Hajduk Split
Re: Hajduk Split
pa ovaj hajduk nikad nece uzeti titulu pored dinama. nemoguce je, ljudi ne mogu nikoga pobjediti..
Ili su osteceni za cist penal...emirati je napisao/la:pa ovaj hajduk nikad nece uzeti titulu pored dinama. nemoguce je, ljudi ne mogu nikoga pobjediti..
E, treba pratit malo duze HNL da znate praksu. Ostetis protivnika u prvim kolima, a nadoknadis mu to tamo negdje u ozujku/travnju kad je liga ionako gotova..
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
kad nemožeš istru doma dobiti,neznam kako očekivati titulu,oštećeni za penal ali niko ne spominje potpuno izmišljen slobodnjak na 17 m iz kojeg je bila stativa kao i nevraćanje lopte nakon ozlijede obšivača i velike šanse nakon togaLillard je napisao/la:Ili su osteceni za cist penal...emirati je napisao/la:pa ovaj hajduk nikad nece uzeti titulu pored dinama. nemoguce je, ljudi ne mogu nikoga pobjediti..
E, treba pratit malo duze HNL da znate praksu. Ostetis protivnika u prvim kolima, a nadoknadis mu to tamo negdje u ozujku/travnju kad je liga ionako gotova..

to su samo izgovori. ti kad imas jak tim, ne moze te niko ostetiti. sudije te zakine za penal, a ti jak i zabijes im 3 komada. najlakse je na sudiju...
- 1988risha
- Kontakt:
Hajduk svake godine najavljuje titulu,i tako zadnjih 10 godina... a na kraju se zna sve... Čak neće biti ni ispred Rijeke... Ponovo će Mamić reći svoju čuvenu rečenicu na kraju sezone :

Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Bolna mi ne bila.
upravo to, ali sto ocekivati od danasnjih novinara, sigurno ne realnost, vec ce se opet pocet s kmecanjem i urotamaSeaman je napisao/la:kad nemožeš istru doma dobiti,neznam kako očekivati titulu,oštećeni za penal ali niko ne spominje potpuno izmišljen slobodnjak na 17 m iz kojeg je bila stativa kao i nevraćanje lopte nakon ozlijede obšivača i velike šanse nakon togaLillard je napisao/la:Ili su osteceni za cist penal...emirati je napisao/la:pa ovaj hajduk nikad nece uzeti titulu pored dinama. nemoguce je, ljudi ne mogu nikoga pobjediti..
Pa tko to ocekuje titulu? Hajduk ne sigurno jer niti imaju momcad za toga, niti sirine.. Rijeka mozda iz prikrajka se nada nekom cudu, ali realnost je da ce GNK nastavit s titulama. Imaju najbolju momcad, a i suce ako zatreba...
Kaze Zdravko da ga je srce zaboljelo radi remija Hajduka, steta sto ga nije izdalo...
Kaze Zdravko da ga je srce zaboljelo radi remija Hajduka, steta sto ga nije izdalo...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ma tko to najavljuje titulu,ne pricaj gluposti,ja se ne sjecam da je netko od uprave ili igraca rekao da idu po naslov,cilj je samo izboriti Europu i dogurati sto dalje u kvalifikacijama,o tituli ce se pricati kad se rijese dugovi...1988risha je napisao/la:Hajduk svake godine najavljuje titulu,i tako zadnjih 10 godina... a na kraju se zna sve... Čak neće biti ni ispred Rijeke... Ponovo će Mamić reći svoju čuvenu rečenicu na kraju sezone :
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Ovo nema više smisla. Prave nas budalama. Majke mi dođe mi da više ne igramo ovu ligu. Igrat ćemo županijsku, pa šta." Ovakva razmišljanja sve su sve češća što vrijeme odmiče jer navijačima je dosadila uvijek ista priča iživljavanja na klubu velikog imena, ali bez ikakvog autiriteta u HNL-u. Ako se po jutru dan poznaje, onda nas čeka još jedna mučna sezona suludih pravila i upinjanja da se navijače izbaci u prvi plan kao ključan problem domaćeg nogometa, gdje se u drugi plan guraju ovako katastrofalne odluke sudaca, koje izravno utječu na poredak i kojima se gledatelji tjeraju s tribina. Jedna mirna utakmica u lijepoj atmosferi tako je zaključena gužvom među igračima na travnjaku, povicima "cigane, cigane". Sve ono nogometno i sportsko zapravo je pokvario sudac Ljubičić, a "bijelima" ništa ne znači što su igrači Istre redom priznavali da je jedanaesterac bio čist. HNS **** NOGOMET STE SJEBALI 

HNK HAJDUK SPLIT & HNK BROTNJO ČITLUK
- 1988risha
- Kontakt:
Glavni i osnovni problem Hajduka je taj što nema para... a samim tim nema ni igrača! I da su pobijedili Istru,to ne mijenja realno sliku Hajduka,klub sa prosječnim igračima... Jedino što ima je IME... ostalo 0 bodova !!!
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
S Poljuda (iz Splita ustvari) nikako da prestanu dolaziti gluposti. Prvo klupske, sad i načelničke. Sad bi oni istupali iz lige
Joj Bože, debila, debila i idiota puna ova zemlja.
Kad je čovjek nemoćan onda udara po drugima i svi ostali osim njega samog su mu krivi. Nemoćan čovjek je frustriran i često pun kompleksa.
Da u klubu ponovno pogledaju snimku utakmice sa Istrom i da vide da je Hajduk u 90 minuta napravio jednu poštenu akciju ( gol za 1:0), a da je ostalo bio nekakv ples oko gola na 30 metara bez ikakve ideje, a ne da laprdaju idiotarije na kojima se zdrav čovjek može samo nasmijati.
Hajduk me razočarao protiv Istre, mislio sam da će to ići puno puno puno bolje, bez obzira što je falilo par igrača. Džaba posjed lopte od 75% kad se dodavaju na centru i sve kao nešto pokušavaju pa se pate s tom loptom.
Da Hajduk ima novaca vrtila bi se druga ploča. Da Hajduk ima novaca bio bi stotinu puta bezobzirniji i bezobrazniji od Dinama. A o bahatosti da i ne govorim. A malo im treba..

Kad je čovjek nemoćan onda udara po drugima i svi ostali osim njega samog su mu krivi. Nemoćan čovjek je frustriran i često pun kompleksa.
Da u klubu ponovno pogledaju snimku utakmice sa Istrom i da vide da je Hajduk u 90 minuta napravio jednu poštenu akciju ( gol za 1:0), a da je ostalo bio nekakv ples oko gola na 30 metara bez ikakve ideje, a ne da laprdaju idiotarije na kojima se zdrav čovjek može samo nasmijati.
Hajduk me razočarao protiv Istre, mislio sam da će to ići puno puno puno bolje, bez obzira što je falilo par igrača. Džaba posjed lopte od 75% kad se dodavaju na centru i sve kao nešto pokušavaju pa se pate s tom loptom.
Da Hajduk ima novaca vrtila bi se druga ploča. Da Hajduk ima novaca bio bi stotinu puta bezobzirniji i bezobrazniji od Dinama. A o bahatosti da i ne govorim. A malo im treba..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
-
- Kontakt:
Kako su novinari nasjeli na neku bezveznu priču o zanimanju Turaka za TSS a priča potpuna glupost.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Gaydug je jadna i smijesna ekipa. I jos kukaju kako im je svako kriv,a ne oni. Ko je danas kriv? A Maloca jadan,na kraju slavi poraz....hahaha. smijesno
Gaydug gaydug.

Izvinjavam se svim Splicanima zbog ovoga.FKKrajina je napisao/la:Gaydug je jadna i smijesna ekipa. I jos kukaju kako im je svako kriv,a ne oni. Ko je danas kriv? A Maloca jadan,na kraju slavi poraz....hahaha. smijesnoGaydug gaydug.
Nismo svi iz Cazina ovakvi.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Kad je vec u pitanju podmladjivanje ekipe, ja smatram da moj sugradjanin ima mjesta u ovoj ekipi Hajduka. A ne da ga salju po posudbama. Decku sto prije dati sansu i siguran sam da ce jako brzo pruziti vise nego pola ovih "igraca".
mamić je stvarno mućko đubre,krajnje je vrijeme da se istupi iz uefa lige,dosta je krađe irske mašinerije
svaka čast navijačima hajduka na atmosferi,ali ova je ekipa totalno limitirana i sljedeće kolo će vjerojatno ispast

svaka čast navijačima hajduka na atmosferi,ali ova je ekipa totalno limitirana i sljedeće kolo će vjerojatno ispast
Bolje da su ispali.
A tek je početak sezone....
A tek je početak sezone....
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Bolje da se ubuduce na Poljudu skandira Irci p3deri Gayduga ste sj3bali..
Upravo u ovakvim utakmicama (pa i onoj protiv Istre) je pokazana sva limitiranost ekipe, za koju sam mislio da može nešto suvislo, nešto lijepo napraviti, nastaviti lijepu prošlogodišnju sezonu. a bio sam optimist...
Iako, kada se osvrnem i pogledam, momčad u odnosu na prošlu godinu nije promijenjena, ona je 80% ista. Iz prve nema samo Andrijaševića i Pašalića, a novi su Gotal i još dvojica, ne znam ni kako se zovu trenutno..
Dakle, apsolutno ista ekipa, a da ne može povezati tri vezana dodavanja, da ne može napraviti suvislu akciju. Nije mi jasno što se to promijenilo, gdje je zapelo.
Ali! Igrači kao što su Jozinović, Nižić, Milić, Maglica, Bradarić - oni ne mogu biti na klupi, a kamoli igrati. Jozinović i s druge strane njegov kolega Nižić mogu samo zahvaliti lošoj financijskoj situaciji i nemoći u klubu (kao i sljepilu u stručnom kadru) da igraju u hajduku jer nisu zaslužili da igraju u Imotskom... To su dva krilna igrača koja tijekom 90 minuta ne mogu napraviti niti jedan proboj po strani. A onda, kada se nekim čudom to i dogodi, lopta naravno prelazi preko noge i ode u tri pizde strinine ili ode s jedne strane na drugu, pa se loptaju tako....
Radije staviti Bašića i Mikanovića, dečki su već sad sa svojih 17 godina ISKUSNIJI od njih...
Iako, kada se osvrnem i pogledam, momčad u odnosu na prošlu godinu nije promijenjena, ona je 80% ista. Iz prve nema samo Andrijaševića i Pašalića, a novi su Gotal i još dvojica, ne znam ni kako se zovu trenutno..
Dakle, apsolutno ista ekipa, a da ne može povezati tri vezana dodavanja, da ne može napraviti suvislu akciju. Nije mi jasno što se to promijenilo, gdje je zapelo.
Ali! Igrači kao što su Jozinović, Nižić, Milić, Maglica, Bradarić - oni ne mogu biti na klupi, a kamoli igrati. Jozinović i s druge strane njegov kolega Nižić mogu samo zahvaliti lošoj financijskoj situaciji i nemoći u klubu (kao i sljepilu u stručnom kadru) da igraju u hajduku jer nisu zaslužili da igraju u Imotskom... To su dva krilna igrača koja tijekom 90 minuta ne mogu napraviti niti jedan proboj po strani. A onda, kada se nekim čudom to i dogodi, lopta naravno prelazi preko noge i ode u tri pizde strinine ili ode s jedne strane na drugu, pa se loptaju tako....
Radije staviti Bašića i Mikanovića, dečki su već sad sa svojih 17 godina ISKUSNIJI od njih...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.