NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
jel to ordaga gdje ide pa ce nam trebati veznjak.ako ikoga mozemo prodati onda je to on
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
ako ode ordaga odmah omera jahica vratit u zvijezdu,,,,astra1922 je napisao/la:jel to ordaga gdje ide pa ce nam trebati veznjak.ako ikoga mozemo prodati onda je to on
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
-
- Kontakt:
tesko omer u njemackoj izgledacrvenobijeli je napisao/la:ako ode ordaga odmah omera jahica vratit u zvijezdu,,,,astra1922 je napisao/la:jel to ordaga gdje ide pa ce nam trebati veznjak.ako ikoga mozemo prodati onda je to on
-
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false; mozda ????????desetkamarakane je napisao/la:tesko omer u njemackoj izgledacrvenobijeli je napisao/la:ako ode ordaga odmah omera jahica vratit u zvijezdu,,,,astra1922 je napisao/la:jel to ordaga gdje ide pa ce nam trebati veznjak.ako ikoga mozemo prodati onda je to on
Poslije Hamze Ordaga je donekle kompenzirao njegov odlazak.Ta pozicija,to je mozak ekipe,sve bitno počinje i sve se vrti oko tog igrača.Pomenuta dvojica,kao zamjene za Hamzu i Ordagu,nemaju taj nivo....
hocel biti sta od utakmicedesetkamarakane je napisao/la:Bilo bi lijepa financijska inekcija od husica,bogdanovica da legne.....ocekujem jos jedan transfer u izrael da popravi budzet fina je lova za nase uslove ,znaci trebat ce nam veznjak jos jedan,imamo izgleda utakmicu s lokomotivom u brckom,cetvrtak mozda 17.30h,
ako ode koga kao zamjenu naći? e sada sve zavisi koliko novaca dobijamo,sa određenom sumom se može dosta napraviti,ne znam šta je boljevatreni je napisao/la:Poslije Hamze Ordaga je donekle kompenzirao njegov odlazak.Ta pozicija,to je mozak ekipe,sve bitno počinje i sve se vrti oko tog igrača.Pomenuta dvojica,kao zamjene za Hamzu i Ordagu,nemaju taj nivo....

Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Samo na našem forumu naši navijači bacaju bombe. 

~~~NK Zvijezda Gradacac~~~
~~~RD07~~
~~~RD07~~
-
- Kontakt:
pa mozda cemo morati natrpiti malog eldar dedic-mesanovic kakav je doro nebi me iznennadio da ga gurne u vatru slicno kuzmanovicuzmaj348 je napisao/la:ako ode koga kao zamjenu naći? e sada sve zavisi koliko novaca dobijamo,sa određenom sumom se može dosta napraviti,ne znam šta je boljevatreni je napisao/la:Poslije Hamze Ordaga je donekle kompenzirao njegov odlazak.Ta pozicija,to je mozak ekipe,sve bitno počinje i sve se vrti oko tog igrača.Pomenuta dvojica,kao zamjene za Hamzu i Ordagu,nemaju taj nivo....
Doro voli mlađe gurati u vatru,što na kraju krajeva i nije loše,doduše Doro to možda malo i svjesno radi što veli ako ne upali uvijek će se vaditi na podmlađenu ekipudesetkamarakane je napisao/la:pa mozda cemo morati natrpiti malog eldar dedic-mesanovic kakav je doro nebi me iznennadio da ga gurne u vatru slicno kuzmanovicuzmaj348 je napisao/la:ako ode koga kao zamjenu naći? e sada sve zavisi koliko novaca dobijamo,sa određenom sumom se može dosta napraviti,ne znam šta je boljevatreni je napisao/la:Poslije Hamze Ordaga je donekle kompenzirao njegov odlazak.Ta pozicija,to je mozak ekipe,sve bitno počinje i sve se vrti oko tog igrača.Pomenuta dvojica,kao zamjene za Hamzu i Ordagu,nemaju taj nivo....

" onclick="window.open(this.href);return false;
Gdje ide Amer ??
hoće li biti šta od Ivana,dali potpisuje za nas imali ko inf.?zmajoni je napisao/la:
danas bih trebalo doci pojacanje
e sada da te pitam ko je u pitanju da si htio napisat napisao bi,ovako samo mogu da čekammoranjak je napisao/la:danas bih trebalo doci pojacanje

jutros kako cujem vraca nam se jakovljevic

Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
odlično,po meni smo na toj poziciji najtanji,i da čestitke upravi od mene nisam iskreno očekivao ovako dobar prijelazni roknedžad je napisao/la:jutros kako cujem vraca nam se jakovljevic![]()

super za ivana i ja sam evo sad cuo da je dosao.ako je istina onda smo stvarno odradili dobar posao u ovom prijelaznom roku.jako ozbiljno se radilo na vrijeme pojacanja dovela i krenulo sa uigravanjem ekipe..
sada samo fali da se raja vrati na stadion

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
ajd sad da se vratimo 40 dana unazad,kad ste svi govorili ovo je dno dna,zvijezda ce ispast,nema se para,ja kad sam govorio da ce zvijezda ostat i da ce docci prava pojacanja i da u zvijezdi se trosi pametno, pravili ste me budalom,et pa vidite sad da sam bio upravu...astra1922 je napisao/la:super za ivana i ja sam evo sad cuo da je dosao.ako je istina onda smo stvarno odradili dobar posao u ovom prijelaznom roku.jako ozbiljno se radilo na vrijeme pojacanja dovela i krenulo sa uigravanjem ekipe..

ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.