FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ZeljoSampioneGo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ZeljoSampioneGo » 24 jul 2014, 15:08

Željooooo je napisao/la:
Ado76 je napisao/la:Nek mu je vjecni rahmet...

Šta vas je ovo Mimo nagazio, šta mu bi?

" onclick="window.open(this.href);return false;
sve što je rekao Mimo je tačno,imali smo nesposobne ljude u upravi koji su klub zavili u crno,ljude koji su klub zadužili milionskim ciframa,i koji se slobodno secu gradom umjesto da su u zatvoru,imaš nacelnika koji obeca da ce izgraditi Grbavicu i to kaže pred 10 hiljada ljudi i onda levat napravi dvoranu pored Grbavice u koju milione uloži,a sa tim milionima je mogao osposobiti dvije tribine na stadionu i igrali bi onda evropske tekme na Grbavici.Kad je Šiljak tek došao u klub i kad je vidio šta se sve radilo i kako se radilo umalo čovjeku nije pozlilo,klub lagano sad staje na svoje noge,ali ne može odmah sve ispraviti što su ti lopovi radili,ostali su ti dugovi koji će se vratiti ubrzo i onda će klub prodisati punim plucima..
Ja volim zelju vise neg sebe.. a mimo malo presere nekad i vise .. meni licno je naporan .. a na amara ne dam ni babi svom.. tako mimo ako ikad procitas malo popusti. ne voli se tako klub
Kralj price

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 24 jul 2014, 15:08

Amir81 je napisao/la:
HzSM je napisao/la:
Amir81 je napisao/la: Pa gdje su vam sada ti igraci iz Chelsea i Kelna?? Ja koliko znam vi se smijali što smo mi ispali od Metalurga, a iz tog kluba ste pojačanje doveli :D
Da,momak koji je bio najstandardniji igrac Metalurga prosle sezone kod nas grije klupu.Vjerovatno nijedan igrac makedonske ekipe kod nas ne bi imao mjesta u prvih 11.Od takvih ste vi ispali? :mrgreen:
Kako bolan grije klupu, a pojačanje :D A Chelsea i Keln? Jesu to bili ugovori na 2 i više godina :D
Po CV-u jeste,ali kad dodjes u klub kakav je Sarajevo to ti nista ne znaci dok se ne pokazes na terenu.Mislim mi mozemo tako kad imamo 20 kvalitetnih igraca,a ko ne moze nek se pojacava iz 3. HNL. :mrgreen:

Igraci iz Koelna i Chelsea su bili pravo osvjezenje za nasu ligu.Jajalo vam je za pola godine dva puta zagorcao zivot.Necete ga tako lako zaboraviti. :wave:

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 24 jul 2014, 15:10

Joj oko cega se rasparavljaju.Niko ne smije doci ni u Želju ni u Sarajevo a da neki papak ne baci komentar o kvaliteti istog.. :roll:

Momak je 93 godiste i od njega se moze napraviti odlican igrac za dalje..
Zadnja izmjena: corleone87, dana/u 24 jul 2014, 15:11, ukupno mijenjano 1 put.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 24 jul 2014, 15:11

sve što je rekao Mimo je tačno,imali smo nesposobne ljude u upravi koji su klub zavili u crno,ljude koji su klub zadužili milionskim ciframa,i koji se slobodno secu gradom umjesto da su u zatvoru,imaš nacelnika koji obeca da ce izgraditi Grbavicu i to kaže pred 10 hiljada ljudi i onda levat napravi dvoranu pored Grbavice u koju milione uloži,a sa tim milionima je mogao osposobiti dvije tribine na stadionu i igrali bi onda evropske tekme na Grbavici.Kad je Šiljak tek došao u klub i kad je vidio šta se sve radilo i kako se radilo umalo čovjeku nije pozlilo,klub lagano sad staje na svoje noge,ali ne može odmah sve ispraviti što su ti lopovi radili,ostali su ti dugovi koji će se vratiti ubrzo i onda će klub prodisati punim plucima..[/quote]

Vi ste stvarno ludi. Vi mislite da ce vam drzava nesto napraviti samo onako, dati vam milione i da onda vi time raspolazete da bude uknjizeno na vasu imovinu.
Ili da ce vam neko dati milione samo zbog imena stadiona :crazy: :crazy: :crazy:

Biiiznos gdje nema ekonomske racunice nema ni ljubavi, a kad su takve investicije u pitanju kalkulacija je majka i otac.

imaju 2 nacina da se Grbavica sredi:
1. da vi sami to uradite sto je nemoguce sto automatski znaci da ovaj 1. nacin i ne postoji u sustini :mrgreen:
2. da date nekom pod koncesiju upravljanje nekretninom. Neko vam napravi stadion, i on je njegov narednih 30, 40, 50 godina koliko se dogovorite. Vi igrate tu dzaba, i dalje se zove vas stadion ali neko treci upravlja njim.

I to je to...

Oko ulaganja u sam klub, morate prvo zamoliti Dinu da vam proda nas statut koji je zasticen :mrgreen: pa da ga usvojite pa tek onda da mastate o nekom investitoru, ili da cekate zakon o sportu.[/quote]

Haj molim te nemoj me ti citirati samo,na temi Sarajeva psuješ Osima i nazivaš ga šlagiranim i onda imaš obraza da visiš ovdje na ovoj temi i prosipaš dječije fazone..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 24 jul 2014, 15:11

Neko moje misljenje kao osobe koja prati bh fudbal.

Ovo kukanje preko portala mi je razumljivo, jer ima dosta novinara koji vole Zeljeznicar i pokusavavju skrenuti paznju javnosti na probleme koji pogadjaju ovaj klub. Meni kao navijacu Sarajeva iskreno ne smeta ova situacija u Zeljeznicaru ali posto je ovo forum zelim da kazem neko svoje misljenje. Dakle nisam licemjer nego iskreno pricam.

Smatram da navijaci Zeljeznicara imaju jako malo kriticne mase, pa ne mozes ocekivati da ti neko dodje i napravi sam od sebe Grbavicu bez da ti prstom maknes i ulozis truda. Pa ljudi imaju kuce, vile i pare pa opet dodju kad se pravi vikendicu, pomognu majstorima kad rade temelje.

Ne mozes biti pasivavn i ocekivati da ti neko na kafu da 20 miliona da napravis stadion. Zemlja je privatno vlasnistvo kako vi govorite tako da ne mozes ni ocekivati neku aman zaman pomoc drzave, jer zna se da postoje prioriteti. Gdje jos ima da lokalna zajednica prvo sanida privatno pa drzavno?

Jedan Gracic je uspio izganjati neke veze i vezice pa je uspio da osposobi Otoku, dakle moze se ako se hoce i ako ima dovoljno elana i zelje.
Kukanje kako je Kosevo ukleto je smijesno i to su price za malu djecu. Eto sad je Kosevo krivo sto za 30 minuta niste uspijeli sacuvati 2 gola prednosti od smijesne ekipe.

Jos cudnije da od ekipe koja je bila finansijski najjaca sa dobrim igracima i sportskom dominacijom nije ostalo gotovo nista. Po nekim pricama dosta se love zaradilo, igraci se prodali a sad odjednom nema love, jako cudno.

Poslovni prostori se rentaju na Grbavici, nisu to male pare, sigurno se na tome uzme mjesecno fine love koja se mogla uloziti na rekonstrukciju stadiona. Neki ocekuju da se stvari same rijese i traze problem u lokalnoj zajednici, a nece da budu samokriticni prema sebi. Nece nacelnik doci da ocisti stadion sa krova tribine kojoj prijeti opasnost da se srusi. Ljudi imaju vikendice i vocnjake, pa kad padne snijeg odu da stresu snijeg sa vocki da se ne slome grane, a ne sa tribine. To je problem ljudi koji vode klub a ne neciji drugi.

Naravno, da ne govorim o ponasanju navijaca koji valjda ganjaju neki inat, ne vole ostali navijaci tu i tu osobu pa hajmo ga mi velicati kako god on radio.
Kritika je dobra stvar ako se uci iz nje, a vi slabo izgleda. Od kukanja kako nema para, kako se ne moze na more nema nista. Rakuve zasukat i prihvatit se posla, nema druge.

Pozdrav
1946

bluesaa
Kontakt:

Post Postao/la bluesaa » 24 jul 2014, 15:11

joj trolova, razgulite na svoju temu, slazite formacije, igrajte se menadzera i navijaca popustite nas :arrow:
nas vasa ''pojacanja'' ne interesuju, pa batalite i vi nasa :arrow:
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!

Dzanelemi
Kontakt:

Post Postao/la Dzanelemi » 24 jul 2014, 15:12

Željooooo je napisao/la:

Haj molim te nemoj me ti citirati samo,na temi Sarajeva psuješ Osima i nazivaš ga šlagiranim i onda imaš obraza da visiš ovdje na ovoj temi i prosipaš dječije fazone..
Lijeci se dok nije kasno

Amir81
Kontakt:

Post Postao/la Amir81 » 24 jul 2014, 15:12

Kako bolan grije klupu, a pojačanje :D A Chelsea i Keln? Jesu to bili ugovori na 2 i više godina :D[/quote]
Po CV-u jeste,ali kad dodjes u klub kakav je Sarajevo to ti nista ne znaci dok se ne pokazes na terenu.Mislim mi mozemo tako kad imamo 20 kvalitetnih igraca,a ko ne moze nek se pojacava iz 3. HNL. :mrgreen:

Igraci iz Koelna i Chelsea su bili pravo osvjezenje za nasu ligu.Jajalo vam je za pola godine dva puta zagorcao zivot.Necete ga tako lako zaboraviti. :wave:[/quote]

I onda dodjes na pitanje kakav je Sarajevo klub??? Klub koji nije 7 godina titule uzeo, i koji je Bosanski prosjek. E ako je Delač bio osvježenje, onda je svako. Jajalo mozda i jest, al brate doveden za 11 utakmica , da se proba na foru nešto uradit...i opet ništa.

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 24 jul 2014, 15:13

jestamaji je napisao/la:
samozeljo1987 je napisao/la:Jbt na kakve grane spade naš Željo, da dovodi polovnjake iz treće hrvatske lige, i pri tom neki se usude govorit da je to dobar igrač, pa da je dobar bio u Dinamu, Hajduku, Rijeci itd.Nebi bio u trećoj ligi.
Ima i kod nas takvih koliko hoćeš, e moj Željo.

Je.biga, to je naša realnost. A najžalosnije od svega je to što je tako nešto čak i dovoljno za ove naše uslove, tj za biti u vrhu!

Mene je sto puta više ispizdilo kad prekjuče Adžem reče "Nismo bili dovoljno kvalitetni". Ispadneš u zadnjoj minuti a on truni kako smo bili nekvalitetni! Jako jako negativna postavka! Nisam odavno bio tako zabrinut kao ove sezone!
fakat beze prica... hajd' se sjetite ili proguglajte, ako ste bili premladi tada, ko je sacinjavao sastav Zelje koji je dogurao do polufinala kupa uefa i odakle su dovodjeni igraci iz tog sastava. ili, malo blize istorije, odakle dodjose muratovic, beslija, visca, hasagic, gredic... odakle u sarajevo dodje susic, pa ga na kraju proglasise najboljim igracem svih vremena BiH. to sto neko dolazi iz manje sredine i "manjeg" kluba ne mora znaciti da je promasaj, kao sto se ovdje od pojedinih predstavlja i sami sebe pravite kontradiktornim. na sva usta se hvali nuspahic, koji dolazi iz federalnog ligasa, a sad je problem sto je predstavljen neko iz trece hnl. sve dok ga ne vidim na terenu, necu suditi o njemu, ni dobro, ni lose. teren i utakmice su jedino mjerilo. po toj prici, dzeko nikad ne bi vidio manchester, osim na slikama.

edit: samo, postoji jedan veliki problem danas... a to je da ne mozes duze zadrzati iole boljeg igraca. fudbal je postao ekonomija i sve se gleda kroz pare, veliki jedu male i to je to.
Zadnja izmjena: starigrad, dana/u 24 jul 2014, 15:19, ukupno mijenjano 1 put.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 24 jul 2014, 15:14

Amir81 je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la:Kazem ti primjer samo za ta dva igraca, a tako i svaki drugi koji dodje kod nas je propalitet i sta vec ne, nije poenta u tome nego samo treba biti malo realan, a taj momak sto je sad dosao i Metalurga je dosao iz razloga jer se taj klub raspao i sve bolje igrace morao pustiti , e oni su vas i takvi izbacili pa ti sad vidi .. A vi se nama nebi smijali ili cak sto vise sigurno se spremate da se smijete evenutalno ako Sarajevo ispadne danas
Igrač koji dodje iz vana u BiH većinom nema gdje, nebitno jel kod vas ili nas ako ćeš biti realan i objektivan.
Slazem se donekle , al hajmo reci evo Jajalo je dobijao platu od Kolena , tako da njega boli k, hoce li igrati kod nas ili kod vas ili u 5 ligi nekoj, a zna da ce izgurati pola godine , da ne mora raskidati ugovor i tako dalje i otici dalje u neki klub jer i sam zna da ga moze naci i da je dosta solidan igrac.

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 24 jul 2014, 15:16

fcsforever je napisao/la:McRiccoli
debelo griješiš..dokaz ti je FCS. I vama je to jedino riješenje. Znači , sazvati skupštini, donijeti tj izglasati novi statut koji duzvoljava privatna ulaganja kroz kupovini upravljačkih uloga. Nakon svega, sa takvim novim admin ustrojem NAĆI INVENSTITORA. Znam pouzdano da ste još prošle god bili na razgovorima kod turskog milijardera Ćengiza. Ali, i on vam je tražio ovo o čemu pišem. Što do sada niste TO , uradili...zna Amar i njega pitajte. A prošlo je više od godinu dana...!!!!
Ja govorim za stadion da ne možeš naći investitora da ti napravi tribinu, a ti mu das koncesiju bubam na 20 godina. To što ti govoris je klasična prodaja kluba al to je druga priča

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 24 jul 2014, 15:18

Head je napisao/la:Neko moje misljenje kao osobe koja prati bh fudbal.

Ovo kukanje preko portala mi je razumljivo, jer ima dosta novinara koji vole Zeljeznicar i pokusavavju skrenuti paznju javnosti na probleme koji pogadjaju ovaj klub. Meni kao navijacu Sarajeva iskreno ne smeta ova situacija u Zeljeznicaru ali posto je ovo forum zelim da kazem neko svoje misljenje. Dakle nisam licemjer nego iskreno pricam.

Smatram da navijaci Zeljeznicara imaju jako malo kriticne mase, pa ne mozes ocekivati da ti neko dodje i napravi sam od sebe Grbavicu bez da ti prstom maknes i ulozis truda. Pa ljudi imaju kuce, vile i pare pa opet dodju kad se pravi vikendicu, pomognu majstorima kad rade temelje.

Ne mozes biti pasivavn i ocekivati da ti neko na kafu da 20 miliona da napravis stadion. Zemlja je privatno vlasnistvo kako vi govorite tako da ne mozes ni ocekivati neku aman zaman pomoc drzave, jer zna se da postoje prioriteti. Gdje jos ima da lokalna zajednica prvo sanida privatno pa drzavno?

Jedan Gracic je uspio izganjati neke veze i vezice pa je uspio da osposobi Otoku, dakle moze se ako se hoce i ako ima dovoljno elana i zelje.
Kukanje kako je Kosevo ukleto je smijesno i to su price za malu djecu. Eto sad je Kosevo krivo sto za 30 minuta niste uspijeli sacuvati 2 gola prednosti od smijesne ekipe.

Jos cudnije da od ekipe koja je bila finansijski najjaca sa dobrim igracima i sportskom dominacijom nije ostalo gotovo nista. Po nekim pricama dosta se love zaradilo, igraci se prodali a sad odjednom nema love, jako cudno.

Poslovni prostori se rentaju na Grbavici, nisu to male pare, sigurno se na tome uzme mjesecno fine love koja se mogla uloziti na rekonstrukciju stadiona. Neki ocekuju da se stvari same rijese i traze problem u lokalnoj zajednici, a nece da budu samokriticni prema sebi. Nece nacelnik doci da ocisti stadion sa krova tribine kojoj prijeti opasnost da se srusi. Ljudi imaju vikendice i vocnjake, pa kad padne snijeg odu da stresu snijeg sa vocki da se ne slome grane, a ne sa tribine. To je problem ljudi koji vode klub a ne neciji drugi.

Naravno, da ne govorim o ponasanju navijaca koji valjda ganjaju neki inat, ne vole ostali navijaci tu i tu osobu pa hajmo ga mi velicati kako god on radio.
Kritika je dobra stvar ako se uci iz nje, a vi slabo izgleda. Od kukanja kako nema para, kako se ne moze na more nema nista. Rakuve zasukat i prihvatit se posla, nema druge.

Pozdrav
Voljeli ili ne moras priznati da je i nama smetalo kad su po nama srali u onako teskim trenucima i jos vise nam otezavali zivot.Kritika je potrebna,ali rijetki su novinari koji objektivno kritikuju.

Kad se sjetim samo onog kretena Sumara iz Avaz koji je svo vrijeme udarao po upravi sto nisu htjeli da vrate Varesanovica za trenera.Kad to procitas bude ti jasno ciji je covjek i pod cijim je uticajem.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 jul 2014, 15:19

Opet maleni o Želji :facepalm:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 24 jul 2014, 15:20

MrRiccoli je napisao/la:
fcsforever je napisao/la:McRiccoli
debelo griješiš..dokaz ti je FCS. I vama je to jedino riješenje. Znači , sazvati skupštini, donijeti tj izglasati novi statut koji duzvoljava privatna ulaganja kroz kupovini upravljačkih uloga. Nakon svega, sa takvim novim admin ustrojem NAĆI INVENSTITORA. Znam pouzdano da ste još prošle god bili na razgovorima kod turskog milijardera Ćengiza. Ali, i on vam je tražio ovo o čemu pišem. Što do sada niste TO , uradili...zna Amar i njega pitajte. A prošlo je više od godinu dana...!!!!
Ja govorim za stadion da ne možeš naći investitora da ti napravi tribinu, a ti mu das koncesiju bubam na 20 godina. To što ti govoris je klasična prodaja kluba al to je druga priča

Ali možeš brate naći investitora kojem ćeš dati na korištenje poslovne prostore koji budu u sklopu tribine i on praktično ništa ne odlučuje po pitanju stadiona kao sportskog objekta, nego samo poslovnih prostora, a to je danas i poenta svakog ulaganja tog tipa.Ili reklama ako si uspješan i gledan ili čisti biznis ako vidiš vlastiti interes
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 24 jul 2014, 15:21

@HzSM

Ma dosta novinara je danas neprofesionalno. Do jucer je isti ovaj Mimo bio k'o prst i nokat sa celnim ljudima u klubu. Na proslavi bio jedan od glavnih i sad kad je nogiran, kad nema pristup kakav je imao okrenuo pricu i poceo supljirati. Sto tad nije pricao ove stvari?
Ili recimo onaj Aletic, ja mislim da im je on radio u Fan Shopu, i kad je dobio nogu poceo da prica protiv njihovog kluba.
1946

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 24 jul 2014, 15:31

aS_Roma je napisao/la:E ne mogu da vjerujem svega mi cuj lik im dosao ih hrvatske trece lige i hvale ga i smatraju pojacanjem, a kad nama dodje iz Celzija ili Kolna kazu da je levat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:facepalm: :facepalm: :facepalm:
Ako je riječ potencijal isto što i pojačanje onda nezz sta ti pratis

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 24 jul 2014, 15:33

MrRiccoli je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la:E ne mogu da vjerujem svega mi cuj lik im dosao ih hrvatske trece lige i hvale ga i smatraju pojacanjem, a kad nama dodje iz Celzija ili Kolna kazu da je levat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:facepalm: :facepalm: :facepalm:
Ako je riječ potencijal isto što i pojačanje onda nezz sta ti pratis

paša moja .. ja samo citam sta pise

Plavi doveli novo pojačanje
Edi Baša dvije godine u Želji

E sad pazi ovo dovodite , ajde po vasem sad PRINOVU , sto ce prinova kod vas lik ima 21-22 godine, to nije talenat vise nego formiran ili ne igrac, od njega nema nista kakav talenat u 22 godine da pokazuje , drugo ako ove godine forsirate djecu svoju onda jos manje treba da vam dolaze ovakvi igraci ..

E sad je pitanje sta ti pratis ?

Plavetnilo
Kontakt:

Post Postao/la Plavetnilo » 24 jul 2014, 15:35

Edi na pripremnoj protiv Veleza ako se ne varam dao gol, nikad ga niste vidjeli a vec pljujete po njemu.Momak kao junior Istre isao na posudbe isto kao sto i nasi juniori idu ali je za razliku od mnogih njih bio i clan hrvatske amaterske U-19 reprezentacije. Nasi su vidjeli Edija ako se ne varam na zimskim pripremama kad je igran onaj turnir i mozda je vec tad ostvaren kontakt s njim i dogovoreno da dodje na probu. Na ovom forumu je u posljednje vrijeme najvaznije samo lupetati.

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 24 jul 2014, 15:35

Dzanelemi je napisao/la:
Željooooo je napisao/la:
Ado76 je napisao/la:Nek mu je vjecni rahmet...

Šta vas je ovo Mimo nagazio, šta mu bi?

" onclick="window.open(this.href);return false;
sve što je rekao Mimo je tačno,imali smo nesposobne ljude u upravi koji su klub zavili u crno,ljude koji su klub zadužili milionskim ciframa,i koji se slobodno secu gradom umjesto da su u zatvoru,imaš nacelnika koji obeca da ce izgraditi Grbavicu i to kaže pred 10 hiljada ljudi i onda levat napravi dvoranu pored Grbavice u koju milione uloži,a sa tim milionima je mogao osposobiti dvije tribine na stadionu i igrali bi onda evropske tekme na Grbavici.Kad je Šiljak tek došao u klub i kad je vidio šta se sve radilo i kako se radilo umalo čovjeku nije pozlilo,klub lagano sad staje na svoje noge,ali ne može odmah sve ispraviti što su ti lopovi radili,ostali su ti dugovi koji će se vratiti ubrzo i onda će klub prodisati punim plucima..
Vi ste stvarno ludi. Vi mislite da ce vam drzava nesto napraviti samo onako, dati vam milione i da onda vi time raspolazete da bude uknjizeno na vasu imovinu.
Ili da ce vam neko dati milione samo zbog imena stadiona :crazy: :crazy: :crazy:

Biiiznis gdje nema ekonomske racunice nema ni ljubavi, a kad su takve investicije u pitanju kalkulacija je majka i otac.

imaju 2 nacina da se Grbavica sredi:
1. da vi sami to uradite sto je nemoguce sto automatski znaci da ovaj 1. nacin i ne postoji u sustini :mrgreen:
2. da date nekom pod koncesiju upravljanje nekretninom. Neko vam napravi stadion, i on je njegov narednih 30, 40, 50 godina koliko se dogovorite. Vi igrate tu dzaba, i dalje se zove vas stadion ali neko treci upravlja njim.

I to je to...

Oko ulaganja u sam klub, morate prvo zamoliti Dinu da vam proda nas statut koji je zasticen :mrgreen: pa da ga usvojite pa tek onda da mastate o nekom investitoru, ili da cekate zakon o sportu.
Znas li šta znači da ne možeš ulaziti u javno-privatno partnerstvo jer si udruženje gradjana. Hvala Dini al nismo u tolikim **** da prodajemo najtrofejniji klub za 2-3 miliona

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 24 jul 2014, 15:37

Rahmet ti dusi Chata. Prerano, al` bas prerano. :cry:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin i 33 gosta.