranom,koja je djelovala jako nesigurna.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 24 jul 2014, 22:25

Danas smo igrali sa bukvalno 6 ofanzivno orijentisanih igraca..logican slijed dogadjaja je dosta prilika i prostora za gostujucu ekipu...sta hocete u gostima smo u Evropi duplo skupljoj ekipi uvalili 3 gola.. :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 24 jul 2014, 22:25

Cestitke iz Zenice nasim sportskim rivalima, svaka cast.
Ali ja ljudi ne znam kako su ove komsije toliko ljubomorne na vas, pa oni vise na ovoj temi, oni analiziraju i sikiraju se vise nego vi. Tipicna ona bosanska neka crkne i meni krava ako ce i komsiji.
Konacno je lijepo vidjeti jednu ekipu iz nase drzave koja igra brzo i zna cuvati loptu i ima brzu transformaciju. Ako ova ekipa bude napredovala i Dzeno bude iz nje izvukao maximum i pojaca se sa jos par finih pojacanja, prije svega jedan paklen CF, onda bi ta ekipa imala sta reci itekako do godine u drugom pretkolu lige prvaka, npr. Maribora bi sigurno izbacili, ali o tom po tom.
Samo naprijed momci, jos jednom uzivajte u renesansi svog kluba.

Sent from my iPhone using Tapatalk
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 jul 2014, 22:26

Kako ce to protiv Zvijezde fin sastav da bude i lijepa i opustena utakmica,ipak dolazi utakmice izmedju dvije Evropske,bit ce vjerovatno velikih rotacija

---------------Dejo------------

--Kalassi--Mitrevski-Dupovac---Protic----

-----------Kovacevic----Kostic---------

Puric--------Stojcev(nevjerujem da ce Fare poceti)---Duljevic---

---------------Bilbija(da razbije maler :mrgreen: )

I opet tombe :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 24 jul 2014, 22:27

Cestitke divovima!!!
Sevko :kralj:
StarMo nije skutorija...

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 24 jul 2014, 22:28

miky_hz je napisao/la:Kako ce to protiv Zvijezde fin sastav da bude i lijepa i opustena utakmica,ipak dolazi utakmice izmedju dvije Evropske,bit ce vjerovatno velikih rotacija

---------------Dejo------------

--Kalassi--Mitrevski-Dupovac---Protic----

-----------Kovacevic----Kostic---------

Puric--------Stojcev(nevjerujem da ce Fare poceti)---Duljevic---

---------------Bilbija(da razbije maler :mrgreen: )

I opet tombe :mrgreen:
Stojceva bi ja odmorio da ne pokupi kakvu povredu prije Grka. Ostalo je :thumbup: :thumbup: Bili mogao mozda Radovac da to odigra ?? Pa ako zatreba mogu jos uvijek uci Stojcev, Krste i Okic.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 24 jul 2014, 22:29, ukupno mijenjano 1 put.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 24 jul 2014, 22:29

Ma bravo Sarajevo! :clap:
Ajde do play-off-a. Sretno momci, sretno! :salut:

:bih:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 24 jul 2014, 22:30

post ovog zeničanina je za reči SVAKA ČAST MAJSTORE...jer kontaš stvari na pravi način

Krokodil
Kontakt:

Post Postao/la Krokodil » 24 jul 2014, 22:32

Hvala pRAvoj RAji iz MostaRA. Vazda ste bili gospoda! :kralj: :bih:

Nervoza
Kontakt:

Post Postao/la Nervoza » 24 jul 2014, 22:33

Interista je napisao/la:
FCUM je napisao/la:nisu grci nista posebno,imaju papadopulosa koji im je najbolji igrac i strijelac i nekog talijana ostalo taraba vjerujte mi
ne vjerujem ti je Papadopulos vise ne igra za Atromitos :mrgreen: Od igraca izdvojio bih Napoleonia i Brita ostalo je u 5 deka sa Sarajevovim igracima temelje Grcima postavio je Dusko Bajevic 90 % ovih igraca je on doveo i napravio sistem igre.. Vec sam pisao o njima sansa lezi u prvom mecu na Kosevu Grci ce izaci kao Haugesund Sarajevo ne smije dopustiti da primi gol ili dopusti Atromitosu povoljan rezultat.. Atromitos se kuci moze dobiti 2-0 siguran sam u to taj bi rezultat bio idealan u Grckoj ce biti tesko ne zbog navijaca jer je u njih jedna od losijih posjeta sto se tice i lige i evrope na utakmicama bude 3-4 hiljade sto je za Grcki nogomet lose..
Atromitos je opasniji u gostima, malo st sa na brzinu pregleao njihove rezultate vidio sam da u gostima nisu izgubili ni od Olimpiakosa ni od Panathinaikosa. Vazno ce biti da kod kuce ne primimo gol.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 24 jul 2014, 22:33

Cestitam Hilmi i ostalim normalnim navijacima na prolasku u naredno kolo...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 24 jul 2014, 22:34

Ovaj Bilbija je prvi kad se treba navijati i obicno je najglasniji :D

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

nuerta
Kontakt:

Post Postao/la nuerta » 24 jul 2014, 22:37

amstaff je napisao/la:Ovaj Bilbija je prvi kad se treba navijati i obicno je najglasniji :D

:lol: :lol: :lol: Vala bas. Samo da ne postane Ibricic naseg kluba :lol: :lol:

Nervoza
Kontakt:

Post Postao/la Nervoza » 24 jul 2014, 22:37

masteRofPoker je napisao/la:Cestitke iz Zenice nasim sportskim rivalima, svaka cast.
Ali ja ljudi ne znam kako su ove komsije toliko ljubomorne na vas, pa oni vise na ovoj temi, oni analiziraju i sikiraju se vise nego vi. Tipicna ona bosanska neka crkne i meni krava ako ce i komsiji.
Konacno je lijepo vidjeti jednu ekipu iz nase drzave koja igra brzo i zna cuvati loptu i ima brzu transformaciju. Ako ova ekipa bude napredovala i Dzeno bude iz nje izvukao maximum i pojaca se sa jos par finih pojacanja, prije svega jedan paklen CF, onda bi ta ekipa imala sta reci itekako do godine u drugom pretkolu lige prvaka, npr. Maribora bi sigurno izbacili, ali o tom po tom.
Samo naprijed momci, jos jednom uzivajte u renesansi svog kluba.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Hvala na cestitkama i pored naseg rivaliteta zelim vam da se i vi izvucete iz govana jer to zasluzujete. Sto se tice nasih komsinica vjeruj da im mi nista ne zamjeramo razumijemo da ajvar nekad zna tesko pasti na zeludac, trenutno ih samo zalimo.
Zadnja izmjena: Nervoza, dana/u 24 jul 2014, 22:39, ukupno mijenjano 1 put.

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 24 jul 2014, 22:37

Bibi je danas bio dobar...a mogu reči vrlo dobar. Onaj pass za Šefčenka i naš 3 je prelomio tekmu.

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 24 jul 2014, 22:38

Samo popraviti bekove i bice sve bolje.

FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 24 jul 2014, 22:39

U Četvrtak ovako hoću :mrgreen:

[youtube][/youtube]
U novi boj ...

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 24 jul 2014, 22:40

grke analiziram sutra kad se vratim u sarajevo...

Ali cu prokomentaristi danasnju tekmu

Kako bezobraznih ljudi ima... niko ne pominje da su danas izasli sa jacom tj najjacom ekipom ;) niko da kaze da igraju jako dobro i skolski, da kombinuju i da su fizicki odlicni bili ti "amateri-ribari" koji dolaze iz jedne jako loše lige. Neka, nije lahko sažvakati i progutati ;)

I onda gospodin Uščuplić izađe sa PET OFANZIVACA i jednim veznim. Velika damu majstore! Svjestan je bio da moramo zabiti gol prije njih i da nam dva golamgotovo sigurno donose prolaz. Tako je i postavio igru, na sve ili nista. Ja sam ocekivao sigurno da ce oni imati bar jednu stopostotnu ili dvije jeer je igra sa pet ofanzivaca garant za to. I onda covjek sa magijom u nogama udara loptu :o ...kazu golman kriv...golman je krenuo bas tamo gdje i lopta ali je efe lopte bio toliko jaknda je zavrsila dva metra u suprotnom pravcu-majstorija
Gol okica je uigravana akcija na treningu

U drugom bi im uvalili jos tri!!! ali peh...penal jeste bo ali žuti ne...poslije toga momci su se prepali...i onda jedna smijesna odluka sudije!!! Nemojte se grijesiti o Džemu, kod penala jeste kriv ali kod drugog zutog je sudija usrao, do tih momenata Džemo bez greske!!!

Haugesundu je ovo tek drugi poraz od maja mjeseca, izgubili su samo od Rosenborga

Dejo sjaJan!
Tatko isto
Dupovac malko kasnio
Puzigaca ocajan svi napadi po njegovoj strani
Džemo dobar do penala i van forme ffizicki nespreman
Cimi sjajn posao obavio drzao u prvom poluvremenu sam vezni red u defanzivi
Stojčev-stojčevski
Dulja majstor veliki bit ce i jeste odlican igrac
Bićo majstor koji ima cesto problem psihe dvije maestralne asist
Krste nevidljiv

Okić-dženin specijalitet za veceras pazite...kazu neiskusan trener :x na lijevu nasu stranu poslije prvog gola pomjera stojceva,krstu, duljevica i ostavlja okica da im hebe majku!!! znao je da ga ne mogu stici

Radovac , odlican za svoje godine, bit ce veliki igrac,žrtvovan zbog formacije 4141

sad se pofajtat sa grcima i to je to

Kakva hrabrost je otici u norvesku i stici gol zaostatka i jos jedan viska zabiti sa igracem manje

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 24 jul 2014, 22:41

bilbija danas pokazao da je bolji kao neki poluspic zna igrati i ima sjajnu asistenciju ,kad je u spicu pojedu ga stoperi .berberovic ja sam i kad je dolazio napisao da nisam ljubitelj povratnika u ekpu ,nisu to vise igraci kao prije 5-6 godina ,ne treba ga sad pljuvati al ocito je da ne mozemo puno ocekivati od njeg.puzigaa tanak treba probati drugog beka uglavnom bitno je da smo prosli i mislim da cemo biti sve bolji i bolji .

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bosnas_, HeavyBassBlues, keli, mnon46, nedimmmm1337 i 81 gost.