zasluženo
svaka čast
i nek te sreća prati momak

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Muhamed Besic looks like a young Michael Corleone. This pleases me.
Besic looks like a horrible bastard, love it
Sjeti me se nekad.BaDa12 je napisao/la:Nije još potpisao.
Koja frka i trka covjece...Chinaglia je napisao/la:a ljudi Bog te, kakve veze ima da l' je potpisao ili ne, frajer je u Liverpoolu, sigurno nije otišao na odmor tamoslužbena objava transfera je samo pitanje vremena, a mi smo dobili novog igrača u ligama petice i to u prestižnom klubu u Premiershipu
In short we look to be getting a player that Evertonians will love. A player with the commitment of James McCarthy, the versatility of Tony Hibbert, the passion of Phil Jagielka and the aggression on the pitch of Duncan Ferguson. We are getting a work horse with skill, a natural born tackler and a proper hard man.
He may look about 12 years old, but this kid will wear his heart on his sleeve.
zato što smo tamo na forumu Evertona napravili hype o njemu, kao što je @majstor ovdje o Seunedim93 je napisao/la:kako ovi navijači znaju ovoliko o Bešiću
daj te forume, da citam maloChinaglia je napisao/la:zato što smo tamo na forumu Evertona napravili hype o njemu, kao što je @majstor ovdje o Seunedim93 je napisao/la:kako ovi navijači znaju ovoliko o Bešićuzato znaju puno o njemu i već smo stvorili takvu atmosferu da ga tamo već vole
evo regaj se, sad će nas biti još više kad potpišenedim93 je napisao/la:daj te forume, da citam maloChinaglia je napisao/la:zato što smo tamo na forumu Evertona napravili hype o njemu, kao što je @majstor ovdje o Seunedim93 je napisao/la:kako ovi navijači znaju ovoliko o Bešićuzato znaju puno o njemu i već smo stvorili takvu atmosferu da ga tamo već vole
6 u Italiji, 8 u Bundesligi, ako cemo tacno.bosnas_ je napisao/la:cestitke Besicu,otisao je u odlican klub,u najajcoj ligi na svijetu! svaka cast! sad imamo 3 igraca u Engleskoj,3 u Italiji,i 6-7 igraca u Bundesligi. Ne treba ni spominjati koliko ovo znaci za reprezentaciju i njen ugled!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 9 gostiju.