Koji je to?Pappy je napisao/la:Nista strasno da ovakva juniorska selekcija primi osam komada. S obzirom da je vecina njih igrala u Sarajevu ili Zelji i tamo nije uspjela, dosla je ovamo. Rezultat katastrofalna selekcija za prvi tim, a jedan od rijetkih koji je mogao preci otisao je u Sarajevu, i tamo ce uspjeti.
FK Slavija
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: FK Slavija
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Golman Ivan Trifković. Veliki potencijal. Prije toga mali Luka Dursun prešao, tako da u Slaviji više nema toliko velikog talenta.Sarajlijc@ je napisao/la:Koji je to?Pappy je napisao/la:Nista strasno da ovakva juniorska selekcija primi osam komada. S obzirom da je vecina njih igrala u Sarajevu ili Zelji i tamo nije uspjela, dosla je ovamo. Rezultat katastrofalna selekcija za prvi tim, a jedan od rijetkih koji je mogao preci otisao je u Sarajevu, i tamo ce uspjeti.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Slavija
Jel istina da igrate prijateljsku protiv derbya??
Mhm, danas protiv Vurmla, sutra protiv čete Stivija Meklarena.JoseMourinho je napisao/la:Jel istina da igrate prijateljsku protiv derbya??
- JoseMourinho
- Kontakt:
Bgm svaka čast dobre pripreme pravoPappy je napisao/la:Mhm, danas protiv Vurmla, sutra protiv čete Stivija Meklarena.JoseMourinho je napisao/la:Jel istina da igrate prijateljsku protiv derbya??

- samo_lijevo
- Kontakt:
Kralju sto niste odvadili malo cuj 8-0.....[/quote]lovcen16 je napisao/la:
http://nkbosna.ba/novosti/178-nk-bosna- ... utakmicama" onclick="window.open(this.href);return false;
ne kontam sto pravite problem oko rezultata?
Igrali su Bosna i Slavija(JUNIORI,barem koji su ostali u Sarajevu).
sta tu nije jasno?
Ekipe su igrale po poluvrijeme,u prvom su igrali svi sto su dosli u Bosnu iz Sarajeva.
Pa sta treba reci Plakalu da ne daje po 4 gola za 20 minuta.Hoce covjek da igra za Sarajevo,i ovo mu je prilika da se dokaze.Drugo poluvrijeme je usao drugi tim.Kod Slavije sve sama djeca,igrali u majicama.Pustite kvazi novinare sto prave halabuku oko toga.
Bolje je Bosni bilo da su odigrali izmedju sebe,ova utakmica se nije trebala ni igrati.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Ma samo lagano i opusteno!!!Steta samo sto ce se pocetak prvenstva igrati u Foci ali sigurno ce vrijediti cekati jer ce teren na nasem stadionu biti vrhunski...covjek koji vodi ovaj projekat radio je stadion grckog Paoka.....radovi teku malo sporije od planiranog jer kasni isporuka nekih specialnih drenaznih cjevi(trebaju doci danas) ali bice sve uredu...obezbjedjena je drenaza od kamenih agregata,ugovorena je neka vrsta zemlje iz okoline Visokog i busen koji je vec pokosen i prihranjivan gore na Romaniji...kako cuo tako napisao...danas sam bio na stadionu...
ne kontam sto pravite problem oko rezultata?samo_lijevo je napisao/la:Kralju sto niste odvadili malo cuj 8-0.....lovcen16 je napisao/la:
http://nkbosna.ba/novosti/178-nk-bosna- ... utakmicama" onclick="window.open(this.href);return false;
Igrali su Bosna i Slavija(JUNIORI,barem koji su ostali u Sarajevu).
sta tu nije jasno?
Ekipe su igrale po poluvrijeme,u prvom su igrali svi sto su dosli u Bosnu iz Sarajeva.
Pa sta treba reci Plakalu da ne daje po 4 gola za 20 minuta.Hoce covjek da igra za Sarajevo,i ovo mu je prilika da se dokaze.Drugo poluvrijeme je usao drugi tim.Kod Slavije sve sama djeca,igrali u majicama.Pustite kvazi novinare sto prave halabuku oko toga.
Bolje je Bosni bilo da su odigrali izmedju sebe,ova utakmica se nije trebala ni igrati.[/quote]
Kralju nije problem bio nikako rezultat nego je nastao problem kada je neki novinar sa ovog portala napisao neke nebuloze pa je nedugo zatim skinuo taj clanak...sto se tice vas i vase ekipe srecno i da napravite sto bolji rezultat u predstojecem prvenstvu....
- samo_lijevo
- Kontakt:
znam care,pisali su i u Visokom isto tako.Bosna dobila Slaviju 8:0,a ti isti sto su pisali nisu ni bili na utakmici.Danas je svak novinar,zato se i ne treba cuditi sta se sve pise.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Bliži se kraj prvog poluvremena protiv Derbija. Po dvije velike prilike na obje strane. Radosavljević pogodio stativu, a njihove dvije prilike Lučić sjajno osujetio.
Dobra tekma za Sokolove....Jesmo izgubili 1-0 ali po onome sto sam pratio na oficijelnoj stranici Derbyija odigrali smo muski,hrabro,borbeno....Tri dobre sanse,Ivanovic jedan na jedan sa njihovim golmanom na samom otvaranju tekme,pa sut Radosavljevica koji pogadja stativu i sansa Kokota na kraju tekme....
Zadnja izmjena: lovcen16, dana/u 25 jul 2014, 20:34, ukupno mijenjano 1 put.
To je solidan rezultat.
Izgleda da cete se ipak malo stabilizovati, i da nece to tako lose biti kako je djelovalo prije mjesec dana.
Izgleda da cete se ipak malo stabilizovati, i da nece to tako lose biti kako je djelovalo prije mjesec dana.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Samo lagano i opusteno...90 posto forumasa je Slaviju stavilo kao glavnog konkurenta za ispadanje ali vrijeme ce sve pokazati...Ovi nasi sute i rade ne eksponiraju se puno sto mi se licno svidja...AdiFKS je napisao/la:To je solidan rezultat.
Pitanje,znam da ste sa lovom bili gori od nas (Borac), ko vam placa ove pripreme,jesu to bolji dani za Slaviju ili je u pitanju neko prebijanje,kompezacija.
Nije jeftino otici na pripreme u Austriju.....
Plaćeno je to, nema veze sa klubom, vec par godina.Papalukas je napisao/la:Pitanje,znam da ste sa lovom bili gori od nas (Borac), ko vam placa ove pripreme,jesu to bolji dani za Slaviju ili je u pitanju neko prebijanje,kompezacija.

P.s Samo nemojte da pišete da smo dobri, ipak novinari sa SS.ba rekose da smo primili osam od Bosne i da nam slijede teski dani.

Pappy mozes li provjeriti je li istina za koncert CECE RAZNJATOVIC na nasem stadionu!!!Danas sam nesto nacuo!!!!
Ne moram provjeravati, znam to odavno da treba da se organizuje.lovcen16 je napisao/la:Pappy mozes li provjeriti je li istina za koncert CECE RAZNJATOVIC na nasem stadionu!!!Danas sam nesto nacuo!!!!

edit: Čitam tekst na ovome portalu i ne mogu da vjerujem da ima novinara koji ne mogu da provjere prije nešto napišu. U ovome trenutku naši se već vraćaju za Lukavicu, a dotični piše kako nastavljaju pripreme u Austriji još neko vrijeme.

U utorak najvjerovatnije protiv Sutjeske u Foči u noćnom terminu generalka pred start sezone.
Definitivno protiv Sutjeske sutra u 20,00 u Foči generalka pred start šampionata. U subotu se igra protiv Zrinjskog, najvjerovatnije u redovnom terminu, jer koliko dobijam informacije reflektori nemaju dovoljno luksa za takmičenje u PL BIH.
Isto tako, ovim tempom radova stadion u Istočnom Sarajevu neće biti gotov zadugo, tako da ćemo mnogo više od dvije utakmice igrati u Foči.
Isto tako, ovim tempom radova stadion u Istočnom Sarajevu neće biti gotov zadugo, tako da ćemo mnogo više od dvije utakmice igrati u Foči.
-
- Kontakt:
Bio sam prije par godina u Foči na stadionu ništa posebno nije bio.
U zadnje vrijeme vidim da se radi na njemu pravo ,pa me zanima kakvo je stanje sa tribinama vidio sam da je glavna sređena,imali ista za gostujuće navijače odvojeno ili je sve zajedno ko i prije na jednoj tribini ?
U zadnje vrijeme vidim da se radi na njemu pravo ,pa me zanima kakvo je stanje sa tribinama vidio sam da je glavna sređena,imali ista za gostujuće navijače odvojeno ili je sve zajedno ko i prije na jednoj tribini ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.