U pravu si. On sve to prikaže u četiri dimenzije. 3D je prevaziđen u njegovim izvještajima. Hvala ti Crveni Brate.rodjenisa je napisao/la:BMV22 je napisao/la:Draga moja raja ovo je super iskreno nadao sam se porazu od dva tri gola razlike i puno sam se pribojavao ali ovo ispade jako podnosljivo i ohrabrujuce, ako se neko pita zasto mislim tako onda nek vidi trzisnu vrijednost rostova koja za nas predstavlja fatamorganu radi se ovise desetaka miliona eura ako ni to nije dovoljno valja znati da smo mi iz autobusa istrcali na teren uz to imali i malu nezgodu pa onda jos oni i subotu igraju jaku utakmicu super kupa sto znaci da su u optimalnoj formi a mi imamo jos desetak dana za usminkavanje ekipe.U ovom trenutku rostov je jaci od svih ekipa iz bih i ovo nam je bio pravo veliki zaloga.U organizacijskom o finansijskom smislu te u pomocnom osoblju ova ekipa rostova je svjetlosnu godinu ispred svih klubova u BiH zato svi mi rodjeni glavu gore napunimo tijelo i duh optimizmom i sad ili nikad ostvarimo nase snove, ko nije uzet clansku protiv drine napunit stadion i da 90 minuta sve grmi kako na terenu tako na tribinama.Svim nasim igracima,treneru i osoblju koje je bilo u austriji sretan povratak u nas crveni nikad pokoreni mostar a ti sofer bok te mazo otvori te oci mokar peskir oko vrata loci red bull i kafu u pitrama dovedi nase sampione svima nama zive i zdrave,mora s znati ako nisi dosad vozis buduce sampione.
Sretan put momci
MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA
Nista nama bez BMV22 analize.Jasta je brat nego pristojan rezultat,a u jednom sturom izvjestaju na fb grupi rodjenih kaze covjek da smo odlicno igrali.Jbt. ovi Rusi kontali popraviti samopouzdanje na nama,pa nas izabrali za generalku.Nadam se da cemo dobiti malo sadrzajniji izvjestaj pa da vidimo al sve su prilike sto kaze Radovan da sve deremo ove sezone abd.Bice glumica po Mostaru ove godine ko nikad dosad msc. Jedva cekam da vidim nase Rodjene na djelu i nastavak davno zapocete redaljke.![]()
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- hercegovac236
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
- RezervniGolman
- Kontakt:
Dobro je brato. Sto kaze brat BMV22 radi se o visemilionskoj ekipi koja ima ljude sto im nokte kidaju na nogama. Glavno je da se ekipa uigra mada evo po izvjestaju nismo ni igrali loše. Idemo Rođeni. Juriiiišššš
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
Ponesi brate uplatnicu i objasni ljudima na ulazu da si predao za člansku (mada ne garantujem da ćeš uspjet)emil02in je napisao/la:Nama je bitnije da nađemo još jednog vozača a ne napadačaZna li neko koliko traje izrada godišnje karte,u petak sam uplatio novac,valjda će mi je poslati do 02.08?Ma ako i ne pošalju petaka i kupim kartu i gotovo.Hajmo rođeniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Ma nije problem kupiti ulaznicu,fala bogu može se,već mi je cejf ući sa godisnjom.anel81m je napisao/la:Ponesi brate uplatnicu i objasni ljudima na ulazu da si predao za člansku (mada ne garantujem da ćeš uspjet)emil02in je napisao/la:Nama je bitnije da nađemo još jednog vozača a ne napadačaZna li neko koliko traje izrada godišnje karte,u petak sam uplatio novac,valjda će mi je poslati do 02.08?Ma ako i ne pošalju petaka i kupim kartu i gotovo.Hajmo rođeniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Izronio je Stari za one što ga vole 

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Haha, jašta je nego ćejf.Nesmije nam bit žao za Velež, ja sam kupio silver godišnju iako sam na centralnoj stalno i mogao sam basic za duplo manje para.Bitno je pridonjeti što više našem klubu!emil02in je napisao/la:Ma nije problem kupiti ulaznicu,fala bogu može se,već mi je cejf ući sa godisnjom.anel81m je napisao/la:Ponesi brate uplatnicu i objasni ljudima na ulazu da si predao za člansku (mada ne garantujem da ćeš uspjet)emil02in je napisao/la:Nama je bitnije da nađemo još jednog vozača a ne napadačaZna li neko koliko traje izrada godišnje karte,u petak sam uplatio novac,valjda će mi je poslati do 02.08?Ma ako i ne pošalju petaka i kupim kartu i gotovo.Hajmo rođeniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Tako je drug.Danas se navrsava 10 godina od obnove Starog mosta,unistenog u agresiji na nasu domovinu 93.Željooooo je napisao/la:Izronio je Stari za one što ga vole
Stari most je skupa sa Velezom neprikosnoveni simbol grada Mostara, ali i arhitektonsko zdanje poznato sirom svijeta.Ono sto po meni ima mnogo vecu tezinu je da je obnova i Starog i ponovno uzdizanje Veleza ustvari pobjeda patriota i svih ljudi kojma je na srcu Bosna i Hercegovina.
Neka vjecno zivi Stari most,nas Velez i nasa jedina domovina Bosna i Hercegovina

.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
- RezervniGolman
- Kontakt:
Srusise ga seljacine iz škutorije i ovi što su šljegli u grad iz kočerina doca jara i drugih vukojebina. Srušiše brato moj jedan od dva simbola grada. Simbola po kojem je naš grad i dobio ime. Danas se na utakmicama njihovog kvazikluba iz epruvete s kojim se busaju da je mostarski pjevaju neke pjesme nema vise mostova. Ma šta kunde znaju o Mostaru i istoriji i tradiciji. Prezivio je bio 500 godina i dva svjetska rata ali ove brnjaše največe svijetske seljačine nikako nije mogao. Njihove tradicije su krampa lopata motika i makaze za duvan. Srecom ostali smo mi pravi mostarci tu koji ga nosimo u srcu koje je prestalo da kuca kad je srusen i pocelo kad je obnovljen. Izronio je za one sto ga vole a njima nek izranjaju krampe crne cipele s bijelim carapama i kardani od bemvea kocke. Ma ja bola STARI LIMVO TE KO GABO
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
Ja pogodjen nisam ni umro ni pao samo sam morao skociti dole 

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
RezervniGolman je napisao/la:Srusise ga seljacine iz škutorije i ovi što su šljegli u grad iz kočerina doca jara i drugih vukojebina. Srušiše brato moj jedan od dva simbola grada. Simbola po kojem je naš grad i dobio ime. Danas se na utakmicama njihovog kvazikluba iz epruvete s kojim se busaju da je mostarski pjevaju neke pjesme nema vise mostova. Ma šta kunde znaju o Mostaru i istoriji i tradiciji. Prezivio je bio 500 godina i dva svjetska rata ali ove brnjaše največe svijetske seljačine nikako nije mogao. Njihove tradicije su krampa lopata motika i makaze za duvan. Srecom ostali smo mi pravi mostarci tu koji ga nosimo u srcu koje je prestalo da kuca kad je srusen i pocelo kad je obnovljen. Izronio je za one sto ga vole a njima nek izranjaju krampe crne cipele s bijelim carapama i kardani od bemvea kocke. Ma ja bola STARI LIMVO TE KO GABO

Izronio je Stari za one što ga vole

Željezničar se oprostio od europe jer je Ramazan mjesec oprosta. 

Drago mi je sto su pruzili Rostovu kvalitetan otpor. Ako sa tom voljom i s tim pristupom udjemo u prvu utakmicu sezone, molit ce nas da prestanemo sa silovanjem. Mislim da bih trebali odigrati jos utakmicu dvije da ugradimo taktiku i igru, ali vjerujem da ce sve biti za pet za otvaranje sezone.
Zao mi je sto cu prvi put u zadnjih 5-6 godina fuliti prvu domacu utakmicu.
Molio bih vas da se izderete za mene.
Zao mi je sto cu prvi put u zadnjih 5-6 godina fuliti prvu domacu utakmicu.

U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
- pravnik1981
- Kontakt:
Ako si uzeo clansku onda ti je sve oprostenoPirke je napisao/la:Drago mi je da su pruzili Rostovu kvalitetan otpor. Ako sa tom voljom i s tim pristupom udjemo u prvu utakmicu sezone, molit ce nas da prestanemo sa silovanjem.
Zao mi je sto cu prvi put u zadnjih 5-6 godina fuliti prvu domacu utakmicu.![]()

Dje nisam. Od one godine kad su je uveli svake godine kupujem i clansku i dres. I ja i stari.pravnik1981 je napisao/la:Ako si uzeo clansku onda ti je sve oprostenoPirke je napisao/la:Drago mi je da su pruzili Rostovu kvalitetan otpor. Ako sa tom voljom i s tim pristupom udjemo u prvu utakmicu sezone, molit ce nas da prestanemo sa silovanjem.
Zao mi je sto cu prvi put u zadnjih 5-6 godina fuliti prvu domacu utakmicu.![]()
Molio bih vas da se izderete za mene.![]()

U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
- pravnik1981
- Kontakt:
Pirke je napisao/la:Dje nisam. Od one godine kad su je uveli svake godine kupujem i clansku i dres. I ja i stari.pravnik1981 je napisao/la:Ako si uzeo clansku onda ti je sve oprostenoPirke je napisao/la:Drago mi je da su pruzili Rostovu kvalitetan otpor. Ako sa tom voljom i s tim pristupom udjemo u prvu utakmicu sezone, molit ce nas da prestanemo sa silovanjem.
Molio bih vas da se izderete za mene.![]()

-
- Kontakt:
Jos 10 dana. Nadam se da su do sada svi igraci spremni. Zna li ko hoce li bit generalka pred pocetak prvenstva?
Sto se tice sastava nepamtim kad smo bolji bili. Feja ce biti na slatkim mukama
Sto se tice sastava nepamtim kad smo bolji bili. Feja ce biti na slatkim mukama

❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
[youtube][/youtube]
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Brato kakav nam je tim može Feja komotno izvesti prvih 11onako kako dolazili pred utakmicu,nema gdje fulati.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- RezervniGolman
- Kontakt:
Jeli ovo ruska propaganda ili smo samo 2 sanse imali
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
Nemogu se oteti utisku da ce sezona koja dolazi biti u znaku Rodjenih.Kad to kazem mislim na nase ambicije koje su ove godine izlazak u Evropu i konacna naplata za ulozeni trud i satisfakcija ljudima koji su nas uspjesno izvukli iz teske situacije.A bgm satisfakcija i nama navijacima koji smo ovoliko cekali nase Rodjene.Da nebude zabune,meni kao starijem navijacu nisu apriore bili bitni rezultati.Ja sam davno zavolio nasega Veleza i snjim prosao mnogo lijepih i nezaboravnih trenutaka u mnogo jacoj ligi od ove.Al bih volio radi ove nase mladje RAje,da osjete taj gust i zadovoljsvo.Mada oni trebaju biti ponosni na historiju nasega GIGANTA i naseg Red Army.Toliko fudbalskih majstora nije imao niko na ovim prostorima,a nasi navijaci su sa respektom docekivani sirom bivse drzave i Evrope.Onakvu zayebanciu tipa sastav forumasa od neku noc neces naci nigdje,ili povlacenje torcide pred Red Army-em u sred Splita.Zato RAja moja draga budite ponosni i sretni sto ste dio jedne price koju nemogu drugi osjetiti ni doziviti.Budite ponosni sto ste dio Veleza budite ponosni sto ste Rodjeni brato

Zadnja izmjena: rodjenisa, dana/u 23 jul 2014, 18:32, ukupno mijenjano 1 put.
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.