HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
**** ti BHT kad nije u stanju da obezbjedi prenos a pretplata se uredno naplacuje..
- invincible1921
- Kontakt:
Haj dobro lovcen iz Cg ipak je to "zaostala zemlja", haj dobro kosevo je udaljeno od RTV ima 6 km ako nema i 7 pa kasnio signal po sata,haj dobro makedonci nisu radili pa nasi imali od koga, haj dobro puno para za prenos sa koseva zeljo trazio navodno, haj dobro siroki je igrao u "jako dalekoj" zemlji ceskoj valja singal objezbjedit, al sta je sad koji kur.ac sto sad nema prenosa zrinjskog
znaci jedina drzava koja ne prenosi svoje klubove u europi
sta reci

=\_1921_/=
Sada jutarnja kava i pravac Maribor...Vjerujem u Branka da ćemo iznenaditi Slovence.
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
sretno 

-
- Kontakt:
Sretno Zrinski nocas nisam neki vas obozavalac jer navijam za Sarajevo al kad je evropska scena u pitanju svi nasi klubovi na 1 mjestu su
1-1 dosta SAMO SRCE NA TEREN

Hvala na željama,mi bi bili zadovoljni da odigramo kao Željo sinoćadmir12345 je napisao/la:Sretno Zrinski nocas nisam neki vas obozavalac jer navijam za Sarajevo al kad je evropska scena u pitanju svi nasi klubovi na 1 mjestu su1-1 dosta SAMO SRCE NA TEREN

And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
Hajd kad izadje link za stram nek neko postavi 

pa postavio sam ja gore iznad par postova..arelinho je napisao/la:Hajd kad izadje link za stram nek neko postavi

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
je li istina da igrate na Pecari ako prođete? vidim po komentarima da pišu to na bljesku
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Pecara, BP ili AFH. Jedina tri stadiona koja su za ovu sezonu dobila cat3. BB ima cat2 sto je dovoljno samo za drugo pretkolo.Kevin je napisao/la:je li istina da igrate na Pecari ako prođete? vidim po komentarima da pišu to na bljesku
-
- Kontakt:
Zivi bili i vidjet , ne navijam za zrinski , al imam osjecaj da cete proci , maribor jos nije u potpunosti spreman , ako ne daju go prvo poluvrijeme , lose im se pise .. 90 % uvjeren da prolazite
0:0 je najgori rezultat za domacina 

Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Nadam se da cemo igratKevin je napisao/la:je li istina da igrate na Pecari ako prođete? vidim po komentarima da pišu to na bljesku

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Srecno veceras. Vjerujem u prolaz, jer ste bolji.
http://www.utakmice.at.ua/v/flash1.htmlarelinho je napisao/la:Hajd kad izadje link za stram nek neko postavi
Zadnja izmjena: Adviser, dana/u 23 jul 2014, 19:31, ukupno mijenjano 1 put.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
Dujkovic-Graovac,Blaic,Stojkic,Katanec-Radulovic,Scepanovic,Stojanovic,Djuric,Pehar-Nikolic
Sretno Zrinjski
Sretno Zrinjski
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
-
- Kontakt:
Prenosil ko Zrinjski ?
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Ne znam za vas ali mi nije normalno da na ovom a i na ostalim spotskim portalima uopšte nema vijesti vezanih za susret Maribora i Zrinjskog. Nije mi jasno da li to mediji namjerno i svjesno bojkotuju ovaj klub. U zadnja 24 sata na ovom portalu izaslo je 20-tak vijesti o ''plavima'' i '' bordo'' momcima a o aktuelnom prvaku i njegovoj utakmici u pretkolu LP samo jedan. Ne navijam za mostarski klub ali mi je ovo stvarno jadno. Bitno je da su igraci sarajeva nakon 5 sati leta stigli u NOR ili da je Dino Pekić pravio cirkus u avionu do Skoplja ali sat prije utakmice državnog prvaka nema ni sastava u kojem ce ''plemići'' igrati a da ne govorim o ostalim info. Nekada mi se stvarno sve ovo gadi.
LAŽOV OLOŠ PREVARANT OHRDINA VARALICA - LOPOV
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Tole je rođen 16. jula 1990. godine. Karijeru počeo je u Zrinjskom. Igrao još za Hajduk (U19), Konavljanin, Otok, Rudeš ...
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Tole je rođen 16. jula 1990. godine. Karijeru počeo je u Zrinjskom. Igrao još za Hajduk (U19), Konavljanin, Otok, Rudeš ...
Ma bit će na HRT-u.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.