ne vjerujem ti je Papadopulos vise ne igra za AtromitosFCUM je napisao/la:nisu grci nista posebno,imaju papadopulosa koji im je najbolji igrac i strijelac i nekog talijana ostalo taraba vjerujte mi

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ne vjerujem ti je Papadopulos vise ne igra za AtromitosFCUM je napisao/la:nisu grci nista posebno,imaju papadopulosa koji im je najbolji igrac i strijelac i nekog talijana ostalo taraba vjerujte mi
fcsforever je napisao/la:znači Džeme nema ali ima zato BiH "Jaser Arafat". Isto tako, Protić umjesto Puzija.
AJVAR SE UPRŽIO..zar ne...!!!!!!!
Stojceva bi ja odmorio da ne pokupi kakvu povredu prije Grka. Ostalo jemiky_hz je napisao/la:Kako ce to protiv Zvijezde fin sastav da bude i lijepa i opustena utakmica,ipak dolazi utakmice izmedju dvije Evropske,bit ce vjerovatno velikih rotacija
---------------Dejo------------
--Kalassi--Mitrevski-Dupovac---Protic----
-----------Kovacevic----Kostic---------
Puric--------Stojcev(nevjerujem da ce Fare poceti)---Duljevic---
---------------Bilbija(da razbije maler)
I opet tombe
Atromitos je opasniji u gostima, malo st sa na brzinu pregleao njihove rezultate vidio sam da u gostima nisu izgubili ni od Olimpiakosa ni od Panathinaikosa. Vazno ce biti da kod kuce ne primimo gol.Interista je napisao/la:ne vjerujem ti je Papadopulos vise ne igra za AtromitosFCUM je napisao/la:nisu grci nista posebno,imaju papadopulosa koji im je najbolji igrac i strijelac i nekog talijana ostalo taraba vjerujte miOd igraca izdvojio bih Napoleonia i Brita ostalo je u 5 deka sa Sarajevovim igracima temelje Grcima postavio je Dusko Bajevic 90 % ovih igraca je on doveo i napravio sistem igre.. Vec sam pisao o njima sansa lezi u prvom mecu na Kosevu Grci ce izaci kao Haugesund Sarajevo ne smije dopustiti da primi gol ili dopusti Atromitosu povoljan rezultat.. Atromitos se kuci moze dobiti 2-0 siguran sam u to taj bi rezultat bio idealan u Grckoj ce biti tesko ne zbog navijaca jer je u njih jedna od losijih posjeta sto se tice i lige i evrope na utakmicama bude 3-4 hiljade sto je za Grcki nogomet lose..
amstaff je napisao/la:Ovaj Bilbija je prvi kad se treba navijati i obicno je najglasniji
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Hvala na cestitkama i pored naseg rivaliteta zelim vam da se i vi izvucete iz govana jer to zasluzujete. Sto se tice nasih komsinica vjeruj da im mi nista ne zamjeramo razumijemo da ajvar nekad zna tesko pasti na zeludac, trenutno ih samo zalimo.masteRofPoker je napisao/la:Cestitke iz Zenice nasim sportskim rivalima, svaka cast.
Ali ja ljudi ne znam kako su ove komsije toliko ljubomorne na vas, pa oni vise na ovoj temi, oni analiziraju i sikiraju se vise nego vi. Tipicna ona bosanska neka crkne i meni krava ako ce i komsiji.
Konacno je lijepo vidjeti jednu ekipu iz nase drzave koja igra brzo i zna cuvati loptu i ima brzu transformaciju. Ako ova ekipa bude napredovala i Dzeno bude iz nje izvukao maximum i pojaca se sa jos par finih pojacanja, prije svega jedan paklen CF, onda bi ta ekipa imala sta reci itekako do godine u drugom pretkolu lige prvaka, npr. Maribora bi sigurno izbacili, ali o tom po tom.
Samo naprijed momci, jos jednom uzivajte u renesansi svog kluba.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, HeavyBassBlues, keli, mnon46, nedimmmm1337 i 81 gost.