HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

OlimpijaLJ
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la OlimpijaLJ » 23 jul 2014, 23:48

Glavu gore Zrinjski!
Igrali ste borbeno i častno protiv renomiranog protivnika ali na kraju vam se nije izašlo po planovima. Šta se tiče sudija - i Maribor je nekad, kad još nije regularno igrao u Europi, imao značajnih problema sa njima. Na žalost je tako, da IME kluba često utječe na odluke u Europi. A i inače MB je imao nekoliko smrtnih šansa, tako da ne budite previše polupani u srcu. Imate dobre temelje, da u budučnusti ustvarite šta više.

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 24 jul 2014, 00:05

Ev da i ja napisem koju o tekmi:

Prvi 40 min. Zrinski je bio bolji , lijepo ste kontrolisali tekmu, maribor imao jednu polupriliku preko Mendija dok je zrinski uzvratio preko igrac sa br.55.
Al vec tad je bilo primjetno da Graovac, golman i lijevi bocni nisu dorasli ovakvoj tekmi. Bilo je primjetno da tavares i mendi prave na Gravoca poseban pritisak, to jest pustaju njega da organizuje napade. On i lijevi bocni se nisu snasli u ovakvoj tekmi, dok se na golmanu primjetilo da je nesiguran na centersutevima.
Penal smjesan , tekmu sam gledao na Tv , i kad je on svirao za penal, onaj njihov igrac stojanovic je krenuo da se pravda da golmana nije ni dirnuo kad ono bum penal i to je bilo to.
Navijanje slabo, kad vas je par puta prikazalo vasi navijaaci samo stoje , niste se ni culi o lijepa cifra vas je dosla 300.
Steta mogli ste al eto ...

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 24 jul 2014, 00:27

Bili su zreli za proc ih ali krivci: sudac,mile pehar,aleksandar radulovic,stevo nikolic i velibor djuric . Kraj

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 24 jul 2014, 00:30

Dajte ljudi, nemojte biti smijesni.

Pa ove QCL i QEL sluze da se izbaci evropsko smece iz ovih takmicenje.

Tu sudije i uce praksu.

Dzaba ces ti kome pisati.

Treba fino sjesti pa rijesiti ovo **** od Premier lige za dobrobit sviju nas.

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 24 jul 2014, 00:35

sad se lagano okrenut novoj ligaškoj sezoni.Titula i sljedeće godine :cool:

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 24 jul 2014, 00:36

DzoleZeljo je napisao/la:Dajte ljudi, nemojte biti smijesni.

Pa ove QCL i QEL sluze da se izbaci evropsko smece iz ovih takmicenje.

Tu sudije i uce praksu.

Dzaba ces ti kome pisati.

Treba fino sjesti pa rijesiti ovo **** od Premier lige za dobrobit sviju nas.
tako je, hajmo svi pred savez :clap:

Razbojnik
Kontakt:

Post Postao/la Razbojnik » 24 jul 2014, 00:38

crnov je napisao/la:Result is real! :D
Pa tako i jest, realno na kraju price.
Zrinjski se nije osramotio, a iskusni Maribor je jos jednom pokazao da zna kako se igraju ovakve utakmice.
Inace, gledao sam na TV Slovenija 2 i njihov komentator je dosta nahvalio ekipu Zrinjskog.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 24 jul 2014, 00:42

Razbojnik je napisao/la:
crnov je napisao/la:Result is real! :D
Pa tako i jest, realno na kraju price.
Zrinjski se nije osramotio, a iskusni Maribor je jos jednom pokazao da zna kako se igraju ovakve utakmice.
Inace, gledao sam na TV Slovenija 2 i njihov komentator je dosta nahvalio ekipu Zrinjskog.
Oprosti samo, morao sam malo uskociti.

Nerviraju me ljudi (moje videnje) koji razmisljaju tipa nismo se osramotili.

Vidi jednu stvar. Mene iskreno boli briga hoce li Zeljo izgubiti 10:0 ili 1:0 od ekipe ciji je godisnji budzet 20 mil €.
Tu se nemas sta sramotiti prijatelju.

Ili si dosao da probas izvuci nesto od toga, ili pak ovako kako mnogi pricaju, stegne se dojam da smo dosli samo da se ne osramotimo.

sta se to ima Zrinjski sramotiti protiv ekipe koja ima 20 mil € budzet. Vece je blamaza kada ta ekipa postigne samo 2:0 jednoj nasoj ekipi sa jadnim budzetom.

Tako, dok kod razmisljamo tako, uvijek cemo imati pogresno videnje o nogometu.
Takoder, dok svi sute i gledaju jad o lige, gdje je svake godine vrhucan Bh nogometa 3RDQEL desavat ce nam se iste stvari.

Nama treba zdrava konkurencija u ligi, gdje ce svak svakoga moci pobijediti.
Ujedno ta zdrava konkurencija te bolje sprema za euro nastup.

Ali ocigledno, nekima je jos uvijek draze gledati ovako stanje, i stalno kruzenje u krug.

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 24 jul 2014, 01:59

Nemoze vjecno kruzenje . Ove godine zrinjski i sarajevo idu naprijed , siroki uvijek isti apetit europa 4 utakmice ispast i dovidjenja a zeljo tone . Ostali nisu vrijedni spomena.

emirati
Kontakt:

Post Postao/la emirati » 24 jul 2014, 02:03

primasquadra je napisao/la:Nemoze vjecno kruzenje . Ove godine zrinjski i sarajevo idu naprijed , siroki uvijek isti apetit europa 4 utakmice ispast i dovidjenja a zeljo tone . Ostali nisu vrijedni spomena.

zeljo tone :lol: prije nego bilo sta napises prvo pregledaj utakmicu zelje na kosevu, a ovako na slijepo pisati je :urnebes:

0123456
Kontakt:

Post Postao/la 0123456 » 24 jul 2014, 03:55

Maribor nije ni blizu 20 mil € budzet. Negdje oko 8-10 mil.

gavran
Kontakt:

Re: Odg: HŠK Zrinjski

Post Postao/la gavran » 24 jul 2014, 07:05

0123456 je napisao/la:Maribor nije ni blizu 20 mil € budzet. Negdje oko 8-10 mil.
ko čitava naša PL

Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 24 jul 2014, 08:43

primasquadra je napisao/la:Bili su zreli za proc ih ali krivci: sudac,mile pehar,aleksandar radulovic,stevo nikolic i velibor djuric . Kraj

Samo da si još stavio i trenera i ocjena za 10. :D

HercUSrcu
Kontakt:

Post Postao/la HercUSrcu » 24 jul 2014, 10:01

ZrinjskiMostar je napisao/la:
primasquadra je napisao/la:Bili su zreli za proc ih ali krivci: sudac,mile pehar,aleksandar radulovic,stevo nikolic i velibor djuric . Kraj

Samo da si još stavio i trenera i ocjena za 10. :D
Samo sam tebe cekao da opet krenes srati..
Sta ti je Branko kriv za ovu utakmicu?
Slozio je najbolju mogucu momcad i taktiku i to je to.
To sto ga ti ne simpatiziras a usput nemas pojma o nogometu,je tvoja stvar.

I prije nego ista krenes objasnjavati-
Simeunovic je sam rekao da ne moze vise od pol sata igrati jer je totalno
van forme, tako da je normalno da Pehar igra.
Radulovic igra jer nam je Muma out.
Obrana nam je bila ok bez obzira sto je graovac tu i tamo znao izletiti.
Da je radeljic zdrav, igrao bi on.
Crnov ti je jako falio u ovakvim utakmicama.
A ne mozes ni sa 2 napadaca igrati jer trener je trazio brzog napadaca upravo da moze igrati 4-4-2
jer je ocito da stevo i kreso ne mogu zajedno igrati, to je igrac manje na terenu u obrani.

Pa aj ti meni sad reci sta je tu kriv Branko?!?!

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 24 jul 2014, 10:07

Nitko nije rekao da je kriv, samo sam napisao kolko je igrača nabrojao gore da su krivi njega izostavio :?

A sad već kad me pitaš za njega možeš dobiti odgovor na P.P. jer ne želim radi dušmana više d apišem ovde...

Pozdrav!

HercUSrcu
Kontakt:

Post Postao/la HercUSrcu » 24 jul 2014, 10:48

ZrinjskiMostar je napisao/la:Nitko nije rekao da je kriv, samo sam napisao kolko je igrača nabrojao gore da su krivi njega izostavio :?

A sad već kad me pitaš za njega možeš dobiti odgovor na P.P. jer ne želim radi dušmana više d apišem ovde...

Pozdrav!
Ajde..cekam te

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 24 jul 2014, 12:11

jednostavno treba nekad reći i imena . Branko radi najbolji mogući posao sa kadrom kojim raspolaže .
svi ste čvrsto na strani branka i uprave i ja sam ne želim stvarati neku lošu atmosferu želim kontinuitet . Ali moram malo sada : Ko je doveo Radulovića ? Jeste li ga vidili sinoć ? Lik je stalno bio bliži poziciji desnog beka nego u sredini gdje mu je mjesto . Ima tu još imena . Zanima me kakav je taj Turkalj kad nije ni blizu sastavu . Šćepanović je jedan polivalentan prekaljen igrač koji nam je itekako potreban ali na klupi . Imamo mi mogućnost za finu ekipu ali ono što nam fali je kreativnosti u sredini , nemože Đurić igrati prednjeg veznog . ALI TU NIJE BRANKO KRIV PONAVLJAM OPET JER NEMA DRUGIH . Treba nam brži napadač , i par srednjih veznih :) . Samo treba prestati dovoditi nikakve igrače ono da se smire apetiti navijača ili šta ja znam što , jeftine i realno loše igrače iz nižih liga . zadržati ekipu i dovesti jedno do dva provjerena pojačanja je sasvim dovoljno . sad nam slijedi BiH liga , osvojiti opet i dobiti lakšeg protivnika u 2.pretkolu CL i konačno proći :thumbup:

HercUSrcu
Kontakt:

Post Postao/la HercUSrcu » 24 jul 2014, 13:03

Ja se slažem s tobom Primasquadra.
Uprava je ta koja dovodi igrače, po naputku trenera, on izrazi želje po pitanju pozicija.
Moramo razlikovati ulogu trenera i managera po pitanju dovođenja igrača.
Manager je Alex Ferguson koji i trenira momčad i dovodi igrače po svojim željama, vodi i razgovore i baš specifična imena određuje.
Trener je čovjek koji trenira momčad i može izraziti svoje želje po pitanju pozicija i ukoliko ima nekog igrača specifičnog a da se uprava slaže s time, to može istaknuti.
Ali je na upravi zadnja po pitanju dovođenja igrača - i odabira, i razgovora i finaliziranja ugovora.

To je opće poznata stvar.

E sad - ne želim ni ja svu krivnju svaliti na upravu, naprotiv, stvarno odrađuju lavovski posao.
Ali meni npr. nije jasno dovođenje Turkalja koji je igrao u klubu koji je ispao iz 2.HNL.
Radulović mi nije toliko kriv jer nije prošao pripreme s nama i nije se niti malo uigrao.
Realno, da Mumin nije dobio crveni, Radulović ne bi sigurno igrao sinoć.

Po meni je sčepanović npr jučer bio ponajbolji naš igrač, i prema naprijed i prema iza dok god je imao snage.
Samo što je i njemu puno lakše bilo igrati uz Mumina jer se kuže njih dvojica.
Kod Đurića se vidi da kad je tempo na visokoj razini, on se izgubi, ima snage prema naprijed ali prema iza je igrač manje.
Zašto se Durak još nije izborio za mjesto - to je sad pitanje.

Unatoč svemu tome, da nije bilo tog prokletog suca koji nam je ukrao nadu sinoć, ne bi mi bilo ovako ogorčeni.
Treba se sad okrenuti prvenstvu koje nam je tu za 10 dana.
Čim mi pobijedimo Slaviju, cijela atmosfera će biti pozitiva i možemo krenuti ka glavnom cilju ove godine -
minimalno izboriti Europu a opet probati "ukrasti" svima pred nos prvenstvo, jer sam siguran da ćemo uz Sarajevo i Široki biti itekako ozbiljni kandidat.

Samo se kao i prošle sezone treba pustiti Karačića nek radi svoj posao i stati iz njega i svih igrača.
Ajmo Zrinja!

WalterWhite
Kontakt:

Post Postao/la WalterWhite » 24 jul 2014, 14:32

Pa Djuka je već duže naš najlošiji igrač, bez potrebe komplicira, guši loptu i usporava igru konstantno. Fizički je nespreman, udarac mu je ****, evo mogu odmah iz glave nabrojat 10 utakmica u kojima je promašio 100% prilike 1na1. To je naša najgora pozicija jer nemamo kvalitetne zamjene, ja se nadam kad se Crnov oporavi (naravno ako ostane u klubu) da će igrati na polušpici, a Deni i Stoja na krilima mislim da je to puno bolja opcija.

Dalje štoperi su dobro odigrali, jbga mali Graovac je ispadao ponekad, ali to je baš zato jer je neiskusan, ali vjerujem da će s vremenom biti naš najjači štoper. Iako je jasno kad Anto bude 100 posto spreman da će on igrati u prvih 11, ja osobno to ne bi volio, i volio bi da ga se proda iz 3 razloga. Prvi jer je glup ko ****, drugi jer bi ga 1na1 pretrčao i Peter Crouch, i treći jer je veći kikser od Marina Aničića i Titusa Bramblea zajedno.

Kao što je primasquadra rekao treba nam jedan brz napadač, pričalo se o Lendriću jedno vrijeme i ne znam koliko je realan taj transfer, ali ako se to uspije realizirat to će biti pun pogodak.. Ništa rezultat protiv Maribora je bio očekivan, idemo se okrenuti sada ligi i pokušati obraniti titulu. SAMO ZRINJA !

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 24 jul 2014, 14:37

Nije nam napadac potreban. Zapravo ne vjerujem da cemo se jos pojacavat, ali neke druge pozicije su kriticnije ,pogotovo kad vidimo sta ce s Ivanom biti. Stevo i Kreso + Pehar moze uskocit, to je dobro za nasu ligu.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.