Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- rob do bagro
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Ne znam rodjak, neke cu staviti 1/2 neke 2/1 kao sto si ti odigrao, ali opet meni je norveski par najzanmiljiviji. 

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Norvezani ili svicarci,sumnjam da ovi iz lige sampiona mogu,smiju,lako ce ih ulovit a kad im opale kaznu zazalit ce dan kad im je to palo na pamet.
Mada bi i tu ako bi bilo stele mogao realno biti malmo 1/2 zbog sumnjivih prvih 0-0

Mada bi i tu ako bi bilo stele mogao realno biti malmo 1/2 zbog sumnjivih prvih 0-0
A razlog da vjerujete da ce stvarno biti prelaz ??
Kad ste sigurni tako i kad vjerujete u svasta, uplatite na svakih od tih 9 pare, sigurno cete dobiti
Kad ste sigurni tako i kad vjerujete u svasta, uplatite na svakih od tih 9 pare, sigurno cete dobiti
Danas nemozes biti siguran da ces se ziv probudit a kamo li sta drugo,takva su vremena,ako je sudit po listicu koji je uplacen sigurno mozemo dati kakav komentar mada i to moze biti fotosop...Guarin14 je napisao/la:A razlog da vjerujete da ce stvarno biti prelaz ??
Sto se stavljanja para tice,ja da ih imam sigurno se nebi kladio nego bi bio negdje na odmoru tako da...
- masteRofPoker
- Kontakt:
Opet price o prelazu i o astronomskim uplatama, pa nikada pameti doci.
Za danas se kao fin izvor izdvaja par :
Maribor - Zrinjski (+1) tip 1. pobjeda slovenaca u hendikepu. Mislim da ne treba o nasoj ligi trositi rijeci, sve su objasnili crnogorci, makedonci, raspali norvezani, tako da se ovo namece kao lijep izbor. Sretno
Sent from my iPhone using Tapatalk
Za danas se kao fin izvor izdvaja par :
Maribor - Zrinjski (+1) tip 1. pobjeda slovenaca u hendikepu. Mislim da ne treba o nasoj ligi trositi rijeci, sve su objasnili crnogorci, makedonci, raspali norvezani, tako da se ovo namece kao lijep izbor. Sretno
Sent from my iPhone using Tapatalk
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Ma nista klasicna suplja...
da je siguran povezo bi ih stavio kolko moze na par listica i uzo pare.
da je siguran povezo bi ih stavio kolko moze na par listica i uzo pare.
sjeti se partizana sinoć i pada ti u vodu to, po meni ako ima nešto od toga onda je to par iz lige prvakakockar je napisao/la:Norvezani ili svicarci,sumnjam da ovi iz lige sampiona mogu,smiju,lako ce ih ulovit a kad im opale kaznu zazalit ce dan kad im je to palo na pamet.![]()
Pa polako sto ne znaci da ih nece izbacit kad ih skontaju,svakako i ligu stele samo je pitanje kad ce ih sankcionisat.Misle da su pametni a glupi su ko k. 

Jadne kladionice valja im isplatit tolike pare tim sto imaju "dojave"
Covjek kad gleda ove photoshop slike sazalio bi se na kladare
Covjek kad gleda ove photoshop slike sazalio bi se na kladare
briga njih hoće li ih uhvatit ili neće, ionako zarade fine pare pa mogu UEFA-i istrest koliko treba ako ih ovi ikad ulove a zašto bi uopće?kockar je napisao/la:Pa polako sto ne znaci da ih nece izbacit kad ih skontaju,svakako i ligu stele samo je pitanje kad ce ih sankcionisat.Misle da su pametni a glupi su ko k.

sigurno neće riktati jaki klubovi koji imaju neke šanse već ovi što su turistički tu, tipa ovi jučer što su igrali sa partizanom
od ovih nabrojanih gore igram samo jedan par i to Aarau-Sion 1/2 23 i 2/1 22
Ipak sam se odlučio za švicarce ma da mislim kako je šuplja naravno i da od toga nema ništa ali eto radi zabave da vidimo, a sad zašto sam baš njih odabrao, pa zato jer je to jedina utakmica ako se ne varam gdje odgovara ovaj omjer kvota dakle 1/2 23 a 2/1 je 22, to su te dvije kvote sa listića pa eto možda je to ista osoba koja možda zna da će na toj utakmici biti prelaz pa je odigrao i jedno i drugo ma da velim ništa od toga al ajmo se igrati malo
i za kraj kako uopće znamo da je to prelaz? možda je broj golova, barem za ovaj drugi listić od samirra
kvota 22 je Maribor-Zrinjski 7+
nije nemoguće, igram i to na cenera ma da teško
Ipak sam se odlučio za švicarce ma da mislim kako je šuplja naravno i da od toga nema ništa ali eto radi zabave da vidimo, a sad zašto sam baš njih odabrao, pa zato jer je to jedina utakmica ako se ne varam gdje odgovara ovaj omjer kvota dakle 1/2 23 a 2/1 je 22, to su te dvije kvote sa listića pa eto možda je to ista osoba koja možda zna da će na toj utakmici biti prelaz pa je odigrao i jedno i drugo ma da velim ništa od toga al ajmo se igrati malo

i za kraj kako uopće znamo da je to prelaz? možda je broj golova, barem za ovaj drugi listić od samirra

kvota 22 je Maribor-Zrinjski 7+
nije nemoguće, igram i to na cenera ma da teško
Haha bravo dobro si to skontao. 

- rob do bagro
- Kontakt:
Posto je kvota 2/1 na Strommen-Alta 23 ja cu to odigrati, vec je bio jedan prelaz u njihovom omjeru tako da cu probati na njih. 

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Ko zna ali je ovo miki dobro provalio normalno ako listic nije fotosop.Zasto nije obadva para stavio na jedan listic i stavio recimo 200-300 ili vise km?Zato sto ne moze kombinovat a sto ne moze kombinovat zato sto je to isti par
Logika je cudo.

Logika je cudo.
San Jose-Chicago 1/2 23 i 2/1 22zgmiky je napisao/la:od ovih nabrojanih gore igram samo jedan par i to Aarau-Sion 1/2 23 i 2/1 22
Narode, nemojte nasjedati na te prelaze,, iskljucivo su to tiketi premier kladionice,, imam ja neke na fb i na isti nacin rade,, prelaz ce sigurno biti,,al ce biti smijesno,,kao sto uvijek i bude,, neki par odigran prijelaz,, a nije na ponudi uopste bilo prijelaza,, i kad napises komentar kako je uplaceno i sl. odmah brisu komentare i sto je najzalosnije uplacujes im na clanski broj pare,,hahahaha
Cuvajte se
Cuvajte se

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
- crvenocrni
- Kontakt:
Upravo tako. Neki dan gledam neko izbacio par Atlantis - Futura 2/1 sa masnom uplatom i naravno 'dobitni' bas u premieru a svi koji igraju tamo znaju da Finska 3.liga nema sanse da se odigra u jednoj kombinaciji a pitanje je nude li uopste opciju poluvrijeme/kraj za tu ligu tako da je to stimaljka mrtvagonzales je napisao/la:Narode, nemojte nasjedati na te prelaze,, iskljucivo su to tiketi premier kladionice,, imam ja neke na fb i na isti nacin rade,, prelaz ce sigurno biti,,al ce biti smijesno,,kao sto uvijek i bude,, neki par odigran prijelaz,, a nije na ponudi uopste bilo prijelaza,, i kad napises komentar kako je uplaceno i sl. odmah brisu komentare i sto je najzalosnije uplacujes im na clanski broj pare,,hahahaha
Cuvajte se

Edit: evo upravo nadje par od prije 2 dana iz te lige Lahti A - Vikkarit pod rezultatima kod njih i fino pise minimum 5 kombinacija + sto imaju ponudu kladjenja samo na rezultat te lige a nema cak ni zbroj golova. Nema potrebe za boljim dokazom da je rijec o klasicnoj muljazi...
Ma nema dojava , što prije shvatite lakše će biti, ne razbijajte glavu sa tim.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Ja se uvijek vodim ovim: sto bih neko prodavao "dojavu" kad moze staviti bruku para na to i uzeti vise para nego sto bi dobio prodajom dojave. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.