NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Šta vi mislite da su ostale ekipe Real Madrid?
Pa jači biti Bratstvo, Rudar i Gošk. Ne znam da ima još koja ekipa koja će biti puno jača od nas. Ovi igrači dobrom borbom mogu sigurno i sa ovim ekipama igrati, jer nisu ni ove ekipe u Ligi Pravaka..
Pa jači biti Bratstvo, Rudar i Gošk. Ne znam da ima još koja ekipa koja će biti puno jača od nas. Ovi igrači dobrom borbom mogu sigurno i sa ovim ekipama igrati, jer nisu ni ove ekipe u Ligi Pravaka..
Doce jos 4-5 igraca sigurno, imaces na kraju 15-16 seniora i 4-5 junioratropic je napisao/la:Danas prijateljska u Bosanskom novom, ja mislim. Ekipa je solidna, doci ce sigurno jos pojacanja i bit cemo medju prvih 5

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Znali ko rezultat iz Bosanskog N. ?
Strijelci: Sinanović, Popara i Čizmić 

Jel ostaju Popara i Sinanovic ?? I sta ima sa Šišicem ovim sto se spominjebihac1968 je napisao/la:Strijelci: Sinanović, Popara i Čizmić
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
BRW svaka castbihac1968 je napisao/la:Strijelci: Sinanović, Popara i Čizmić

Ovo nije nikakav pokazatelj kvalitete,ali po ovome sigurno nije toliko lose koliko smo mislili

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Ima li kakvih novosti ?
Jedina novost je ta da se gasi web portal Jedinstva.Od toliko problema u klubu,nemas igraca a oni se bave sa tim da ugase portalIceplayer je napisao/la:Ima li kakvih novosti ?

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
-
- Kontakt:
Sve to treba izbaciti iz kluba, fuj kako mi se gade..
Sad im smeta i portalBihac96 je napisao/la:Jedina novost je ta da se gasi web portal Jedinstva.Od toliko problema u klubu,nemas igraca a oni se bave sa tim da ugase portalIceplayer je napisao/la:Ima li kakvih novosti ?

Ja se vise brinem o ekipi u kojoj se nalaze igraci koji jos ugovore nisu potpisali a vi se brinete o forumu. Jeste izvor informacija, svi smo tu na okupu ali ima bitnijih stvari po meni nego pricati o tome kako se forum gasi.
U srijedu protiv Rudara iz Prijedora kod kuce.

Pa o tome se i radi od toliko problema oni gase portal ...tropic je napisao/la:Ja se vise brinem o ekipi u kojoj se nalaze igraci koji jos ugovore nisu potpisali a vi se brinete o forumu. Jeste izvor informacija, svi smo tu na okupu ali ima bitnijih stvari po meni nego pricati o tome kako se forum gasi.![]()
To treba biti najmanji sad problem. Ako odluce da ga ugase to ce sigurno i uraditi, ne mozemo mi tu nista. Jos malo do pocetka prvenstva, dolazi nam ekipa koja pretendira za vrh a mi nismo ekipu skupili. Jos 3-4 iskusna igraca nam trebaju da sve bude kako treba. Za utakmice kod kuce se ne brinem ali u gostima mozemo primiti po 3 komada.
Mislim da se može napraviti dobra ekipa za sredinu ili vrh tabele, ako nista uzeti sredinu tabele i skupiti para za sljedeću sezonu i onda opet napad na PLtropic je napisao/la:To treba biti najmanji sad problem. Ako odluce da ga ugase to ce sigurno i uraditi, ne mozemo mi tu nista. Jos malo do pocetka prvenstva, dolazi nam ekipa koja pretendira za vrh a mi nismo ekipu skupili. Jos 3-4 iskusna igraca nam trebaju da sve bude kako treba. Za utakmice kod kuce se ne brinem ali u gostima mozemo primiti po 3 komada.

Momci hvala vam za Anesa Nuspahica,odavno boljeg krilnog igraca u nasoj drzavi nisam gledao.
Strasan potencijal i uz dobar rad jos vise moze napredovati,napravili ste dobrog igraca.
Je li on prosao kompletan omladinski pogon vaseg kluba ili je dosao iz nekog drugog kluba ?
Strasan potencijal i uz dobar rad jos vise moze napredovati,napravili ste dobrog igraca.
Je li on prosao kompletan omladinski pogon vaseg kluba ili je dosao iz nekog drugog kluba ?

-
- Kontakt:
arelinho je napisao/la:Momci hvala vam za Anesa Nuspahica,odavno boljeg krilnog igraca u nasoj drzavi nisam gledao.
Prošao je sve kod nas, a zamisli kakav smo mi klub, da on nama nije igrao u 1. ekipi, nego je ulazio sa klupe. Nekad je samo započinjao u 1. sastavu.. Dali smo vam ga džabe, zamisli potez Uprave, fkt nam trebate biti zahvalni.. :/
To je meni krivo. Neke stvari su mogle biti drukcije da je on igrao stalno. Nek' je njemu sretno u Zeljeznicaru, otisao je tamo gdje ga cijene.nebeskasila je napisao/la:arelinho je napisao/la:Momci hvala vam za Anesa Nuspahica,odavno boljeg krilnog igraca u nasoj drzavi nisam gledao.
Prošao je sve kod nas, a zamisli kakav smo mi klub, da on nama nije igrao u 1. ekipi, nego je ulazio sa klupe. Nekad je samo započinjao u 1. sastavu.. Dali smo vam ga džabe, zamisli potez Uprave, fkt nam trebate biti zahvalni.. :/
Jedini igrac koji je bio istinski ljubitelj publike u Bihacu i kojeg je zanimao samo nogomet i nista drugo.Sretno Aniju gdje god da bio je je to svojim radom i zalaganjem i zasluzio.
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.