E sad malo o fudbalu, normalno o našem, o nama, o crvenim, o ROĐENIM.Nemam pouzdanu inf. da li će biti još tekmi do početka prvenstva, možda ne bi bila loša jedna protiv Turbine (koja čini mi se dosta ulaže u tim), ali to najbolje zna Feja i stručni štab pa ću prihvatiti svaku njihovu odluku.Ona jučerašnja utakmica još uvijek mi na različite načine odzvanja u glavi i radi rezultata i radi isječaka kojih sam vidio u ove dvije minute snimka.Neću vas gnjavati o mojim utiscima, ali moram izreči jedan detalj koji sam u tom snimku primjetio.Pošto je snimak 2 minute odmah se ograđujem jer snimak može i zavarati, ali moja konstatacija je sljedeća:Svi napadi Rostova, go Rostova, sve šanse Rostova u te 2 minute urađene su preko naše desne strane odnosno desnog beka.Šta je razlog tome ne znam, ali bih rado probao bekovski par Hodžić(Škahić)-Pejić.Ovo je samo moje zapažanje i moje razmišljanje na osnovu 2 minute snimka, ali sam ga morao izreći.Što se ostalog tiče mislim da je bilo dosta solidno i koliko se u onome trenutku i onm vremenskim uslovima moglo.Ona kiša je padala tako jako da mi se nekad činilo da neko žestoko puca iz kalašnjikova.Imamo još 10-tak dana za ušminkavanje igre i svih pozicija pa se nadam da ćemo 1 kolo dočekati apsolutno spremni.Drugo za sad ništa osim molbe RAji da uzimamo članske, a za one koje ih još nisu dobili, a platili su meni su bile gotove za 7 dana.Ja sam predao sve lično u klub, a možda kad se plaća preko banke ide malo sporije.Uglavnom ne bi bilo loše ni zovnuti u klub i raspitati se.Toliko draga moja RAja, pozdrav svima.
MOSTAR U RCU VELEŽ DO GROBA!!!