Sta je sa ostalih 45 miliona?Mozambik je napisao/la:"Colombians have always loved this team and now that I'm here, they will support Madrid even more. All 45 million Colombians will definitely be Real Madrid fans".
Pero, Pero![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Sta je sa ostalih 45 miliona?Mozambik je napisao/la:"Colombians have always loved this team and now that I'm here, they will support Madrid even more. All 45 million Colombians will definitely be Real Madrid fans".
Pero, Pero![]()
Prvo, Di maria je dolaskom krosa izgubio svoje mjesto,cak da james nije dosao di maria bi sjedio pola sezone na klupi.autogol je napisao/la:Koji marketing jbt covjek odjednom veci od C.Ronalda a propast ce ko zeton u Realu.
Kroos je duplo vece pojacanje od Kolumbijca,a prodati Di Mariu i dovesti Kolumbijca je
Mozambik je napisao/la:Rona promovise nekakve sprave za masazu po Japanu![]()
[youtube][/youtube]
Javimo ti se za par mjeseci, kad Real bude dominirao Europom, a James najbolji asistent Europe.barca_87 je napisao/la:ma bale makar opet bio dokazan igrac ,najbolji igrac premier lige nesto slicno ko suarez zadnje sezone ,a ovaj nema ekstra sezone za svoje 23 godine ,svaka cisti prosjek u prosjecnim ligamai realno ne vrijedi ni pola ovih para i ti to znas plus real je imo istog igraca isca u ekipi ,sto je meni jos veci fail uprave ,gusit takav talenat kao sto je isco samo radi neke trenutne senzacije,,,sad ce isca haman pustit da ide poslije jedne sezone .pelegrini jedva doceko da ugrabi svog miljenikaMozambik je napisao/la:Tako ste guslali i prosle godine o Baleu, na kraju vas taj isti Bale potopi. Kako je tad bila prica, ode Ozil, nema ko Ronaldu dodat lopte, Ronaldo i Bale ce se pobiti za loptu![]()
U trenutku kad Barcelona daje 20 miliona za olupinu Mathieua, ti guslas o Hamesu i parama.
O tempora, o mores.
da nemaju isca razumio bi ovaj transfer al ovako ,tesko
ee da je vama robocop nas ,ne damo mi robocopa ni za 50 miliona ,dzaba vam
Ni meni nije jasno. Svi znamo da ne vrijedi te pare, al' licno me zaboli ku.rac koji klub koliko trosi. Raspravljat mozemo o tome da li je kolumbijac bio potreban ili ne.Cap17an je napisao/la:Opet pitam, po stoti put možda, pa šta ako je James plaćen 80 miliona eura. Može li mi neko objasniti kako je to problem za Real?
I jos bitnije od toga,kako je to problem za nas?Cap17an je napisao/la:Opet pitam, po stoti put možda, pa šta ako je James plaćen 80 miliona eura. Može li mi neko objasniti kako je to problem za Real?
Pa normalno da hoce vecu platu kad taj Kolumbijac ima 6 milionasuhi je napisao/la:Prvo, Di maria je dolaskom krosa izgubio svoje mjesto,cak da james nije dosao di maria bi sjedio pola sezone na klupi.autogol je napisao/la:Koji marketing jbt covjek odjednom veci od C.Ronalda a propast ce ko zeton u Realu.
Kroos je duplo vece pojacanje od Kolumbijca,a prodati Di Mariu i dovesti Kolumbijca je
Drugo, trazio je duplo vecu platu ,sto je 8-9M godisnje.
Trece ,Di maria hoce da bude starter ,i da igra krilo sto je nemoguce ove sezone.
Hames placen 80M ,di maria ce biti prodan za 50-60,kad dodas na to razliku u plati jer hames zaradjuje 6M ,na 6 godina to je 12M ,dakle real je tu na "gubitku" od 10M .Pored toga dobio je igraca koji je marketinski za di mariu ronaldo ,i duplo veci potencijal od di marie,ujedno i 3 god mladji. Cak i da propadne ko zeton real nece biti na gubitku.
nije oficijalna psg-ova trgovina.suhi je napisao/la:Trazio je on vecu platu i prije toga,vec je jednom dobio povecanje plate.
Kućna štampatyler durden je napisao/la:nije oficijalna psg-ova trgovina.suhi je napisao/la:Trazio je on vecu platu i prije toga,vec je jednom dobio povecanje plate.
bože !suhi je napisao/la:In 48 hours Real Madrid sold 345.000 jerseys with James' name [Euromericas Sport Marketing]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.