FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Stravični napori FACE-a za obezbjeđenje prenosa? 

"S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani."
Jedva cekam Kalasa

-
- Kontakt:
StravičanPapastathopoulos je napisao/la:"Ekipa face tv je ulozila stravican napor da vam obezbjedi prijenos ove utakmice", a ljudi stream pustili

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Pa neko barem stream ima na TVu neki ni to.
Ševko revolveraš Divova. 

Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Divovi, giganti, svemirci, prvaci svemira, revolverasi, pa ima li vam kraja ?Nitro je napisao/la:Ševko revolveraš Divova.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- badblueboylivno
- Kontakt:
Stream + Marjan gratis. 

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Operacija Atromitos moze da pocne 

Zar je moguće da Puzigaća ispadne u svakom napadu po njegovoj strani?
Dupovac jako dobar danas.
Dupovac jako dobar danas.
Samo naprijed Saraj'vo!
begipasha je napisao/la:Pa neko barem stream ima na TVu neki ni to.

izmjena: Bilbija > Protic
Šta je ovo više se Manijaci nerviraju? Koji kompleksi. 

Going on up to a spirit in the sky...
Sad se mogu i citirati...socrates je napisao/la:Sta ste se ba sasrali,i da ispadnemo a necemo,nas samo cekaju bolji dani,i ako se desi to ispadanje iz evrope,bice najbezbolnije do sad,sta vam je. To nije ono vrijeme kad smo ispadali zbog milion malih i velikih razloga,kao recimo komsije sad,bez namjere da budem ironican ili provokativan.
Ova tekma ide u 3+...ja gotovo siguran u pobjedu,samo je bitno kako cemo uci u tekmu,prvih 10-15 min.,ona tekma sa Haseta se vise ne ponavlja,zivi bili pa vidjeliFortuna uz pomoc dragog Boga je na nasoj strani.

A,VAMA "DOBRONAMJERNICI" PORUCUJEM SAMO...

E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Kao sto rekoh mirise mi na teknu polufinala sa zrinjskim, i izgleda da ce i rez. biti isti.
Slabije smo odigrali nego na Kosevu, ali djelujemo dosta zrelo, vidi se kvalitet.
Steta za Dzemicu ali prema vidjenom u ove dvije tekme najmanje spreman nas igrac
Hvala Velezu na Sevchenku.
Slabije smo odigrali nego na Kosevu, ali djelujemo dosta zrelo, vidi se kvalitet.
Steta za Dzemicu ali prema vidjenom u ove dvije tekme najmanje spreman nas igrac
Hvala Velezu na Sevchenku.
Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Stvari su dosle ipak na svoje mjesto, bolji smo bili u dvomeču ali ne toliko koliko su neki priželjkivali (ribari i slicno)

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Sad se mogu i citirati...socrates je napisao/la:Sta ste se ba sasrali,i da ispadnemo a necemo,nas samo cekaju bolji dani,i ako se desi to ispadanje iz evrope,bice najbezbolnije do sad,sta vam je. To nije ono vrijeme kad smo ispadali zbog milion malih i velikih razloga,kao recimo komsije sad,bez namjere da budem ironican ili provokativan.
Ova tekma ide u 3+...ja gotovo siguran u pobjedu,samo je bitno kako cemo uci u tekmu,prvih 10-15 min.,ona tekma sa Haseta se vise ne ponavlja,zivi bili pa vidjeliFortuna uz pomoc dragog Boga je na nasoj strani.

A,VAMA "DOBRONAMJERNICI" PORUCUJEM SAMO...

E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: OzmoodPinglewood, sekac, tuitamo i 48 gostiju.