Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Je li se misli sporsko drzavljanstvo ??Goalgetter je napisao/la:Igrac koji nema EU drzavljanstvo, mora u zadnjih 2 godina odigrati minimum 75% utakmica za reprezentaciju, da bi dobio licencu za igranje u EPL. Sad je pitanje da li Mume ima i dalje Njemacko, ili nase drzavljanstvo.tyler durden je napisao/la: Zasto bi morao na posudbu? otkad je uslov igranje u reprezentaciji, da bi igrao i u klubu ?
On nema Njemacko drzavljanstvo.Sheyi je napisao/la:Pa momak ima dvojno državljanstvo do 23. godine(?), i može igrati u Britaniji
Ima.LvG je napisao/la:On nema Njemacko drzavljanstvo.Sheyi je napisao/la:Pa momak ima dvojno državljanstvo do 23. godine(?), i može igrati u Britaniji
Ne bi im bio prvi putMozambik je napisao/la:Ne bi ga vodili ako ga ne mogu potpisat.
Sretno Mume![]()
![]()
Nema.Ima.
+1Mozambik je napisao/la:Ne bi ga vodili ako ga ne mogu potpisat.
Sretno Mume![]()
![]()
mogu ga poslati na posudbu kao Arsenal Campbela, ali nadam se da ima Njemačko državljanstvo ili da može igrati na osnovu talentaAjax je napisao/la:+1Mozambik je napisao/la:Ne bi ga vodili ako ga ne mogu potpisat.
Sretno Mume![]()
![]()
Na osnovu % odigranih utakmica sigurno nece moci igrati. Da se je na vrijeme prepoznao kvalitet i olaksalo momku. A ne ma ta ce on, neka ga i pauzira dvije godine. Tamo iz Madzarske lige imamo mi takvih koliko hocesnedim93 je napisao/la:
mogu ga poslati na posudbu kao Arsenal Campbela, ali nadam se da ima Njemačko državljanstvo ili da može igrati na osnovu talenta
Posljednjih dana aktualna tema je interes engleskih Tottenhama i Fulhama za našeg internacionalca.
„Oni su kontaktirali Ferencvaros i raspitivali se za mene, ali službene ponude još uvijek nema. Mali problem je što u posljednje vrijeme nemam nastupe za reprezentaciju, a to pravilo je na snazi u Engleskoj.“
Momak nema talenta ni za klubove iz nekadasnje velike Yugo cetvorke ( Dinamo, Hajduk, Zvjezda i Partizan ). Kakav Tottenham ti mora da se salisGoalgetter je napisao/la:Koliko znam, i sam Besic je jednom u intervju govorio da mu fale utakmice za reprezentaciju, sto je kocilo tada njegov transfer u Fulham i Tottenham.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.