FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Meni i dalje uprava radi dobar posao,govorio sam prije neki dan da je Nuspahic dobar igrac,mislim da smo s njim dobili extra pojacanje,Varea odlicno,Bajic je bio jedan od najboljih protiv Metalurga,meni je kritican bio Colic a da ne govorim o Stanicu.Covjece dragi on je bio najlosiji protiv Metalurga i daj Boze da ga prodamo,ovo je moje misljenje.
Bio sam u lozi,iznad mene sjedio Zujo i kompanija,**** sve strucnjake sta je on,covjek sve kritikuje,e zbog toga je van kluba i kako sam cuo posvadjan sa Amarom,da je donosio para koliko je pametovao na tekmi,ja bih bio zadovoljan,sve zna....fuj fuj
Bio sam u lozi,iznad mene sjedio Zujo i kompanija,**** sve strucnjake sta je on,covjek sve kritikuje,e zbog toga je van kluba i kako sam cuo posvadjan sa Amarom,da je donosio para koliko je pametovao na tekmi,ja bih bio zadovoljan,sve zna....fuj fuj
Re: Odg: FK Željezničar
Ja mislim da je ovo moj prvi post na vasoj temi, ali stvarno sve postujem i sve mogu shvatiti, ali burazeru ja ne mogu da vjerujem u kojoj ste vi zabludi Bog te s ovim oko Tana i svih stvari oko FKS, pa to je presmjesno. Oni sve eto znaju o nama i Tanu sta i kako ima u planu, ko zna o fudbalu a ko ne zna, majko moja. Dobro eto mi smo se prodali za kikiriki, nemamo nista od nekretnina, vi se nebi prodali za 10 milijardi, pa daj popustite nas vise. Kud ces ljepse za vas, Tan ce nas unistiti i mi kao klub cemo da se ugasimo, eto ispunjenja vase zivotne zelje. Daj malo se raspitajte oko stanja u vasem klubu i sta se desava. Prvo pometi ispred svog praga sefe i smanji kompleks zvani FKS. UzdravljeCuspajz je napisao/la:ti odmah u startu grijesis ,to sto ste vi morali od muke prodati klub za 2 ili 3 miliona to je vasa stvar jer fakticki ste za mizerne pare u rukama klovna iz malezije koji ne zna osnovna pravila fudbala ,jednostavno vi ste se morali prodati na tu foru ali mi ne moramo ,razlog je sto mi imamo svoju imovinu iza sebe neku tipa zemljište koje košta milione u centru grada a vi nemate ništa ,ako se vec bude islo na tu varijantu ice ce se na ovaj dio a ne da prodaju klub fakticčki i da se svi pijuni u klubu nekom liku koji ne zna zbog čega je tu ,ovaj vas je klub uzeo isključivo sto je za mizerne pare dobio promociju svoje firme i tako to,frajer fol milijarder cardif ko fišek mu ispao ,ovamo fol neki milioni rudar vas razvali ma daj kad imas keš toliki nema tu filozofije ,uglavnom prodajom ste dobili relativno malo čisto da možete igraču dati 30 milja ,platiti stan ,hranu i dati platu 4000 5000 to je to,bilo je još ovakvih klovnova ko ovaj tan u engleskoj tipa blackburn pa su se uhvatili noge i pobjegli,ovako ovom liku kad se ona stvar digne može svoje dionice ili uloge pokloniti kome hoće da on upravlja ,ako je vec klub kupio ,milijarder hu ha uloži 20 miliona i napravi klub odmah a ne naku mizeriju ,pojacanja makedonci ,sirijici,velež,olimpija ali eto nek vas zadovolji sto mislite da ste bolji od želje to je vaš najbolji osjecajfcsforever je napisao/la:McRiccoli
debelo griješiš..dokaz ti je FCS. I vama je to jedino riješenje. Znači , sazvati skupštini, donijeti tj izglasati novi statut koji duzvoljava privatna ulaganja kroz kupovini upravljačkih uloga. Nakon svega, sa takvim novim admin ustrojem NAĆI INVENSTITORA. Znam pouzdano da ste još prošle god bili na razgovorima kod turskog milijardera Ćengiza. Ali, i on vam je tražio ovo o čemu pišem. Što do sada niste TO , uradili...zna Amar i njega pitajte. A prošlo je više od godinu dana...!!!!,bilo je i vecih riba od tana ovog pa su se ispalili par primjera hearts ,anži ,malaga i tako to

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....
Je li to sve ? Da nisi sta zaboravio ?
Mimo u crno, a neka se i neko sjetio oprati Koldzu
Mimo u crno, a neka se i neko sjetio oprati Koldzu
NO PYRO NO PARTY
Joj kad krenu ovdje propovijedati 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Nantess je napisao/la:Ja mislim da je ovo moj prvi post na vasoj temi, ali stvarno sve postujem i sve mogu shvatiti, ali burazeru ja ne mogu da vjerujem u kojoj ste vi zabludi Bog te s ovim oko Tana i svih stvari oko FKS, pa to je presmjesno. Oni sve eto znaju o nama i Tanu sta i kako ima u planu, ko zna o fudbalu a ko ne zna, majko moja. Dobro eto mi smo se prodali za kikiriki, nemamo nista od nekretnina, vi se nebi prodali za 10 milijardi, pa daj popustite nas vise. Kud ces ljepse za vas, Tan ce nas unistiti i mi kao klub cemo da se ugasimo, eto ispunjenja vase zivotne zelje. Daj malo se raspitajte oko stanja u vasem klubu i sta se desava. Prvo pometi ispred svog praga sefe i smanji kompleks zvani FKS. UzdravljeCuspajz je napisao/la:ti odmah u startu grijesis ,to sto ste vi morali od muke prodati klub za 2 ili 3 miliona to je vasa stvar jer fakticki ste za mizerne pare u rukama klovna iz malezije koji ne zna osnovna pravila fudbala ,jednostavno vi ste se morali prodati na tu foru ali mi ne moramo ,razlog je sto mi imamo svoju imovinu iza sebe neku tipa zemljište koje košta milione u centru grada a vi nemate ništa ,ako se vec bude islo na tu varijantu ice ce se na ovaj dio a ne da prodaju klub fakticčki i da se svi pijuni u klubu nekom liku koji ne zna zbog čega je tu ,ovaj vas je klub uzeo isključivo sto je za mizerne pare dobio promociju svoje firme i tako to,frajer fol milijarder cardif ko fišek mu ispao ,ovamo fol neki milioni rudar vas razvali ma daj kad imas keš toliki nema tu filozofije ,uglavnom prodajom ste dobili relativno malo čisto da možete igraču dati 30 milja ,platiti stan ,hranu i dati platu 4000 5000 to je to,bilo je još ovakvih klovnova ko ovaj tan u engleskoj tipa blackburn pa su se uhvatili noge i pobjegli,ovako ovom liku kad se ona stvar digne može svoje dionice ili uloge pokloniti kome hoće da on upravlja ,ako je vec klub kupio ,milijarder hu ha uloži 20 miliona i napravi klub odmah a ne naku mizeriju ,pojacanja makedonci ,sirijici,velež,olimpija ali eto nek vas zadovolji sto mislite da ste bolji od želje to je vaš najbolji osjecajfcsforever je napisao/la:McRiccoli
debelo griješiš..dokaz ti je FCS. I vama je to jedino riješenje. Znači , sazvati skupštini, donijeti tj izglasati novi statut koji duzvoljava privatna ulaganja kroz kupovini upravljačkih uloga. Nakon svega, sa takvim novim admin ustrojem NAĆI INVENSTITORA. Znam pouzdano da ste još prošle god bili na razgovorima kod turskog milijardera Ćengiza. Ali, i on vam je tražio ovo o čemu pišem. Što do sada niste TO , uradili...zna Amar i njega pitajte. A prošlo je više od godinu dana...!!!!,bilo je i vecih riba od tana ovog pa su se ispalili par primjera hearts ,anži ,malaga i tako to
ne kaze niko ko ce koliko uloziti u fks, ja ti samo kazem da zeljo nije u gov.nima ni blizu u kojim ste bili vi pa ste se morali prodati za 2-3 miliona i ne mozes osporiti da Zeljo nije skuplji jer ima nekretninu kakvu-takvu na odlicnoj lokaciji... sto se mene tice nek vam sad posalje jos 5 miliona eura nije moja stvar, al da ne mislis da imam kompleks zvani fks jer je to presmijesno... zivio
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Pricajte vi sta hocete ja sam zadovoljan ekipom , opet cemo se boriti za prva 3 mjesta !
Da smo izdrzali jos minutu u utakmici sa makedoncima sada bi bili najjaci , dupla , ovo ono!
Potpuna podrska upravi i strucnom stabu , bice lijepo ove sezone na grbavici , ljepsa igra u to sam siguran.
PS.... najavio sam neki dan ovog momka sto je potpisao , da opet kazem da ce doci jos 1 ili mozda 2 igraca , papa
Da smo izdrzali jos minutu u utakmici sa makedoncima sada bi bili najjaci , dupla , ovo ono!
Potpuna podrska upravi i strucnom stabu , bice lijepo ove sezone na grbavici , ljepsa igra u to sam siguran.
PS.... najavio sam neki dan ovog momka sto je potpisao , da opet kazem da ce doci jos 1 ili mozda 2 igraca , papa
Šta je sa Svrakom? Zašto ne igra? Zašto mu je oduzeta kapitenska traka?
Zašto nema nikakvog objašnjenja za NAŠEG NAJBOLJEG IGRAČA? Transparentnost!
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
simbolicno, samo si trebao u 19:21 satiTeaM87 je napisao/la:Volim te Željo !
1921. post

Svraka nikad nije najbolji igrač Želje.avlami97 je napisao/la:Šta je sa Svrakom? Zašto ne igra? Zašto mu je oduzeta kapitenska traka?
DRUG NEBI TI PUNCA
-
- Kontakt:
Neka mu dragi Allah podari vječni rahmet, a porodici sabura!
Haris Selman Čata, bio je i ostat će jedan od nas!!!
Haris Selman Čata, bio je i ostat će jedan od nas!!!
Grbavica naš je Hram!!!
Ok sve, ajde da ne raspravljamo sad ko prvacici ciji je tata jaci, evo ja cu ovako samo reci. Ispade da nije bilo Tana mi bi se ugasili, nebi ni nastupali u BH ligi. Koliko je ko bio u dubiozi to niko ne zna, jer evo sad sljedece situacije, kad je Tan dosao milion se nekih potrazivaca javilo jer se vidjelo da se ima para. Isto tako i kod vas, pa sta mislis sto se ne izlazi u javnost sa transferima kod vas, pa eto ti odmah razno raznih potrazivaca. Da ne duzim vise pocinje mi tekma, ja sam poslom nekada davno bio vezan sa Logosoftom, odnosno kada je Telibecirevic bio kod vas predsjednik. Ja sam jos tada s njim pricao nesto oko infrastrukture stadiona generalno u BiH i rekao mi je da su on i Vugdalic koji je tada bio kod vas u upravi takodje nasli investitore za vas stadion, neke Talijane, bili su kod njih, sve je bilo spremno ali onda je problem nastao u ZK i problemima oko vlasnistva. Tako da su sljedeci put otisli kod investitora uputili izvinjenje i posao je propao. Mene stvarno vasi problemi ne zanimaju ali evo imate dosta likova koji su bliski upravi na ovom forumu pa neka potvrde ili negiraju ovo sto sam rekao. Nije mi cilj da blefiram jer nemam razloga. Da li cete izgraditi mercedes arenu ili ostati ovakvi narednih godina meni se u zivotu nista ne mjenja.MrRiccoli je napisao/la:Nantess je napisao/la:Ja mislim da je ovo moj prvi post na vasoj temi, ali stvarno sve postujem i sve mogu shvatiti, ali burazeru ja ne mogu da vjerujem u kojoj ste vi zabludi Bog te s ovim oko Tana i svih stvari oko FKS, pa to je presmjesno. Oni sve eto znaju o nama i Tanu sta i kako ima u planu, ko zna o fudbalu a ko ne zna, majko moja. Dobro eto mi smo se prodali za kikiriki, nemamo nista od nekretnina, vi se nebi prodali za 10 milijardi, pa daj popustite nas vise. Kud ces ljepse za vas, Tan ce nas unistiti i mi kao klub cemo da se ugasimo, eto ispunjenja vase zivotne zelje. Daj malo se raspitajte oko stanja u vasem klubu i sta se desava. Prvo pometi ispred svog praga sefe i smanji kompleks zvani FKS. UzdravljeCuspajz je napisao/la: ti odmah u startu grijesis ,to sto ste vi morali od muke prodati klub za 2 ili 3 miliona to je vasa stvar jer fakticki ste za mizerne pare u rukama klovna iz malezije koji ne zna osnovna pravila fudbala ,jednostavno vi ste se morali prodati na tu foru ali mi ne moramo ,razlog je sto mi imamo svoju imovinu iza sebe neku tipa zemljište koje košta milione u centru grada a vi nemate ništa ,ako se vec bude islo na tu varijantu ice ce se na ovaj dio a ne da prodaju klub fakticčki i da se svi pijuni u klubu nekom liku koji ne zna zbog čega je tu ,ovaj vas je klub uzeo isključivo sto je za mizerne pare dobio promociju svoje firme i tako to,frajer fol milijarder cardif ko fišek mu ispao ,ovamo fol neki milioni rudar vas razvali ma daj kad imas keš toliki nema tu filozofije ,uglavnom prodajom ste dobili relativno malo čisto da možete igraču dati 30 milja ,platiti stan ,hranu i dati platu 4000 5000 to je to,bilo je još ovakvih klovnova ko ovaj tan u engleskoj tipa blackburn pa su se uhvatili noge i pobjegli,ovako ovom liku kad se ona stvar digne može svoje dionice ili uloge pokloniti kome hoće da on upravlja ,ako je vec klub kupio ,milijarder hu ha uloži 20 miliona i napravi klub odmah a ne naku mizeriju ,pojacanja makedonci ,sirijici,velež,olimpija ali eto nek vas zadovolji sto mislite da ste bolji od želje to je vaš najbolji osjecaj,bilo je i vecih riba od tana ovog pa su se ispalili par primjera hearts ,anži ,malaga i tako to
ne kaze niko ko ce koliko uloziti u fks, ja ti samo kazem da zeljo nije u gov.nima ni blizu u kojim ste bili vi pa ste se morali prodati za 2-3 miliona i ne mozes osporiti da Zeljo nije skuplji jer ima nekretninu kakvu-takvu na odlicnoj lokaciji... sto se mene tice nek vam sad posalje jos 5 miliona eura nije moja stvar, al da ne mislis da imam kompleks zvani fks jer je to presmijesno... zivio
Budi mi pozdravljen.
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....
lafomamone je napisao/la:Pa kad moze Nedo biti pojacanje moze i ovaj iz hrvatske trece lige-zapad![]()
Stas hebiga, taki vakat doso da se mora zaviriti i u hr.trecu ne bil se sta ubolo, a sve u cilju stabilizacije i promovisanja sopstvenih mladih igraca od 26 godina, i to na duzi period od jedne godine

Zajebi, uzmi duplu!
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
To i nije suština mog pitanja, a i o tome bi se moglo raspravljati-argumentima, ako ne najbolji onda sigurno jedan od najboljih.bagrcavi je napisao/la:Svraka nikad nije najbolji igrač Želje.avlami97 je napisao/la:Šta je sa Svrakom? Zašto ne igra? Zašto mu je oduzeta kapitenska traka?
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Kad smo kod Svrake... Cini mi se da je se Adzem previse lako i naglo odrekao njegovih usluga, kao i Zeljkovica.. Nisu mi ti potezi nikako jasni. Pokusao je i Jamaka gurnuti u drugi plan, pa je shvatio na vrijeme da bez njega ne ide... Vrijeme ce pokazati koliko su ovo pametni potezi..
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Zato što je maneken.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- bistrikboy
- Kontakt:
Neka ti je vjecni rahmet Ćata!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
E,svaka čast! Lijepo je Amar izašao pred navijače i otvoreno rekao da para nemamo,da klub ide u pravcu saniranja dugova i da ćemo igrati sa onim što imamo. Ja ne znam šta tu nije bilo jasno.Ovdje se neki ponašaju kao da je ne znam šta obećao,pa prevario. Svako bira svoj put, a meni baš ne bi bilo drago da zovem amidžom čovjeka koji je u stanju da kupljenom klubu promijeni boje, čime je pokazao da ne poštuje ni tradiciju ni navijače tog kluba.gio10 je napisao/la:Ne treba nama ništa dati jer smo mi dvoličan narod, prije utakmice sa Metalurgom se pišu hvalospjevi na račun uprave, pohvale za avion, za opremu, za profesionalnost u svakom segmentu, za treniranje i tako dalje, za atmosferu a čim jedan loš rezultat odmah niko ne valja i sve je ovo ubleha. E blago vama ..
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!
-
- Kontakt:
odbrana nam je odron, pustaju igrace da se setaju po 16 m i okolo
A samo da spomenem RIADA BAJICA. Mali je bog ima tehniku kao Robben, svaki prekid je opasan nema vise onih centarsuteva kao da se uzbrdo lopta nabija. Nikad mi nece biti jasno kako ovoliko talenata nastaje u nasoj fudbalskoj skoli.
Za ovog novog igraca cemo vidjeti, nisu ga sigurno doveli da popune klupu ima i on neku svoju ulogu, vjerujem ja amaru
A samo da spomenem RIADA BAJICA. Mali je bog ima tehniku kao Robben, svaki prekid je opasan nema vise onih centarsuteva kao da se uzbrdo lopta nabija. Nikad mi nece biti jasno kako ovoliko talenata nastaje u nasoj fudbalskoj skoli.
Za ovog novog igraca cemo vidjeti, nisu ga sigurno doveli da popune klupu ima i on neku svoju ulogu, vjerujem ja amaru
a... pehari su tu
Bio sam malo na treningu. Kosoric je ranije zavrsio trening neka manja povreda, Nuspahic nije trenirao zbog povrede pete. Takodje na treningu nisam primjetio ni Svraku, nek me neko ispravi ako grijesim.
Sto se tice argentinca mogu reci da ce biti bas pojacanje, samo nek nastavim igrat onako smireno i realizovati prilike isto tako. Fakat zna igrati i mislim da je to no sto nam je trebalo, ali vrijeme ce pokazati. Ostalo u sustini bez nekih promjena, trening ko trening.
Sto se tice argentinca mogu reci da ce biti bas pojacanje, samo nek nastavim igrat onako smireno i realizovati prilike isto tako. Fakat zna igrati i mislim da je to no sto nam je trebalo, ali vrijeme ce pokazati. Ostalo u sustini bez nekih promjena, trening ko trening.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP i 22 gosta.