Dusmani

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Najjači post u 2014 godinidiplomatija je napisao/la:Stvarno sam se uplašio da bi vi ove godine mogli uzeti titulu, ali nakon ove današnje predstave mi je puno lakše, katastrofa od ekipe, igre i uloženih miliona..
Ubavo,ubavo zboris momce,hahahahahahHdiplomatija je napisao/la:Hvala Bogu pa nije niko, bolje nego da primamo peticu kao sto ce se vama desiti sa Grcima, jadna igra Sarajeva..
Poslije BajramaRezervniGolman je napisao/la:Haj sad pošaljite šleper sarajevske pive u Mostar![]()
Vi ste nas dovoljno izbrukali i zato kapak ni jedne. Opet cete zavisiti od nas da izadjete u Evropu.Nastavi da se plasis buduci da nemas pojma sa fudbalom i procjene su ti pogresne. Ne vidis dobro sa mindera baljo.diplomatija je napisao/la:Stvarno sam se uplašio da bi vi ove godine mogli uzeti titulu, ali nakon ove današnje predstave mi je puno lakše, katastrofa od ekipe, igre i uloženih miliona..
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, ErosViverosViv, fks74, Kaunas, keli, Lokomotifa, MaroonBjelave, Rauber33, rimljanin90, strahmeipomisliti, ubipara, USB, WeekendOffender i 217 gostiju.