FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Garfield
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Garfield » 23 jul 2014, 18:04

let3 je napisao/la:Rafa Marquez izjavio da je transfera Mathieua zapravo bacene pare, nema taj kvalitet za Barcu....Rafa veli.

Što je najveca komedija: Taj isti Robocop se prošle godine mogao dovesti za 8 miliona (tolika klauzula bila), kad je godinu dana bio mlađi fosil :facepalm:

Zašto nam se svake godine mora citav svijet smijati :oops: :oops: i to s pravom....zašto nam Bog podari ovakve kretene da nas vode :facepalm:
Šta da kažemo o čovjeku koji za par mjeseci puni 31. godinu,a odigrao je 2 utakmice za repku. :stop: :rol:
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 23 jul 2014, 18:09

pa bolji je astori koji ode za 7mls u Lazio :)
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 23 jul 2014, 18:11

Garfield je napisao/la:
let3 je napisao/la:Rafa Marquez izjavio da je transfera Mathieua zapravo bacene pare, nema taj kvalitet za Barcu....Rafa veli.

Što je najveca komedija: Taj isti Robocop se prošle godine mogao dovesti za 8 miliona (tolika klauzula bila), kad je godinu dana bio mlađi fosil :facepalm:

Zašto nam se svake godine mora citav svijet smijati :oops: :oops: i to s pravom....zašto nam Bog podari ovakve kretene da nas vode :facepalm:
Šta da kažemo o čovjeku koji za par mjeseci puni 31. godinu,a odigrao je 2 utakmice za repku. :stop: :rol:
Ništa, sve je receno.

da sumiramo: 5 godina (od faila zvanog Čigrinski) nisu dovodili stopera i sad kad su sami uvidjeli da konacno moraju pojacati tim sa stoperom - oni dovedu najgoru mogucu opciji, igrca za kojeg ne znamo jeli stoper ili bek....i to sve nakon što su prije toga pricali o T.Silvi, Luizu, Humelsu, Benatiji, Verthongenu i slicno....sve ijednog su propustili dovesti i doveli nam ovu olupinu za 20 miliona.

Ali dobro, to je ta cijena svakog simpatizera Barce...mora se trpiti ova nakaza od uprave i cekati neka bolja vremena i normalnije ljude....ovi trenutni jednostavno ne znaju pojacati odbranu - dokazano 100 puta

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 23 jul 2014, 18:21

TOP 10 najskuplje plaćenih igrača starijih od 30 godina

Jérémy Mathieu je za 20 miliona eura stigao u Barcelonu, iako uskoro puni 31 godinu.

Francuz se tako našao među deset najsupljih igrača u historiji sa preko 30 godina, a lista izgleda ovako:

Gabriel Batistuta (Fiorentina-Roma) 32 miliona eura
Samuel Eto' (Inter-Anži) 30 miliona
Diego Milito (Genoa-Inter) 25 miiliona
Zlatan Ibrahimović (Milan-PSG) 21 milion
Claude Makelele (Real Madrid-Chelsea) 20 miliona
Jérémy Mathieu (Valencia-Barcelona) 20 miliona
Angelo Peruzzi (Inter-Lazio) 18 miliona
Fernando Redondo (Real-Milan) 17,5 miliona
Ruud van Nistelrooy (Manchester United-Real Madrid) 15 miliona
Oliver Bierhof (Udinese-Milan) 12,5 miliona

a 11-ti je Bravo, 31 godina, kojeg smo platili 12 miliona :clap: :tokralju: ....samo ce Barca platiti toliko rezervnog golmana i niko više na svijetu.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 23 jul 2014, 18:39

Sta se.res sad koji qrac, kad se Bravo dovodio pisao si tu da je to super potez..

E sto ne mogu ovih.. Ma ja, sta ce neka Barcelonina uprava i Enrique, trebaju citat BiH forume da znaju koga treba dovest..
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

madridistaforever
Kontakt:

Post Postao/la madridistaforever » 23 jul 2014, 18:45

Lillard je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:
Lillard je napisao/la:Mascherano izgledat na poziciji stopera smijesno? Ajde pogledajte koju utakmicu, a ne lupat tako.
Vidjeli smo cijelu proslu sezonu :kafa:
Pa da, vidjeli smo da je bio najbolji stoper lani.

I sta se vi imate sprdat s nasom obranom, kad je Realova primila vise golova proslu sezonu.. :wave:

al je isti taj real za razliku od vas nesto i osvojio,al opet sreca da vam je odbrana primila manje golova od realove.. :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :damn: :damn:
Real nije samo klub,on je smisao zivota.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 23 jul 2014, 18:47

Kakav bolid.

Pa to ti i kaze da obrana iz prosle sezone nije kriva za neuspjeh vec trener i napadacka igra.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 23 jul 2014, 18:47

Lillard je napisao/la:Sta se.res sad koji qrac, kad se Bravo dovodio pisao si tu da je to super potez..

E sto ne mogu ovih.. Ma ja, sta ce neka Barcelonina uprava i Enrique, trebaju citat BiH forume da znaju koga treba dovest..
ne laži ;) i ideš i ti na ignore listu, jer ne znaš napisati normalan post vec duže vrijeme....to sam trebao davno uciniti....pun mi te q

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 23 jul 2014, 18:51

Ne kontam sta moras svim rec' da idu na ignore... Boli me ona stvar. I mene zivciraju likovi koji znaju samo s.rat i to konstantno po pojacanjima i igracima. Koji znaju sta Bratomeu i Enrique misle, koji znaju da su htjeli Xavija otjerat..etc

madridistaforever
Kontakt:

Post Postao/la madridistaforever » 23 jul 2014, 18:53

Lillard je napisao/la:Kakav bolid.

Pa to ti i kaze da obrana iz prosle sezone nije kriva za neuspjeh vec trener i napadacka igra.
Odbrana vam je slicna nasoj,sa par imena koji su davno trebali :wave: :o tome i govorim ne sprdamo se,nego kazemo da manji broj primjenih golova nije pokazatelj sezone,nista vise :thumbup:

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 23 jul 2014, 19:03

let3 je napisao/la:
a 11-ti je Bravo, 31 godina, kojeg smo platili 12 miliona :clap: :tokralju: ....samo ce Barca platiti toliko rezervnog golmana i niko više na svijetu.
sta bezze pricas platili rezervnog golmana 12 miliona ,da si gledo press luisa enriquea i sta je pricao ne bi tako pisao bezze

barca je kupila dva golmana jednog starijeg sa iskustvom u primeri i jednog mladjeg,nema ti tu prvi drugi golman ,ako je ter stegen uzeo br.1 dresa ne mora da znaci da je prvi golman jbt

luis je lijepo rekao a i zubi da svi golmani su ravnopravni ,ko se pokaze u predsezoni bice prvi golman a ja ti garantujem da je ove sezone bravo sigurno prvi golman barce ,zivi bili pa vidili ;)

ter stegen je jos mlad da bi odma upo i bio prvi golman ,bravo sa svojom sigurnoscu i iskustvom ce prve sezone (a sto da ne i narednih sezona ,nikad se ne zna )biti prvi golman
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

voliosamzvijezdu
Kontakt:

Post Postao/la voliosamzvijezdu » 23 jul 2014, 19:13

heh real u zadnjih 5 godina potrosio 720 miliona eura na pojacanja...rekao sam ja da se nikad nemogu poredit s nama. mi zadnjih 5 godina uzimali trofeje sa 85% igraca koje smo sami proizveli...to je klub i institucija,a ne,eh onaj bio najblji na SP ajmo dat 100 M za njega. ccccc moj pero,crno ti se pise...

madridistaforever
Kontakt:

Post Postao/la madridistaforever » 23 jul 2014, 19:21

voliosamzvijezdu je napisao/la:heh real u zadnjih 5 godina potrosio 720 miliona eura na pojacanja...rekao sam ja da se nikad nemogu poredit s nama. mi zadnjih 5 godina uzimali trofeje sa 85% igraca koje smo sami proizveli...to je klub i institucija,a ne,eh onaj bio najblji na SP ajmo dat 100 M za njega. ccccc moj pero,crno ti se pise...

Na kraju se broje samo titule,ko da ce se neko sjecati koji je igrac za koliko dosao za 30-40 godina? :lol:
a za vasu skolu respect,to je svima jasno da tu prednjacite ... :thumbup:

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 23 jul 2014, 19:28

voliosamzvijezdu je napisao/la:heh real u zadnjih 5 godina potrosio 720 miliona eura na pojacanja...rekao sam ja da se nikad nemogu poredit s nama. mi zadnjih 5 godina uzimali trofeje sa 85% igraca koje smo sami proizveli...to je klub i institucija,a ne,eh onaj bio najblji na SP ajmo dat 100 M za njega. ccccc moj pero,crno ti se pise...
Pozdravlja te Suarez, Neymar, Ibrahimovic, Villa, Fabregas, Sanchez, Mascherano, Song itd...

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 23 jul 2014, 19:34

barca_87 je napisao/la:
let3 je napisao/la:
sta bezze pricas platili rezervnog golmana 12 miliona ,da si gledo press luisa enriquea i sta je pricao ne bi tako pisao bezze

barca je kupila dva golmana jednog starijeg sa iskustvom u primeri i jednog mladjeg,nema ti tu prvi drugi golman ,ako je ter stegen uzeo br.1 dresa ne mora da znaci da je prvi golman jbt

luis je lijepo rekao a i zubi da svi golmani su ravnopravni ,ko se pokaze u predsezoni bice prvi golman a ja ti garantujem da je ove sezone bravo sigurno prvi golman barce ,zivi bili pa vidili ;)

ter stegen je jos mlad da bi odma upo i bio prvi golman ,bravo sa svojom sigurnoscu i iskustvom ce prve sezone (a sto da ne i narednih sezona ,nikad se ne zna )biti prvi golman
Ter Stegen je bio standardan golman Borsuije M., nije bio grijac klupe i bio proglašen prošle sezone za najboljeg golmana Bundesa....i nije doveden u Barcu da grije klupu Bravu ( koji je uzgred receno solidan golman , ali ipak lošiji od Ter Stegena koji ima mnogo veci potencijala od čileanca).

Barca je kao rezervnog golmana mogla doveti besplatno meksikanca Memu Ochocu, mogla platiti kolumbijca Ospinu 3 miliona (Arsenal vec završio taj posao), mogla dovesti Keylora Navasa za 10 miliona (izgleda da je Real to završio) - svi bi jeftnije bili placeni....svi oni govore španski ko maternji i svi oni su mlađi od Brava....pa eto i Navas ima iskustva u Primeri, plus je mlađi, plus je jeftini, plus je bolji golman od Brava....i nisu ga doveli.

ja samo činjenicama pricam

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 23 jul 2014, 19:40

Čestitam :thumbup:

slika
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 23 jul 2014, 19:41

Sto je on bio prvi golman u borusiji i najbolji u bundes ligi nista mu ne znaci ,sad krece od 0.lucho je lijepo reko nema nikk prednost ,niko nine dosao sa etiketom prvog ili rezervnog golmana.
Uvjerit ces se kad pocne sezona,ko ce biti prvi golman.zapamti eto
Bravo je ekstra golman ,ter stegen je isto super golman al vrijeme je pred njim ,ja tipujem na brava ove sezone.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 23 jul 2014, 19:48

pa dobro, vidjecemo uostalom ko ce biti "jedinica" Barce ove sezone....ja sam siguran da ce to biti Ter Stegen.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 23 jul 2014, 19:52

Ter Stegen ima potencijal da bude jedan od najboljih na svijetu, klupa bi ga syebala totalno. Zato će njega forsirati sve dok brani iole dobro, Bravo je tu kao iskusan da uskoči u slučaju povrede ili u slučaju da MAtS bude totalni flop što također nije isključeno.

I da, to što je neko rezervni golman ne treba značiti da može biti bilo ko. Šta privedeš sezonu kraju ostaneš bez prvog golmana.. stani to zvuči poznato.
Dobar je pos'o napravljen sa Bravom, za pare ne trebate žaliti svakako ne bi bile uložene za stopera recimo.
Don't hate what you don't understand.

Garfield
Kontakt:

Post Postao/la Garfield » 23 jul 2014, 20:16

Amar Dzeko je napisao/la:Čestitam :thumbup:

slika
Je*o dilera kakvog. :lol: :lol: :lol:
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.