AK47

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Daleko od toga. Nekoliko itekako iskusnih juznjaka, koji nikako nece odgovarati vama, imaju u ekipi sto prvo ne mirise na dobro + skupa i jaka ekipa iz mnogo, al` mnogo, jace lige. Treba biti realan, Grci su veliki favorit ali naravno da imate sansi protiv njih.Ajax je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/atromitos-a ... erein/3060
Moze se ove proci itekako. Sanse Sarajevo 45% a Atromitos 55%. Sada samo treba mudro odigrati.
![]()
kengur je napisao/la:Vi ste nas dovoljno izbrukali i zato kapak ni jedne. Opet cete zavisiti od nas da izadjete u Evropu.Nastavi da se plasis buduci da nemas pojma sa fudbalom i procjene su ti pogresne. Ne vidis dobro sa mindera baljo.diplomatija je napisao/la:Stvarno sam se uplašio da bi vi ove godine mogli uzeti titulu, ali nakon ove današnje predstave mi je puno lakše, katastrofa od ekipe, igre i uloženih miliona..
Nema veze sto je ispao Zeljeznicar, zivot ide dalje kao i Sarajevodiplomatija je napisao/la:Hvala Bogu pa nije niko, bolje nego da primamo peticu kao sto ce se vama desiti sa Grcima, jadna igra Sarajeva..
Sve je dobro sto se dobro svrsiexbabilon je napisao/la:Cestitke pitari!
Svjesni smo haj sada svojim putem.diplomatija je napisao/la:Ne znam možda sam ja previše očekivao od ekipe Sarajeva, ali ovo danas je bila katastrofa i svi ste vi toga svjesni, ali realnost van nikad nije bila jača strana...
Jel ti veca muka bila u utorak ili je to pak danas ?diplomatija je napisao/la:Ne znam možda sam ja previše očekivao od ekipe Sarajeva, ali ovo danas je bila katastrofa i svi ste vi toga svjesni, ali realnost van nikad nije bila jača strana...
Ne diraj ga. Meni baš uživancija čitati njegove i njemu slične(zna se, ko su) postove pune zavisti i kompleksa.HzSM je napisao/la:Svjesni smo haj sada svojim putem.diplomatija je napisao/la:Ne znam možda sam ja previše očekivao od ekipe Sarajeva, ali ovo danas je bila katastrofa i svi ste vi toga svjesni, ali realnost van nikad nije bila jača strana...
Ma brate nije ovo losa igra vec smo se i mi malo smirili i prepustili loptu njima da se malo otvore, nasi su igrali sa dosta opreza, igrali smo na sigurnoAdo76 je napisao/la:DIVOVI!!!!! Pa j.ebote kada norvezanima tricu zabijemo sa slabom igrom sta bi bilo da smo dobro odigrali.A pa da naravno to je odlika velikih ekipa
Mi na Kosevu odigrali odlicno i izgubili, po tebi odigrali lose i pobjedili 3-1diplomatija je napisao/la:Ajd ako ima i jedan da je realan neka kaže da je zadovoljan ičim osim rezultatom na današnjoj utakmici?
Nema al titula je garant nasha..diplomatija je napisao/la:Ajd ako ima i jedan da je realan neka kaže da je zadovoljan ičim osim rezultatom na današnjoj utakmici?