Cleveland Cavaliers
Re: Cleveland Cavaliers
Jel wiggins potpisao za Cavse?
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nije.andro234 je napisao/la:Jel wiggins potpisao za Cavse?
Znaci moze se trejdat ili treba potpisat pa pricekat da prode 1 mjesecNEZALAGANJE je napisao/la:Nije.andro234 je napisao/la:Jel wiggins potpisao za Cavse?
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pa ocigledno je da vagaju opcije ,pa ga zato ne potpisuju.Trejdovati se moze i bez potpisa,zato to i ne rade,jer nema potrebe da cekaju mjesec dana.andro234 je napisao/la:Znaci moze se trejdat ili treba potpisat pa pricekat da prode 1 mjesecNEZALAGANJE je napisao/la:Nije.andro234 je napisao/la:Jel wiggins potpisao za Cavse?
Steta ako ga se rijese..Love samo moze tamo gdje je gazda,ovdje bi bio dosta slabiji...
- adriano_leite
- Kontakt:
Mislim da ga jos ne potpisuju iz razloga sto nisu svi igraci bili potpisali. Ne znam da li su Miller i Jones oficijelno potpisali ugovore. Nisu ugovore dobili ni Harris ni Powell, kao ni Wiggins.NEZALAGANJE je napisao/la:Pa ocigledno je da vagaju opcije ,pa ga zato ne potpisuju.Trejdovati se moze i bez potpisa,zato to i ne rade,jer nema potrebe da cekaju mjesec dana.andro234 je napisao/la:Znaci moze se trejdat ili treba potpisat pa pricekat da prode 1 mjesecNEZALAGANJE je napisao/la: Nije.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Al kako onda Wiggins igra Summer Leauge ako nije potpisao?
Jer znam da Randle nije mogao igrati za nas, dok nije potpisao.
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Moze igrati i bez potpisa,jer ionako svi Igraci u SL rosteru nisu pikovi nekog tima.Vasi nisu zeljeli da riskiraju bilo sta.kokuz je napisao/la:Al kako onda Wiggins igra Summer Leauge ako nije potpisao?
- adriano_leite
- Kontakt:

Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:
Cavs signed Joe Harris to a 3-year deal - 3rd season non-guaranteed - $2.7 mil total
Postao mi je ljubimac tima. Dragi su mi igraci koji znaju sta mogu i koji ginu u odbrani, nebitno da li su dobri defanzivci ili ne, ali kad vidim da daje sve od sebe, odmah mi je drazi igrac. Uz to je i dobar suter za 3 i dobar passer. Od Mikea Millera bi dosta mogao nauciti, a nije ni balo jer je zavrsio koledz pa je automatski prizemniji.
Postao mi je ljubimac tima. Dragi su mi igraci koji znaju sta mogu i koji ginu u odbrani, nebitno da li su dobri defanzivci ili ne, ali kad vidim da daje sve od sebe, odmah mi je drazi igrac. Uz to je i dobar suter za 3 i dobar passer. Od Mikea Millera bi dosta mogao nauciti, a nije ni balo jer je zavrsio koledz pa je automatski prizemniji.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Bennett, Tristan, Waiters za Lovea bi bila win-win situacija. Jedni i onako ne mogu daleko ove sezone i dobili bi strasnu injekciju talenta, dok drugi imaju aspiracije za finale i trebaju im gotovi igraci. Isto tako Minny bi dobila 3 igraca koja mogu zadrzati i nakon isteka ugovora, dok bi Lovea 99% izgubili naredne sezone bez ikakve kompenzacije.
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
- adriano_leite
- Kontakt:
Vise bi oni dobili time nego mi. Waiters nije ni blizu gotovog produkta i izgleda ga James pravo gotivi. Waiters je bio jedini igrac kojem se James javio i saopstio da prelazi u Cavse rekao mu stay ready. Sto se tice Tristana, Tristan je losiji od Lovea, ali Bennett bi mogao biti bolji od Lovea, jer vec sada igra bolju odbranu i mislim da ima puno potencijala za napredak, dok je Love Love, te me plasi njegova historija sa povredama. Treba cekati trade deadline i tada ce biti daj sta das i samo tako mozemo profitirati, jer ne isplati se toliko dati za igraca kojeg mozes potpisati iduce sezone.Celikovac je napisao/la:Bennett, Tristan, Waiters za Lovea bi bila win-win situacija. Jedni i onako ne mogu daleko ove sezone i dobili bi strasnu injekciju talenta, dok drugi imaju aspiracije za finale i trebaju im gotovi igraci. Isto tako Minny bi dobila 3 igraca koja mogu zadrzati i nakon isteka ugovora, dok bi Lovea 99% izgubili naredne sezone bez ikakve kompenzacije.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Dobar si momak adriano, ali pracenje Cavsa te totalno izludilo. Ova ponuda je smijesna i nema sanse da to Minnesota prihvati. A jos smjesnija je tvoja izjava da ce Bennett biti bolji od Lovea.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- adriano_leite
- Kontakt:
Kako vrijeme protice tako ce i pregovaracka moc Minnesote opadati, jer su svi svjesni da je Love free agent sljedece sezoneGreivis je napisao/la:Dobar si momak adriano, ali pracenje Cavsa te totalno izludilo. Ova ponuda je smijesna i nema sanse da to Minnesota prihvati. A jos smjesnija je tvoja izjava da ce Bennett biti bolji od Lovea.
Sto se tice Lovea, statistika ce mu itekako opasti ako dodje u Cavse, jer nece imati ovlasti kao sto je imao u Minnesoti. Bice poput Bosha kada je dosao u Heat.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Ukoliko Cavsi ne ukljuce Wigginsa, Love ce igrati za Bullse il Warriorse. Simple as that.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
adriano_leite je napisao/la:Vise bi oni dobili time nego mi. Waiters nije ni blizu gotovog produkta i izgleda ga James pravo gotivi. Waiters je bio jedini igrac kojem se James javio i saopstio da prelazi u Cavse rekao mu stay ready. Sto se tice Tristana, Tristan je losiji od Lovea, ali Bennett bi mogao biti bolji od Lovea, jer vec sada igra bolju odbranu i mislim da ima puno potencijala za napredak, dok je Love Love, te me plasi njegova historija sa povredama. Treba cekati trade deadline i tada ce biti daj sta das i samo tako mozemo profitirati, jer ne isplati se toliko dati za igraca kojeg mozes potpisati iduce sezone.
Legendo hajd ok recimo da sve to stoji, mislis li ti zaista realno i iskreno da ce Irving, Waiters, LBJ i Wiggins moci koegzistirati u istom timu, a da pri tome ovi mladici dostignu svoj puni potencijal? Nema teoretske sanse... Previse je tu igraca za pozicije 1,2 i 3, a jako jako mrsava konkurencija ispod kosa.
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
- adriano_leite
- Kontakt:
Irving, Wiggins, James, itekako mogu koegzistirati, jer Wigginsu ne treba lopta niti je lik playmaker. S druge strane, imas Waitersa koji je combo guard, moze odigrati i kao pg i kao sg i to jako dobro radi. Stavis ga sa klupe da ulazi i sa Millerom moze raditi cuda. Jak je na ulazu, ima dobar pas, itekako moze Millera naci samog na sutu, dodaj im jos Bennetta i imas jako dobru klupu. Ako Waiters bude starter, hajde mi reci koga ces cuvati kada te napadaju Irving, Waiters i James? Udvoji jednog ona dva ce te iskaznjavati i rasjeci odbranu na pola. Treba nam pomoc pod kosem i to se slazem, ali ne po cijenu davanja tri mlada igraca koji imaju odlican potencijal, jer ni Love nije garancija za prsten, ali je garancija da zakljucas SC i ne mozes nikoga vise dovesti. Wiggins s druge strane ima ugovor kakav je trenutno za naredne 4 godine i onda je restricted FA i mozes mu opet ponuditi sve sto ponude ostali.Celikovac je napisao/la:adriano_leite je napisao/la:Vise bi oni dobili time nego mi. Waiters nije ni blizu gotovog produkta i izgleda ga James pravo gotivi. Waiters je bio jedini igrac kojem se James javio i saopstio da prelazi u Cavse rekao mu stay ready. Sto se tice Tristana, Tristan je losiji od Lovea, ali Bennett bi mogao biti bolji od Lovea, jer vec sada igra bolju odbranu i mislim da ima puno potencijala za napredak, dok je Love Love, te me plasi njegova historija sa povredama. Treba cekati trade deadline i tada ce biti daj sta das i samo tako mozemo profitirati, jer ne isplati se toliko dati za igraca kojeg mozes potpisati iduce sezone.
Legendo hajd ok recimo da sve to stoji, mislis li ti zaista realno i iskreno da ce Irving, Waiters, LBJ i Wiggins moci koegzistirati u istom timu, a da pri tome ovi mladici dostignu svoj puni potencijal? Nema teoretske sanse... Previse je tu igraca za pozicije 1,2 i 3, a jako jako mrsava konkurencija ispod kosa.
Love, James, Irving, strasno izgleda, ali opet nemas centra, nemas prostora u sc, nemas trade assets da dovedes centra, ako se ne osvoji prsten u prvoj sezoni, automatski je to garancija za dugorocnu propast.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:

Jedan od najdrazih igraca je dosao u moj tim, nema veze sto je to uradio kao veteran
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- BernardBarnjak
- Kontakt:
E, nek' mu je sretno...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
@Adriano, možel koja rečenica o Byron Scottu? Kakav je kao trener i to? 
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.