FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

valter22
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la valter22 » 24 jul 2014, 10:44

A da se ne pitate nista evo primjer sigurno bi neko od vas ukazao na propšute prezentacije na sb forumu kao npr da nije napisano ispravno bosnia i herzegovina il ova bruka od neki da EVROPA LEAUGE

ZeljoSampioneGo
Kontakt:

Post Postao/la ZeljoSampioneGo » 24 jul 2014, 10:47

valter22 je napisao/la:A da se ne pitate nista evo primjer sigurno bi neko od vas ukazao na propšute prezentacije na sb forumu kao npr da nije napisano ispravno bosnia i herzegovina il ova bruka od neki da EVROPA LEAUGE
Covijek ne zna sta bi ti napisao.. ti brate ubit se trebas.. najbolje bi ti bilo.. Pa toliko gluposti u manje vremena aaa ja sam jos gluplji sto vam odgovaram
Kralj price

teatar
Kontakt:

Post Postao/la teatar » 24 jul 2014, 10:49

valter22 je napisao/la:A da se ne pitate nista evo primjer sigurno bi neko od vas ukazao na propšute prezentacije na sb forumu kao npr da nije napisano ispravno bosnia i herzegovina il ova bruka od neki da EVROPA LEAUGE
Ako si ti takav nepismen uočio propuste onda je fakat bila odron.

Letach
Kontakt:

Post Postao/la Letach » 24 jul 2014, 10:49

U vezi ovoga KUPI PRODAJ, trebate znati da ce potencijalni investitor traziti puno stvari, prije nego da i jedan fening u klub. Konkretno, za nas, mislim na Zeljeznicar, bitno je da investitoru predocis racun na kojem nema dugova za porez, prema igracima, sekjuriti agencijama, i svim onim partnerima sa kojim radis. Zbog toga je bitna ona prica o stabilizaciji kluba. Niko nece pored kluba kupiti i eventualne dugove. Zbog toga u tu pricu moramo uci "nevini". Pored toga, svako ko zeli dati svoj novac u klub, zeli i da mu predocimo neki dugorocniji plan rada Kluba, ekipe, omladinskog pogona, i ciljeve koje zelimo postici. Nakon toga pokazati dobru volju da se posao realizuje. To je cista ekonomije i marketing. Svako zeli znati sta ce dobiti za ulozeni kapital, i koliko mu se isplati uloziti. Poslije toga slijede obilasci stadiona, prostorija, treninga, i to sve od strane ljudi koji rade za potencijalnog investitora. Toga koji daje svoje pare, navijaci obicno vide tek kad se posao zavrsi. Do tada za njega rade marketing strucnjaci, ekonomisti, i ostale sluzbe. Tako bar rade ozbiljni investitori. Kroz sve to je prosao i Manchester city, pa moramo i mi. Obicno takvi ljudi imaju milion malih zahtjeva da vide koliko smo spremni za ozbiljan rad i posao. nika nece dati pare dok sve na bude izdefinisano do najmanjeg zareza u recenici. Nakon toga slijedi realizacija ugovora. Za nas slucaj je bitno reci da pored tradicije, velikog broja navijaca i simpatizera, veliku stvar cini i nekretnina procijenjena na cca 15 milona KM, na atraktivnoj lokaciji, blizu aerodroma, vaznijih hotela, centra grada, ta na prometnijem dijelu grada... O ovom slucaju,mi smo stadion uknjizili kao vlasnistvo FK Zeljeznicar, jos za vrijeme Zdenke Jelica, izuzetnog gospodina, koji je tada radio kao sekretar u Klubu. Samim tim, imas nesto sto ti daje na cijeni, a izbjegla bi se i nepotrebna sranja oko administracije. Uzimajuci u obzir i stanje stadiona, kao i samu okolinu oko stadiona, moguce je i praviti i pratece objekte, kao i renovirati sadasnji stadion. Parkinzi, hoteli, prodajni saloni nekih veliki brendova, itd, isl.. Mi nismo Klub pred stecajem, stoga nam pocetna pozicija u pregovorima moze dati za pravo da postavis odredjene zahtjeve pred investitora, tipa ime stadina mora ostati, klupske boje, ime Kluba, itd. Ovo je cista ekonomija, koja se svodi na to da se ulozeno vrati sto prije, i uz to sve strane budu zadovoljne. E sad, ne treba po svaku cijenu uci u neke dogovore, vec pametno odraditi posao. Mozda je bolje, i ja se sa tim slazem, napraviti ugovor u kojem ne treba dati apsulutnu kontrolu nad Klubom. Radije ici sa generalnim sponzorom kojem ces dati da upravlja stadionom, da mu nosis reklamu na dresu, da brendiras stadion njegovim logom, itd. To su stvari normalne u svijetu sporta, i evidentno je da samo takvim pristupom mozemo napredovati ka toliko zeljenoj Evropi.
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...

emirati
Kontakt:

Post Postao/la emirati » 24 jul 2014, 10:56

valter22 je napisao/la:Koje ste vi budale,,,, nevaljaju vam papiri,,,, zemlja iza gola prema tribini jugu je privatno vlasništvo odnosno vodi se spor na općinskom sudu za povrat imovine kao i dio pomoćnog što ste neki dan radili od sredstava uefe koji ste dobili preko nebih za poboljšanje infrastrukture,,,,, zato su ljudi odustali od investicija znate vi to nego kao i uobičajeno lazete sami sebe. A uprava vam probleme gura pod etison i nema te muda da išta prigovorite a i onako se nepitate ni 2%
%
guramo pod etison ? nemamo mi para za to ...

valter22
Kontakt:

Post Postao/la valter22 » 24 jul 2014, 10:58

Jeste u pravu si ja sam nepismen, e sad zamisli koliko su ovi vaši il vi nepismeni

valter22
Kontakt:

Post Postao/la valter22 » 24 jul 2014, 11:02

Ma imate za etison al nema te za tepih.

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 24 jul 2014, 11:04

Hajde što si nepismen ali što si dosadan to je čudo jedno.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

wsxedc
Kontakt:

Post Postao/la wsxedc » 24 jul 2014, 11:07

valter22 je napisao/la:Koje ste vi budale,,,, nevaljaju vam papiri,,,, zemlja iza gola prema tribini jugu je privatno vlasništvo odnosno vodi se spor na općinskom sudu za povrat imovine kao i dio pomoćnog što ste neki dan radili od sredstava uefe koji ste dobili preko nebih za poboljšanje infrastrukture,,,,, zato su ljudi odustali od investicija znate vi to nego kao i uobičajeno lazete sami sebe. A uprava vam probleme gura pod etison i nema te muda da išta prigovorite a i onako se nepitate ni 2%
%

Moj valtere, ubleho komunisticka. Ili si patoloski lazov ili si toliko glup pa nasjedas na tudje lazi. Tribina Jug je u vlasnistvu FKŽ, ako mislis na onaj mali dio iza jugo-istoka da je u privatnom vlasnistvu grdno se varas. Pomocni teren nije radjen od para koje je uefa poslala, buncas, bacas se i ofiras. Problemi niti se guraju pod tepih, niti neko nekog laze, navedi mi ta laganja. Dug se vraca i to ti je sigurno, ali sto to tvoj mozak ne moze da svati to je tvoj problem. Eto ti kao znas situaciju u nasem klubu...Ti znas ko se gdje ne pita nista ni 2%.
Direktor kluba vam voditelj malog slagera sa ftv-a, sd covjek iz okoline Tuzle, trener Željovac, predsjednikima veze s fudbalom ko ja s ragbijem, vlasnik Kinez, stadion gradski, klub vjestacki.

Hajde budi pametan i svoj ti poso.

emirati
Kontakt:

Post Postao/la emirati » 24 jul 2014, 11:08

valter22 je napisao/la:Ma imate za etison al nema te za tepih.

ma prijatelji mi nemamo nista, mi smo ti propali. tako da gurati ispod etisona, tepiha bi bilo smijesno. slozili smo se s tobom da papira nemamo, mislim da ti je dovoljno. :thumbup:

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 24 jul 2014, 11:10

ZeljoSampioneGo je napisao/la:
Velahalve je napisao/la:Ljudi što se tiče stadiona ne vjerujem da će se u skorije vrijeme šta promijeniti,al ja ne mogu da vjerujem kakvi su tu uslovi kako za igrače tako i navijače...za ovoliko vremena da nisu mogli dovesti nekog da nam osmisli normalan WC na JUG-u, da se renoviraju i na sjeveru...Za ovoliko vremena mogao se istok malo izgraditi jer on ima najboljie uslove po meni da se počne graditi, ima prostor, samo da ga počnu pomalo dizati nikakva pamet, pa pomalo 5 redova stolica pa pomalo.Zapad isto tako ima potencijala da se sruši, pa da se izdigne al to je invensticija zbog svlačionica, ViP lože, prostorije za novinare...
Za evropu se i sa Jugom nešto mora uraditi, extremne promjene tu trebaju, mora tribina biti osvjetljena, iza tribine se mora riješiti ona šuma,opet WC jer onaj je više nego smiješan...
Da se nešto radi raja bi to prepoznala i vjerujte mi da bi stizala pomoć ako ne u parama onada u materijalu...
A ovako nije ništa čudno da igrači jedva čekaju da pobjegnu... :oops:
Evo se i ja to isto pitam, kako nisi u stanju vamo tamo.. hajd uzmi sebe sta si ti uradio da bude bolje? Ja jesam npr. i svaki put radim u okviru svojih mogucnosti sta mogu jer volim Zelju vise neg tatu svog.. Najlakse je sjediti i govoriti sta treba sta ti mislis oni u klubu ne znaju sta treba... Pasa moj samo pozitivnu da hocemo okrenuti gdje bi nam kraj bio.
Paša moj, evo što se tiče mene,kupio sam člansku prošle sezone, kupio godišnju,5 majica iz Fan-shopa kupio u roku od 3 mjeseca eto da samo pomognem na neki način,privjesaka bezbroj...idem na lavor gledat evropu, dajem doprinos i pričam s nekim pravom.
A ima dosta raje ovdje po cijeli dan pametuje a kartu za tekmu neće da kupi.
Kako god da okrenemo ništa se ne mijenja i to mi smeta.
U klubu da znaju šta trebaju prvo bi ljudima koji dolaze trebali obezbijediti bolje uslove!!!
Svi mi volimo Želju al se promjene moraju početi dešavati!!!!

ZeljoSampioneGo
Kontakt:

Post Postao/la ZeljoSampioneGo » 24 jul 2014, 11:18

Velahalve je napisao/la:
ZeljoSampioneGo je napisao/la:
Velahalve je napisao/la:Ljudi što se tiče stadiona ne vjerujem da će se u skorije vrijeme šta promijeniti,al ja ne mogu da vjerujem kakvi su tu uslovi kako za igrače tako i navijače...za ovoliko vremena da nisu mogli dovesti nekog da nam osmisli normalan WC na JUG-u, da se renoviraju i na sjeveru...Za ovoliko vremena mogao se istok malo izgraditi jer on ima najboljie uslove po meni da se počne graditi, ima prostor, samo da ga počnu pomalo dizati nikakva pamet, pa pomalo 5 redova stolica pa pomalo.Zapad isto tako ima potencijala da se sruši, pa da se izdigne al to je invensticija zbog svlačionica, ViP lože, prostorije za novinare...
Za evropu se i sa Jugom nešto mora uraditi, extremne promjene tu trebaju, mora tribina biti osvjetljena, iza tribine se mora riješiti ona šuma,opet WC jer onaj je više nego smiješan...
Da se nešto radi raja bi to prepoznala i vjerujte mi da bi stizala pomoć ako ne u parama onada u materijalu...
A ovako nije ništa čudno da igrači jedva čekaju da pobjegnu... :oops:
Evo se i ja to isto pitam, kako nisi u stanju vamo tamo.. hajd uzmi sebe sta si ti uradio da bude bolje? Ja jesam npr. i svaki put radim u okviru svojih mogucnosti sta mogu jer volim Zelju vise neg tatu svog.. Najlakse je sjediti i govoriti sta treba sta ti mislis oni u klubu ne znaju sta treba... Pasa moj samo pozitivnu da hocemo okrenuti gdje bi nam kraj bio.
Paša moj, evo što se tiče mene,kupio sam člansku prošle sezone, kupio godišnju,5 majica iz Fan-shopa kupio u roku od 3 mjeseca eto da samo pomognem na neki način,privjesaka bezbroj...idem na lavor gledat evropu, dajem doprinos i pričam s nekim pravom.
A ima dosta raje ovdje po cijeli dan pametuje a kartu za tekmu neće da kupi.
Kako god da okrenemo ništa se ne mijenja i to mi smeta.
U klubu da znaju šta trebaju prvo bi ljudima koji dolaze trebali obezbijediti bolje uslove!!!
Svi mi volimo Želju al se promjene moraju početi dešavati!!!!
Slazem se prijatelju.. Promjene se po meni vec vide i ja ocekujem da ce sve izrazajnije biti u periodu sto dolazi. Ja bih volio preko noci isto, ali svi znamo da to ne ide tako.. Ja nisam rekao A te I takve ne smatram navijacima uopste, imam par drugova ulaze na raznorazne načine ali vise ne sjede samnom.

Ja se samo nadam pozitivnom a poceo sam primjecivati to,od pomocnog, treninga , ukupnog dojma.. mozda se i varam mozda sam subjektivan ali mislim da je i dosta bolje nego prosle god u ovo doba..
Kralj price

ZeljoSampioneGo
Kontakt:

Post Postao/la ZeljoSampioneGo » 24 jul 2014, 11:20

emirati je napisao/la:
valter22 je napisao/la:Ma imate za etison al nema te za tepih.

ma prijatelji mi nemamo nista, mi smo ti propali. tako da gurati ispod etisona, tepiha bi bilo smijesno. slozili smo se s tobom da papira nemamo, mislim da ti je dovoljno. :thumbup:
Sve se rastalilo!! ;)
Kralj price

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 24 jul 2014, 11:28

black64 je napisao/la:
likusa je napisao/la:Ne prodavati :nene:
jedan dobar razlog zašto ne ? a ja ti mogu navesti 100 zašto da

klub,a ne stadion
Željeznicar za život cijeli !

ZeljoSampioneGo
Kontakt:

Post Postao/la ZeljoSampioneGo » 24 jul 2014, 11:30

Ja imam jedno pitanje mozda je vec neko nekad pitao: Interesuje me koja su ona dvojica zalizanaca sto svaku zeljinu utakmicu prodaju karete vjerovatno na crno.. Jel moguce da toliko evo koliko dolazim vec nikad ih niko nije otjerao sankcionisao bilo sta? Ja kupim godisnju i za svaku utakmicu kupujem kartu i onda mi dodje da se popisam na to sve kad vidim da oni preprodaju karte? Jel moguce da niko iz kluba ne zna za ono? Ima li iko pozudanu info.. ja sam ih prosle godine i onoj policiji prijavljivao smijali mi se ljudi...
Kralj price

black64
Kontakt:

Post Postao/la black64 » 24 jul 2014, 11:40

ZeljoSampioneGo je napisao/la:Ja imam jedno pitanje mozda je vec neko nekad pitao: Interesuje me koja su ona dvojica zalizanaca sto svaku zeljinu utakmicu prodaju karete vjerovatno na crno.. Jel moguce da toliko evo koliko dolazim vec nikad ih niko nije otjerao sankcionisao bilo sta? Ja kupim godisnju i za svaku utakmicu kupujem kartu i onda mi dodje da se popisam na to sve kad vidim da oni preprodaju karte? Jel moguce da niko iz kluba ne zna za ono? Ima li iko pozudanu info.. ja sam ih prosle godine i onoj policiji prijavljivao smijali mi se ljudi...
imam ja dobar lijek, ufatit i namarat ;)

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 24 jul 2014, 11:42

Zna li iko Šta je sa Stanićem...općenito o odlascima-dolascima!

kb80
Kontakt:

Post Postao/la kb80 » 24 jul 2014, 11:44

wsxedc je napisao/la:
%

Moj valtere, ubleho komunisticka. Ili si patoloski lazov ili si toliko glup pa nasjedas na tudje lazi. Tribina Jug je u vlasnistvu FKŽ, ako mislis na onaj mali dio iza jugo-istoka da je u privatnom vlasnistvu grdno se varas. Pomocni teren nije radjen od para koje je uefa poslala, buncas, bacas se i ofiras. Problemi niti se guraju pod tepih, niti neko nekog laze, navedi mi ta laganja. Dug se vraca i to ti je sigurno, ali sto to tvoj mozak ne moze da svati to je tvoj problem. Eto ti kao znas situaciju u nasem klubu...Ti znas ko se gdje ne pita nista ni 2%.
Direktor kluba vam voditelj malog slagera sa ftv-a, sd covjek iz okoline Tuzle, trener Željovac, predsjednikima veze s fudbalom ko ja s ragbijem, vlasnik Kinez, stadion gradski, klub vjestacki.

Hajde budi pametan i svoj ti poso.
valtere poslusaj covjeka i od****bi u skokovima kod svoga utrpanog...

ZeljoSampioneGo
Kontakt:

Post Postao/la ZeljoSampioneGo » 24 jul 2014, 11:47

black64 je napisao/la:
ZeljoSampioneGo je napisao/la:Ja imam jedno pitanje mozda je vec neko nekad pitao: Interesuje me koja su ona dvojica zalizanaca sto svaku zeljinu utakmicu prodaju karete vjerovatno na crno.. Jel moguce da toliko evo koliko dolazim vec nikad ih niko nije otjerao sankcionisao bilo sta? Ja kupim godisnju i za svaku utakmicu kupujem kartu i onda mi dodje da se popisam na to sve kad vidim da oni preprodaju karte? Jel moguce da niko iz kluba ne zna za ono? Ima li iko pozudanu info.. ja sam ih prosle godine i onoj policiji prijavljivao smijali mi se ljudi...
Ma brate ja nekad mislim da sam lud Boga mi .. Pa jel njih dvojicu trojicu iko vidi ispred stadiona? ili samo ja da mozda jedino meni to smeta ostalim svejedno..?
Kralj price

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 24 jul 2014, 11:49

black64 je napisao/la:
Ma ja, sta drugo ocekivati u ovoj drzavi... E tugo moja :roll:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ELDIABLO20, Levin i 35 gostiju.