HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Joj Maribor je ionako jaci protivnik, i jos imaju ovakvu pomoc. Kakav je ono ''penal'' uahha
Ovo je 5.očita greška suca!
Faul za 1.gol
Ne suđenje faula kod zadnje akcije maribora u 1.poluvremenu
Nepostojeće zaleđe na Nikoliću
Penal
Ne dosuđeni čisti korner za Zrinjski.
Svu tu gamad u crnom treba pobit!
Faul za 1.gol
Penal
penal nije bio Dujković je loptu prvo izbio,ali kako mu samo ispade sam je sebi kriv-šteta...
Re: Odg: HŠK Zrinjski
ovo ko superhik,otmi siromahu da daš bogatašuHercUSrcu je napisao/la:Ovo je 5.očita greška suca!
Faul za 1.gol
Penal
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: gavran, dana/u 23 jul 2014, 21:21, ukupno mijenjano 1 put.
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Sta bi tek sudija radio da ovako rano nisu dali gol 

Re: Odg: HŠK Zrinjski
dao bi on da ga dajuterabajt je napisao/la:Sta bi tek sudija radio da ovako rano nisu dali gol
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Prvaci SRBIH :1946
- diplomatija
- Kontakt:
Sve je ovo savez nas kriv, klubovi su prepušteni sami sebi, Ana bas nikakve zaštite nemaju niti interesuju nekog u savezu, pa majku **** i begicu i svima u savezu, pa supci da napišu jedno pismo usrano toj uefi da bar upozore na to sudjenje kad naši klubovi igraju, znam ne bi se nista promijenilo, ali eto malo staneš u zaštitu svojih klubova..
i vi dosli pisati ovdje o penalu a zelji sinoc penal niko nije spomenuo, e manijaci ...
Jel mislis na onu ruku ili .... daleko je to bilo vidjeti sa juga mislim da nas pola nije vidjelo.emirati je napisao/la:i vi dosli pisati ovdje o penalu a zelji sinoc penal niko nije spomenuo, e manijaci ...

Ja sam vidio sa juga i ono je bio cist penalterabajt je napisao/la:Jel mislis na onu ruku ili .... daleko je to bilo vidjeti sa juga mislim da nas pola nije vidjelo.emirati je napisao/la:i vi dosli pisati ovdje o penalu a zelji sinoc penal niko nije spomenuo, e manijaci ...

Nije do kriterija, to nije penal ni u Mostaru, ni Londonu, ni Madridu.. .Tako da..aleksandar_veliki je napisao/la:A, koji to Savez pise UEFA-i ili FIFA-i. Mogu razumjeti da smo ogorceni, ali... Mozda je i do nas samih, mozda Zrinjskom taj penal ne bi svirao neki nas sudija u Mostaru, mozda je do nas, odnosno do kriterija sudjenja koji vladaju u Premijer ligi. Evo gledam utakmicu, dodouse od 30 minute, Plemici nisu nista uradili vrijedno pomena...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
uzmi pregledaj snimak opet. ono ako ti je penal ja sam papa.
Nema smisla pričati o penalu kao alibiju ako je protivnik osim toga imao 10 prilika i vodio već par razlika..
Ali prvi gol padne iz nepostojećeg faula!
Drugi gol padne iz nepostojećeg faula - penala!
Kako da ti nakon toga igraš normalno..
Maribor je klub koji ima momčad istu već par godina, budžet višestruko veći od svih naših klubova.
Nije sramota izgubiti.
Ali ovako ti ukrasti bilo koju nadu - ma nabijem te šugave janeze na k....
I njih i sudačku mafiju i Uefa mafiju..
Jer osim sa sucem, nisu uopće pokazali da vrijede toliko koliko si umišljaju!
P.S.: evo i kod ove sad "šanse", sudac već ima zviždaljku u ustima,jedva čeka da Stevo dođe do njihovog igrača i samo malo ga dotakne da može sudit faul..djubre smrdljivo rusko!
Ali prvi gol padne iz nepostojećeg faula!
Drugi gol padne iz nepostojećeg faula - penala!
Kako da ti nakon toga igraš normalno..
Maribor je klub koji ima momčad istu već par godina, budžet višestruko veći od svih naših klubova.
Nije sramota izgubiti.
Ali ovako ti ukrasti bilo koju nadu - ma nabijem te šugave janeze na k....
I njih i sudačku mafiju i Uefa mafiju..
Jer osim sa sucem, nisu uopće pokazali da vrijede toliko koliko si umišljaju!
P.S.: evo i kod ove sad "šanse", sudac već ima zviždaljku u ustima,jedva čeka da Stevo dođe do njihovog igrača i samo malo ga dotakne da može sudit faul..djubre smrdljivo rusko!
-
- Kontakt:
stanje je lose u bh ligi i zato i ispadamo od koga stignemo ,al realno ovaj penal je smijesan
E ne mozes stavljat u rang Albance, Makedonce i Maribor. Jer Maribor je s Dinamom najbolji klub ove regije. Normalno da je Dujkovic pogrijesio, slucajno, jbga, ali penal nije bio. I nije opravdanje, ali danas su nas pokrali i kraj price. Idu dalje, ali ovo ne mogu zaboravit.
Tuzan sam. U prvoj sam uvjeren da smo ih imali samo sto smo se nekako prepali. Yebe nas fizicka sprema, ali i dobra je kakva je kod ostalih bh ekipa. Mozda je i Karacic mogao drukcije odredit postave, ali za igru mu nemam sta zamjerit. Mislim da je danas Simeunovic morao bit u prvih 11, ali sta se moze. Istina je da je Pehar bio odlican u prvoj utakmici, ali danas nista. Radulovic nula bodova, ne znam sta bi za njega vise napisao. Realno, stoperi Graovac i Katanec i nisu nesto, danas par puta ispadali gdje nas je Dujkovic spasavao. Steta sto nema Radeljica. Stojanovic ni sjenka igraca iz prve utakmice.
Ali opet, bili smo bolji u prvih 40 minuta i onda primimo taj sugavi gol. Dobro, zbilja je dobro pogodio, ali sumnjiv prekrsaj. Onda poluvrijeme i izađes da pokusas nesto vise i sudi ti onakav penal. Pa poludio bi covjek. Mislim da smo ostavili prije svega dobar dojam, nije se ocekivalo od nas da prođemo i cestitke igracima i treneru na dobroj igri. Prvu utakmicu smo mi bili bolji, danas oni. Ali poraz je poraz. Nadam se da ce ih Izraelci izbacit.
Nama slijedi nova sezona i nova borba za trofeje. Imamo momcad, imamo odlicnog trenera i u krugu smo favorita za titulu. Na nama je da ju obranimo
.
Tuzan sam. U prvoj sam uvjeren da smo ih imali samo sto smo se nekako prepali. Yebe nas fizicka sprema, ali i dobra je kakva je kod ostalih bh ekipa. Mozda je i Karacic mogao drukcije odredit postave, ali za igru mu nemam sta zamjerit. Mislim da je danas Simeunovic morao bit u prvih 11, ali sta se moze. Istina je da je Pehar bio odlican u prvoj utakmici, ali danas nista. Radulovic nula bodova, ne znam sta bi za njega vise napisao. Realno, stoperi Graovac i Katanec i nisu nesto, danas par puta ispadali gdje nas je Dujkovic spasavao. Steta sto nema Radeljica. Stojanovic ni sjenka igraca iz prve utakmice.
Ali opet, bili smo bolji u prvih 40 minuta i onda primimo taj sugavi gol. Dobro, zbilja je dobro pogodio, ali sumnjiv prekrsaj. Onda poluvrijeme i izađes da pokusas nesto vise i sudi ti onakav penal. Pa poludio bi covjek. Mislim da smo ostavili prije svega dobar dojam, nije se ocekivalo od nas da prođemo i cestitke igracima i treneru na dobroj igri. Prvu utakmicu smo mi bili bolji, danas oni. Ali poraz je poraz. Nadam se da ce ih Izraelci izbacit.
Nama slijedi nova sezona i nova borba za trofeje. Imamo momcad, imamo odlicnog trenera i u krugu smo favorita za titulu. Na nama je da ju obranimo

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
maltene su uvjek krive sudije, svim nasim ekipama, ali bude gresaka sto jes jes, postalo je utjeha ono "barem smo casno ispali" od nekih timova iz predgrađa Balkanskih. Maribor je najjaci klub ex Yugoslavije u ovom trenutku, ljudi igraju dobro, imaju dobre finansije, uzimaju lovu po Evropi, svake godine. Ko je nama kriv sto se umislimo, svake godine kontamo da smo neko i nesto u nogometu, svaki nas klub koji izadje, jedva cekamo da Makedonce, Slovence, Crnogorce da ih razbijemo, medjutimaleksandar_veliki je napisao/la:Nisam vidio, odnosno vidio sam da je ovaj golman napravio glupost i onda mi zastopa link. Svi pricamo o penalu, niko o toj gluposti koja je prethodila istom. Uglavnom, uvijek cemo naci neki alibi za poraz, uvijek ce nam neko biti kriv i tako iz godine u godinu, a kod nas se ne pokusava popraviti stanje. Pa mene dusa boli kad vidim da mi gubimo od Makedonaca, Crnogoraca, Albanaca, Slovenaca. Pa je li do nas ili do sudija ili do nesretnog dana...Lillard je napisao/la:Nije do kriterija, to nije penal ni u Mostaru, ni Londonu, ni Madridu.. .Tako da..aleksandar_veliki je napisao/la:A, koji to Savez pise UEFA-i ili FIFA-i. Mogu razumjeti da smo ogorceni, ali... Mozda je i do nas samih, mozda Zrinjskom taj penal ne bi svirao neki nas sudija u Mostaru, mozda je do nas, odnosno do kriterija sudjenja koji vladaju u Premijer ligi. Evo gledam utakmicu, dodouse od 30 minute, Plemici nisu nista uradili vrijedno pomena...

bude gresaka sudija to je danas normalno u fudbalu. i oni su ljudi od krvi i mesa. pa ko je gledao svjetsko prvenstvo mogao je vidjeti koliko je gresaka bilo. znaci svjetsko i tamo su najbolje sudije iz citavog svijeta, s najboljim ocjenama, pa milion gresaka. a ne da se sad gledao zeljo i zrinjski neko njih pokrao, ono nema dalje. bas smo mi sila od klubova da treba pomoc drugima. ali uvijek nademo neke razlike a ne gledamo kakvu si nam klubovi. ono kad se realno gleda zrinjski cim je izvukao maribor trebali su pozdraviti s evropom, a ne pisati imamo sanse, nisu ko prije, ma daj
jedino ko je imao sanse su zeljo i sarajevo, jedni ispali, a drugi ce vjerovatno sutra.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.