Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
Ma samo Atić i Aleksić igraju ostali su tu da popune broj,mora im se još neko prikljuciti sa poenima ako mislimo ovo da dobijemo a imamo šanse..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Edin Atic 
Sent from my ST18i using Tapatalk

Sent from my ST18i using Tapatalk
Izdržati, to je temelj vrline!
- ultrassa1921
- Kontakt:
bas kao sto neko rece,nikakve akcije,nadam se da ce sljedece godine biti drugi trener jer bi mogli fino dogurati pa evo i ove godine 97 su maltene nosioci generacije
Manijaci Zeljini
Imran mora igrat 15 minuta minimalno u drugom poluvremenu. I u 1/4 se osjetio gubitak njegovim izlaskom, a u drugoj je vec bio raspad ssitema (mada smo u tim trenucima bili i bez Aleksica pa je organizacija napada bila uzasna).
Imran igra malo zato sto nije spreman, vidite kako on poslije dva ili tri minuta jedva trci, kod slobodnih bacanja za nas on nikako nije ostao na ofanzivnom skok vec se odmah vratio pod nas kos.. Nazalost, osim Imrana mi nemamo nikog pod kosem, Memic to ne moze zagraditi, mozda Lazic ili drugi centar koji nikako nije dobio priliku, steta sto Fahro nije na prvenstvu... Gledam Atic na parketu proveo 20 min, previse je to, treba ga odmarati pred kraj svake cetvrtine ( barem minut + pauza izmedju cetvrtina)... Ivo Garic me nagativno iznenadjuje, mislio sam da ce biti nesto od njega, ali slabo...
Definitivno mora. Mnogo im znaci u odbrani, a ocekujem i u napadu da proradi i povede ekipu. Moramo popraviti i ovaj skok, tu su mnogo bolji. Vidi se neki strah kod pojedinih igraca, gube se kad imaju loptu u rukama.Kuko je napisao/la:Imran mora igrat 15 minuta minimalno u drugom poluvremenu. I u 1/4 se osjetio gubitak njegovim izlaskom, a u drugoj je vec bio raspad ssitema (mada smo u tim trenucima bili i bez Aleksica pa je organizacija napada bila uzasna).
P. S. Sta ovo na fibinoj stranici pise da je Djedovic dao onu tricu u zadnjoj sekundi, kad smo svi mi vidjeli Atica, a i komentator je uzviknuo njegovo ime?

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
ovaj predic nije normalan,i njega i curevca vec par puta blokiraju ko djecu od 10 godina.. 

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
jel predic igra za nas ili za grke? 

nema potpisa
Da Bog mili sacuva... Svaka cast pojedincima... Curevac & Predic..

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Curevac takodjeAdmir_Sa je napisao/la:jel predic igra za nas ili za grke?

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Polutak zabi autokoš slučajno, pa promaši zicer hahhahaha

Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
i on i curevac igraju za grke..Admir_Sa je napisao/la:jel predic igra za nas ili za grke?
slobodne lose pucamo, evo polutak fulio zicer 
najgore sto ni grci nisu nesto
dobro je imran makar slobodna sad iskoristio

najgore sto ni grci nisu nesto
dobro je imran makar slobodna sad iskoristio
joj Đedovića :O 

Ubise nas Grci
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
To bi bilo to za ovaj mec... Steta jer grki stvarno nisu nesto posebno. No dvojica-trojica ne mogu pobijediti cijeli tim. 

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ne donosi ova zona ništa dobro...
ZELJEZNICAR 1921!
Šta je ovo ovako loše čovječe. Zicere fulamo, ubiše nas u skoku, nemamo akcija...
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Trenutno korisnika/ca: AdinTR, Pametnomdosta i 6 gostiju.