FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Atromitos jucer izgubio od Panate 2:1 ( prijateljska )
Čestitke konama, osvijetlali ste klupski nogomet u BiH.
hebo igru, rezultatat je bitan!!
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
Hvala ti pasha..Blueone je napisao/la:Čestitke konama, osvijetlali ste klupski nogomet u BiH.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Drugi zuti za Dzemu je obicna pljacka sudije. Prvi je stigao do lopte i izbio je. Ali na zalost dusmana nije ni to pomoglo.
Gdje prvu igramo sa Grcima?
diplomatija je napisao/la:Stvarno sam se uplašio da bi vi ove godine mogli uzeti titulu, ali nakon ove današnje predstave mi je puno lakše, katastrofa od ekipe, igre i uloženih miliona..

Nema veze sto je ispao zeljo...zivot ide dalje...kao i SARAJEVO!

Na Koševu ako se ne varamamypitar je napisao/la:Gdje prvu igramo sa Grcima?

31 JULY 2014Janez je napisao/la:Na Koševu ako se ne varamamypitar je napisao/la:Gdje prvu igramo sa Grcima?
UEFA Europa League
Sarajevo - Atromitos
Zar prvu ne igramo u gostima?
-
- Kontakt:
Čestitke na pobjedi ..
znali se idući protivnik ukoliko bi prosli Grke ?
znali se idući protivnik ukoliko bi prosli Grke ?
Plaši se, plaši smrdo mali .. S kim vi igrate u 3. pretkolu?diplomatija je napisao/la:Stvarno sam se uplašio da bi vi ove godine mogli uzeti titulu, ali nakon ove današnje predstave mi je puno lakše, katastrofa od ekipe, igre i uloženih miliona..

Hvala Divovi !

Ševko

Stojčev

Bilbija

Bandović

Odigrali smo ispod nivoa i to treba da se kaže. Imali smo mnogo sreće, izbijali smo loptu sa gol linije, a Bandović hvatao žive lopte. Isto tako treba imati na umu da su oni u top formi, a mi odigrali tek dvije takmičarske utakmice. Zabili smo im tricu sa dosta slabom igrom i to je ono sto treba da nas raduje. Sada igramo sa jednom ozbiljnom ekipom koja je favorit, ali uz maksimalan angažman i mnogo sreće imamo se čemu nadati iako će biti strašno teško. Ova pobjeda će nam dosta podići samopouzdanje. Na kraju krajeva nije sramota ispasti od ekipa koja završi treća u Grčkoj ligi, a bilo bi sramota da smo ispali od ovih malo naprednijih ribara.
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
pa dobro sada dali ste odigrali ispod nivoa ili ne to je za razmatranje,po meni niste loše odigrali ali da ima mjesta za napredak -ima,jbg nisu ovi iz San Marina ipak je njihova liga sigurno bolja nego naša.SRETNO protiv Grka... edit-pa dragi Berberoviću one poteze ne bi očekivao od jednog osamnaestogodišnjaka,po meni držite se vi ove svoje mlađarije ima tu dobrog potencijala,a ove u penziju laganini...amstaff je napisao/la:Odigrali smo ispod nivoa i to treba da se kaže. Imali smo mnogo sreće, izbijali smo loptu sa gol linije, a Bandović hvatao žive lopte. Isto tako treba imati na umu da su oni u top formi, a mi odigrali tek dvije takmičarske utakmice. Zabili smo im tricu sa dosta slabom igrom i to je ono sto treba da nas raduje. Sada igramo sa jednom ozbiljnom ekipom koja je favorit, ali uz maksimalan angažman i mnogo sreće imamo se čemu nadati iako će biti strašno teško. Ova pobjeda će nam dosta podići samopouzdanje. Na kraju krajeva nije sramota ispasti od ekipa koja završi treća u Grčkoj ligi, a bilo bi sramota da smo ispali od ovih malo naprednijih ribara.
Zadnja izmjena: zmaj348, dana/u 24 jul 2014, 21:31, ukupno mijenjano 1 put.
Čestitke na prolazu u treće pretkolo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Moze mi neko napisato formaciju gdje je ko igro, jer nisam bas najbolje skonto danas. Ugl. Bilbija sjajan 2 asistencije u vidu Xavija. Okic se iskupio za promasenu 100% priliku na Hasetu. Protic mora igrati, Dzemo se mora uozbiljiti i Dulja mora igrati prvu.
- diplomatija
- Kontakt:
Vidi krokodila kockara i prevaranta starog, kad ćeš cvaju vratiti, valjda si se opario večeras?
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Ma nije to bas tako ispod nivoa odigrano, pocetak je, bez utakmica smo, bilo je neugodnih trenutaka i perioda ali najveci problem je taj psiholoske prirode. To je izgledalo toliko ruzno i neuredno i neobjasnjivo, zbog cega, zasto.amstaff je napisao/la:Odigrali smo ispod nivoa i to treba da se kaže. Imali smo mnogo sreće, izbijali smo loptu sa gol linije, a Bandović hvatao žive lopte. Isto tako treba imati na umu da su oni u top formi, a mi odigrali tek dvije takmičarske utakmice. Zabili smo im tricu sa dosta slabom igrom i to je ono sto treba da nas raduje.
Bas zbog cega

Ugl sad se ulazi rastereceno u dvomeč protiv Grka. Treba se muški pofajtat i dat sve od sebe, ko zna sta na kraju moze rezultirat.
Namucit i napatit protivnika maximalno pa ako bude bolji, tamam.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Hamljaj svoja mu.da gmizavče jedan. Hajmo hiš s'teme.diplomatija je napisao/la:Vidi krokodila kockara i prevaranta starog, kad ćeš cvaju vratiti, valjda si se opario večeras?

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Google Adsense [Bot], Lecler, Lekqqq1921, mire971, muhamedhulk, Pantelija, riki46, tajsamja, Vanja8 i 64 gosta.