Jest, kolik' i ja.Mozambik je napisao/la:world classDonnie Darko je napisao/la:Zavisi šta misliš pod WC.Mozambik je napisao/la:Alvaro je WC potencijal
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
ako ti kazem da je i Bojan bio hoces ovo i dalje smatrati kao nesto relevantnoMozambik je napisao/la:Alvaro je WC potencijal
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Consigliere
- Kontakt:
Nije problem u njemu kao igracu, problem je u Barceloni i njenoj kupovnoj moci i ugledu koji bi trebao privuci 99,9 % igraca na svijetu bez ikakvih problema, a vasi u upravi stisli za njega i Marquinhosa k'o da su ne znam kakve igracine. Recimo daje se 70 miliona za Suareza na poziciji koja cak i ne skripi toliko, a ovamo se nesto ekonomise. Za 70 miliona imali bi stoperski par Hummels- Vlaar (recimo) u dvadeset minuta... E, tek bi se ja, kao navijac najveceg rivala, malo i zabrinuo... ovako, nidje veze.mandraX je napisao/la:Najgore je to sto mi pljujemo covjeka koji jos nije proveo minutu u Barcinom dresu na terenu. Hajmo sacekat' par utakmica pa da vidimo kako ce to izgledat'.na kraju covjek moze da bude bolje pojacanje za ekipu nego Suarez.

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Bio jeste, ali nije ga uspio iskoristiti, sto zbog njegovih odluka, sto zbog odluka kluba.miki_92 je napisao/la:ako ti kazem da je i Bojan bio hoces ovo i dalje smatrati kao nesto relevantnoMozambik je napisao/la:Alvaro je WC potencijal
Stoperi se boje igrati u Barceloni, ono mogu sjebat karijeru sebi.Consigliere je napisao/la:Nije problem u njemu kao igracu, problem je u Barceloni i njenoj kupovnoj moci i ugledu koji bi trebao privuci 99,9 % igraca na svijetu bez ikakvih problema, a vasi u upravi stisli za njega i Marquinhosa k'o da su ne znam kakve igracine. Recimo daje se 70 miliona za Suareza na poziciji koja cak i ne skripi toliko, a ovamo se nesto ekonomise. Za 70 miliona imali bi stoperski par Hummels- Vlaar (recimo) u dvadeset minuta... E, tek bi se ja, kao navijac najveceg rivala, malo i zabrinuo... ovako, nidje veze.mandraX je napisao/la:Najgore je to sto mi pljujemo covjeka koji jos nije proveo minutu u Barcinom dresu na terenu. Hajmo sacekat' par utakmica pa da vidimo kako ce to izgledat'.na kraju covjek moze da bude bolje pojacanje za ekipu nego Suarez.
Ovaj stoperski par Hummels-Vlaar ja djaba ne bi doveo, cuj dvojica dizelaskih grmalja da stoje na 40m od gola, to bi bilo ravno samoubistvu

Uostalom Hummels ne zeli u Kataloniju
pa stoji i loewa njemacka sa prekopiranom igrom pepovog bayerna pa osvojise SP sa tim jednim grmaljem na 40 metara od golaRajaz je napisao/la:Stoperi se boje igrati u Barceloni, ono mogu sjebat karijeru sebi.Consigliere je napisao/la:Nije problem u njemu kao igracu, problem je u Barceloni i njenoj kupovnoj moci i ugledu koji bi trebao privuci 99,9 % igraca na svijetu bez ikakvih problema, a vasi u upravi stisli za njega i Marquinhosa k'o da su ne znam kakve igracine. Recimo daje se 70 miliona za Suareza na poziciji koja cak i ne skripi toliko, a ovamo se nesto ekonomise. Za 70 miliona imali bi stoperski par Hummels- Vlaar (recimo) u dvadeset minuta... E, tek bi se ja, kao navijac najveceg rivala, malo i zabrinuo... ovako, nidje veze.mandraX je napisao/la:Najgore je to sto mi pljujemo covjeka koji jos nije proveo minutu u Barcinom dresu na terenu. Hajmo sacekat' par utakmica pa da vidimo kako ce to izgledat'.na kraju covjek moze da bude bolje pojacanje za ekipu nego Suarez.
Ovaj stoperski par Hummels-Vlaar ja djaba ne bi doveo, cuj dvojica dizelaskih grmalja da stoje na 40m od gola, to bi bilo ravno samoubistvu
Uostalom Hummels ne zeli u Kataloniju

nek je tebi mathieu bolja opcija od ove dvojice
svasta

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
FCB has reached the agreement with one other defender. [rac1]

Zubi ne zasluzujemo te

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
ma lako oni rijese to sa igracem ,lose im ide kad treba onda pregovarat sa klubom od tog igracaLillard je napisao/la:FCB has reached the agreement with one other defender. [rac1]![]()
Zubi ne zasluzujemo te

samo se nadam da nije blind ,ovo ostalo opcija sve je manje vise dobro

jedino ako zubi ne bude opet izmisljo neka imena

il se ovo mozda odnosi na cuadrada,jbg i on bi bio odbrambeni kad bi doso u barcu

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Blind za 25 miliona.
nemoj ba zafrkavat ,biziDonnie Darko je napisao/la:Blind za 25 miliona.
poslije jednog smijesnog transfera onda i ovaj ,ovaj bi bio jos smjesniji
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
@barca_87 ne stoje toliko visoko + imaju Lahma desno i 2 osiguraca ispred sebe. I opet jes' vidio sta im Vahin Alžir ucini ? Pa da im nije bilo Neuera masakr' bi dozivili, ubili ih ljudi na kontre. Eh sad zamisli sta bi kopitari iz Madrida radili stoperskom paru Hummels-Vlaar na 40m od gola. Matju je bolji od drvosjece Vlaara, pogotovo za sistem Barce. Hummels je klasa i njega bi volio ali jedino kada bi pored sebe imao brzinca. Medjutim momak ne zeli u Barcelonu.
Ja bi volio prvog, WC potencijal, izuzetno brz.
Marquinhos ili Schar iz Basela ?Lillard je napisao/la:FCB has reached the agreement with one other defender. [rac1]![]()
Zubi ne zasluzujemo te
Ja bi volio prvog, WC potencijal, izuzetno brz.
Suarez ban to be reduced by CAS
Luis Suarez could have his four-month ban for biting reduced, allowing the Barcelona striker to play in the club's first La Liga game of the 2014-15 season.
The 27-year-old was handed a nine-match international ban and was suspended for four months from "any football-related activities" by Fifa in June after biting Italy's Giorgio Chiellini during a World Cup group stage match in Brazil.
After having an initial appeal against the punishment rejected by football's world governing body, Suarez ultimately completed an €88 million move to Barcelona - though the Catalan giants were unable to formally present their new acquisition because of the ban.
Barcelona decided to take an appeal to the Court of Arbitration for Sport (CAS) after the player's lawyer described the punishment as "draconian, totalitarian and fascist".
And a **** from CAS has now told Goal that, while Suarez's ban from international football will remain in place, his four-month suspension is likely to be reduced – meaning that he will be able to begin the new Primera Liga campaign for Barca.
"Now that the case has arrived at CAS, it is very likely that we will reduce the penalty," the **** confirmed.
"The ban would only apply to the Uruguay national team and not to Barcelona."
Arbitrators at CAS are believed to agree with the consensus at Barcelona that Fifa's overall sanction against Suarez is excessive.
Under the terms of the suspension, the Uruguay star is unable to train with his new team-mates and cannot step foot inside Camp Nou.
Suarez apologised for his actions following the incident in Brazil, which also resulted in the player being fined 100,000 Swiss Francs (€82,000) by Fifa.
Luis Suarez could have his four-month ban for biting reduced, allowing the Barcelona striker to play in the club's first La Liga game of the 2014-15 season.
The 27-year-old was handed a nine-match international ban and was suspended for four months from "any football-related activities" by Fifa in June after biting Italy's Giorgio Chiellini during a World Cup group stage match in Brazil.
After having an initial appeal against the punishment rejected by football's world governing body, Suarez ultimately completed an €88 million move to Barcelona - though the Catalan giants were unable to formally present their new acquisition because of the ban.
Barcelona decided to take an appeal to the Court of Arbitration for Sport (CAS) after the player's lawyer described the punishment as "draconian, totalitarian and fascist".
And a **** from CAS has now told Goal that, while Suarez's ban from international football will remain in place, his four-month suspension is likely to be reduced – meaning that he will be able to begin the new Primera Liga campaign for Barca.
"Now that the case has arrived at CAS, it is very likely that we will reduce the penalty," the **** confirmed.
"The ban would only apply to the Uruguay national team and not to Barcelona."
Arbitrators at CAS are believed to agree with the consensus at Barcelona that Fifa's overall sanction against Suarez is excessive.
Under the terms of the suspension, the Uruguay star is unable to train with his new team-mates and cannot step foot inside Camp Nou.
Suarez apologised for his actions following the incident in Brazil, which also resulted in the player being fined 100,000 Swiss Francs (€82,000) by Fifa.
pa to se znalo,ova kazna nije mogla ostati nikako,pod prtiskom javnosti je donijeta i smijesna je
lik ko da je ubio igraca na terenu
ma manje bi tad dobio kaznu
lik ko da je ubio igraca na terenu
ma manje bi tad dobio kaznu

MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
@barca Marquinhos za 40 miliona ? Cadena Ser
Sta kazes ?
Sta kazes ?
da je bogdomRajaz je napisao/la:@barca Marquinhos za 40 miliona ? Cadena Ser
Sta kazes ?

prije nisam bio za njega a sad je on ekstra ,kad znam da nema nista od benatie il tako tih
samo da ne ostanemo na ovoj istoj odbrani
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Po meni preskup, kao i Matju, al' svi znaju da Barci treba stoper i da ce ovi platiti koliko budu trazili. Ovaj je nesto kao Varane, potencijal da bude medju najboljim stoperima za koju godinu. PSG mora prodati, meni se igrac svidja, cijena ne, al' daj sta das.barca_87 je napisao/la:da je bogdomRajaz je napisao/la:@barca Marquinhos za 40 miliona ? Cadena Ser
Sta kazes ?
prije nisam bio za njega a sad je on ekstra ,kad znam da nema nista od benatie il tako tih

Marquinhos, treci stoper PSG, grijac klupe i matorom Alexu ,a dolaskom Luiza postje ne samo grijac klupe, nego i suficit u timu....sve fakti.Rajaz je napisao/la:@barca Marquinhos za 40 miliona ? Cadena Ser
Sta kazes ?
I dok mi svoje suficite tipa Bojan ili Dos Santos poklanjamo besplatno Stokeu ili Villarealu - dotad PSG svoje suficite uvaljuje jednoj Barci, ali za 40 miliona

eto, do cega je doveden klub i hronicni nerad uprave.... pa su sad ko nešto razletili sa tranferima, prave opštu pijacu u ovom prelaznom roku (jer prijeti vracanje onog bana od strane FIFE)....guzovi proradili, pa sad kupuj i šta valja i šta ne valja.
Poenta: Taj isti Marquinhos se mogao dovesti lani drito iz Rome za 30 miliona, ali jok bolje sad za 40

Zadnja izmjena: let3, dana/u 24 jul 2014, 11:38, ukupno mijenjano 1 put.
ma jbg doso je i rome za 32 miliona ,mora valjda i psg zaradit sta,i ako ne vjerujem da je i 40 miliona,ako ga psg bude prodavo to ce biti i preko,ma samo ba da neko dodje ,na ovome se ne smije ostati pa nek daju koliko hoce boli meRajaz je napisao/la:Po meni preskup, kao i Matju, al' svi znaju da Barci treba stoper i da ce ovi platiti koliko budu trazili. Ovaj je nesto kao Varane, potencijal da bude medju najboljim stoperima za koju godinu. PSG mora prodati, meni se igrac svidja, cijena ne, al' daj sta das.barca_87 je napisao/la:da je bogdomRajaz je napisao/la:@barca Marquinhos za 40 miliona ? Cadena Ser
Sta kazes ?

MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Pa ja....samo na Barci, PSG može zaraditi za Marquinhosa tolike pare (to jest ispraviti svoj prošlogodišnji zayeb) i nigdje više....jer niko nije toliko lud da ga toliko placa.
Bolje da se potegli klauzulu Laportea iz Bilbaoa (pošto jedino tako znaju dovesti igraca) i doveli momka za 35 milja...svakako su istih godina (cak je francuz i mlađi godinu)...ovaj bar ima nekog iskustva igranja u Primeri.
Bolje da se potegli klauzulu Laportea iz Bilbaoa (pošto jedino tako znaju dovesti igraca) i doveli momka za 35 milja...svakako su istih godina (cak je francuz i mlađi godinu)...ovaj bar ima nekog iskustva igranja u Primeri.
jbg i ja sam za laportea,benatiu i te malo stamenije al znam da nista od toga nemalet3 je napisao/la:Pa ja....samo na Barci, PSG može zaraditi za Marquinhosa tolike pare (to jest ispraviti prošlogodišnji zayeb) i nigdje više....jer niko nije toliko lud da ga toliko placa.
ako ovog ganjaju da ga dovedu makar a ne da ostane na pokusaju pa onda se zafrkaji sa istom odbranom
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.