gio10 je napisao/la:Drogba iako je pijavica pred penziju kako ga ti nazivaš, je bolji napadač i od Llorentea i Morate

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
gio10 je napisao/la:Drogba iako je pijavica pred penziju kako ga ti nazivaš, je bolji napadač i od Llorentea i Morate
today Juve will play friendly game (behind closed doors for the fans as a matter of public policy) against Lucento"
Vidal: "My future? I'll talk to the coach on Monday. I don't go to Manchester" #MUFCOfficialAgent je napisao/la:Arturo Vidal in Turin: "My future? I'll talk to the coach on Monday."
citava izjava je LAZNASissoko je napisao/la:Vidal: "My future? I'll talk to the coach on Monday. I don't go to Manchester" #MUFCOfficialAgent je napisao/la:Arturo Vidal in Turin: "My future? I'll talk to the coach on Monday."
mirkograziano @mirkogazzetta 12m
Vidal: "A Manchester non vado..." @Gazzetta_it
p.s. trol.
Znači priznaješ da lažeš i trolaš, još i lažne izjave edituješOfficialAgent je napisao/la:citava izjava je LAZNASissoko je napisao/la:Vidal: "My future? I'll talk to the coach on Monday. I don't go to Manchester" #MUFCOfficialAgent je napisao/la:Arturo Vidal in Turin: "My future? I'll talk to the coach on Monday."
mirkograziano @mirkogazzetta 12m
Vidal: "A Manchester non vado..." @Gazzetta_it
p.s. trol.![]()
Čuj ti imaš stav, ja mislio provjerene informacijeOfficialAgent je napisao/la:prvo sam dobio info. pa je kasnije demantovana a uostalom zna se moj stav oko vidala
to je zavrseno on je novi igrac MANCHESTER UNITEDaSissoko je napisao/la:Čuj ti imaš stav, ja mislio provjerene informacijeOfficialAgent je napisao/la:prvo sam dobio info. pa je kasnije demantovana a uostalom zna se moj stav oko vidala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.