FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

terabajt
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la terabajt » 23 jul 2014, 00:52

Zali boze para u devedesetoj min smo izgubili min 300 000 km.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 23 jul 2014, 00:52

Napravi se iskorak sa Njukastlom,skucka se solidna ekipica i uzmu se fini novci.Covjek bi ocekivao ulaganje od tog novca u malo skuplja i bolja pojacanja u cilju dizanja kluba i jos bolji rezultata.
Sta se desi,pare se razgrabe,ekipa se raz.ebe i klub padne k.rcu za usi i godinama tavori pri dnu tabele.

Prosle i pretprosle sezone sam ja razmisljao ovako,Željo bi namjerno trebao zavrsiti drugi a ne prvi da igra Evropa ligu i proba se ugurati u grupnu fazu a ne ispadati u prvim pretkolima LP.Time bi se opet zaradili novci s kojima bi se mogao napraviti stabilan i jos bolji klub.
Sta se desi,igraci se ponovo prodaju za kikiriki i Željo pada na niske grane.

Ne valja rezon drugovi,ne valja nacin,ne valja razmisljanje,ne valja rad,ne valja nista.
Zadnja izmjena: drummer, dana/u 23 jul 2014, 00:54, ukupno mijenjano 1 put.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 23 jul 2014, 00:53

Jedan naklon za Nuspahića, samo nastavi tako momčino i ideš ti u Gent sa Zolotićem :tokralju:

Ja vjerujem u ovu ekipu, sa ta 2 pojačanja, dobri smo, imamo atmosferu, malo će nas skršiti ova utakmica, ali Bože moj.. Adžem je zelen, možda je mogao narediti ofanzivu poslije njihovog neiskorištenog penala jer su bili dotučeni, gotovo sad.. Šta je bilo, bilo je...

Idemo sad standardnih Željinih 2-3 hiljade na utakmicama, prava raja :thumbup:

Samo ću reći: Nepostojeći faul, 93. minuta, gol iz slobodnjaka u golmanov ugao. Toliko :cry:
Ja te volim, volim Željo..

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 23 jul 2014, 00:53

dino lj je napisao/la:Uopste me ne interesuju provokacije i misljenje komsija ili navijaca nekih drugih klubova,interesujeme nase misljenje i objektivnost.Meni je ovo nocas teze palo od onih ispadanja od Maribora i Izraelaca, ovo je za mene licno bruka i blamaza.Ekipa koja u 55 minuti povede sa 2:0 i cijeli ostatak utakmice se brani nije ni zasluzila bolje, ljudi su sasvim zasluzeno prosli, i zahvalimo Antolovicu sto nismo i izgubili.Nikako mi nije jasno da covjek koji nas je proslu polusezonu odrzavao u zivotu (ZELJKOVIC), nema mjestu u ekipi koja ima ovakvu odbranu.
Kad se nakon 2 sata ukljucis u razgovor na ovom pdf-u gdje kao nikada ljudi koji vole Zelju a i ostale klubove pricaju korektno - budi uljudan pa se na isti nacin ukljuci u pricu ako to mozes. Bezze ti da glumis nekog arogantnog divljaka jer skooro niko nista lose nije rekao nakon nocasnjeg Zeljinog ispadanja. Cak sta vise skoro pa svima je i zao zbog tog. Ne postoji samo VASE misljenje o nocasnjoj utakmici jer je Zeljo nocas predstavljao NASU Bosnu i Hercegovinu i nazalost nije uspjeo. pozdrav iz Zenice
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 23 jul 2014, 00:53

old school je napisao/la:gorak okus nakon ove utakmice,gorak jer ne mogu da shvatim kako uspijemo neke stvari koje ni amateri ne uspiju,kako uspijemo ostaviti Zeljkovica na klupi koji ima mirnocu u igri,iubacimo dvije letve od stopera od kojih ni jedan ne zna smiriti loptu,a sto je jos gore izbiju je ali ne znaju gdje je izbiju niti kako je izbiju,imamo jakog strucnjaka na klupi zaista :oops: dosta mi je vise prica za sve krivim iskljucivo Amara,bio je tu dok je bilo para cim je nestalo izgubio je m..a,koja ustvari nije ni imao..dosta mi je vise utakmica na kosevu,nijednu vise otici necu makar bila i grupna faza lige prvaka,uradite ublehe nesto na stadionu pocnite nesto raditi,gubite i ovo malo navijaca,od veceras ste izgubili sigurno 5 hiljada,izgubili ste i karte godisnje sve ste izgubili ublehe jedne,imacete milju i po po tekmi..sto se tice navijanja nikad znaci vise necu navijati dok navijanje vodi onaj mali celavi,NIKAD

jedino sto je dobro u ovom ispadanju jeste sto necemo morati gledati 5-7komada u nasoj mrezi od omonie,jer da je bila neka druga ekipa imalo jaca veceras mi bi na kraju primili dobrih pet komada sa onakvim stoperima i onako neuigranom ekipom koja samo izbaca lopte kud i kamo mili moji

zato rece vas dino da se onakvo podmladhivanje ne smije rqadit ni pod razno u ekipi treba 5 6 7 iskusnih igraca preko 27 28 godina pog stopetrski par i sredina... jbg bit ce bolje znam da boli zabolilo je i nas protiv kukesija zete isto dominacija 2 sita i pusiona kao i ovi norvezani... jbg platili ste danak neiskustvu i to je to... krstev 35 god ima pa eto vidi sta znaci cica u ekipi
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 23 jul 2014, 00:53

terabajt je napisao/la:Zali boze para u devedesetoj min smo izgubili min 300 000 km.
+ lova godisnje i posjeta..ovo ce dodatno odbit raju 100%
Željeznicar za život cijeli !

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 23 jul 2014, 00:54

drummer je napisao/la:Napravi se iskorak sa Njukastlom,skucka se solidna ekipica i uzmu se fini novci.Covjek bi ocekivao ulaganje od tog novca u malo skuplja i bolja pojacanja u cilju dizanja kluba i jos bolji rezultata.
Sta se desi,pare se razgrabe,ekipa se raz.ebe i klub padne k.rcu za usi i godinama tavori pri dnu tabele.

Prosle i pretprosle sezone sam ja razmisljao ovako,Željo bi namjerno trebao zavrsiti drugi a ne prvi da igra Evropa ligu i proba se ugurati u grupnu fazu a ne u ispadati u prvim pretkolima LP.Time bi se opet zaradili novci s kojima bi se mogao napraviti stabilan i jos bolji klub.
Sta se desi,igraci se ponovo prodaju za kikiriki i Željo pada na niske grane.

Ne valja rezon drugovi,ne valja nacin,ne valja razmisljanje,ne valja rad,ne valja nista.
:mrgreen:
Zadnja izmjena: calcio, dana/u 23 jul 2014, 00:54, ukupno mijenjano 1 put.

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 23 jul 2014, 00:54

svejedno je koje se pare dobiju, opet to završi po pet po šest džepova, za njih je šteta..
za klub trenutno teško kakve koristi! osim to da će plate biti iole redovnije, ali za kakav duži period=kar.ina

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 jul 2014, 00:56

Kevin je napisao/la:tko troši tuđe pare? :roll:
evo konkretno za široki, godinama se ulaže u infrastrukturu, kamp, omladinski pogon itd, ekipa se slaže prema onom što se može i koliko se može..u vrhu su lige uvijek, sređen klub, bez dugova, stadion dobio veću kategoriju za euro natjecanja, sve više i više izlaze mladi i prodaju se dalje za realno dobre novce, pogotovo za bh uvjete... :thumbup:

ali tema je željo :arrow:
Stani malo, zar ti meni gore ne reče da ne misliš samo na Široki? Koji igrači su se to prodali? Jeli samo taj novac dovoljan da bi klub egzistirao i da bi se radilo sve to što si nabrojao? Klub koji će od prodaje Špikića (50-60k) živjeti ovu sezonu?

Nemoj mi tu maglu prodavati. Zna se dobro kako tvoj überklub funkcioniše i gdje izlaze ti kako ih ti zoveš 'mladi', čija ste filijala, kao što se zna ko sve to finansira.

Da, tema je Željo. Koji se nikad neće za male pare prodati, i koji nikad neće biti nečija filijala, pa makar ponovo bili prosjek ;)

Metalurg bio i prošao, ni prvi, a vjerovatno ni posljednji.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 23 jul 2014, 00:57

Necu kritikovati nikoga ali brate ovo ne valja,nikada necu odustati od svog kluba (nisam odustajao ni kada smo bili drugoligasi) ali krajnje je vrijeme da se stane sa srozavanjem ugleda kluba.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

staaarinavijac
Kontakt:

Post Postao/la staaarinavijac » 23 jul 2014, 01:02

ovakav tim i ovakav trener su opasni po zdravlje navijača

hajd eto i to da se halali nekako...

al jednostavno u samom klubu NEMA sposobna čovjeka da nađe solidnog sponzora , zavede red i profesionalizam u strukturama kluba , postavi marketing na zdrave osnove , itd itd. ... ali nema ga već g o d i n a m a

jasno je to , očito i Amaru bilo , pa je napustio klupu
nema zdravog temelja , pa ekipa samo donekle može maskirati propuh u klubu .

ko hoće da ide na Grbavicu ove sezone nek se opusti i uživa u navijačkim dobacivanjima ...

ovak tim i ovakav trener su opasni po zdravlje navijača

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 23 jul 2014, 01:03

Ja se nikad sa Koševa neću vratiti sretan. Sredite nam ljudi tu zapadnu tribinu, da ona ispunjava uslove i onda možemo igrati na Grbavici prva 3 pretkola u LE i drugo u LP
Ja te volim, volim Željo..

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 23 jul 2014, 01:05

dino lj je napisao/la:Necu kritikovati nikoga ali brate ovo ne valja,nikada necu odustati od svog kluba (nisam odustajao ni kada smo bili drugoligasi) ali krajnje je vrijeme da se stane sa srozavanjem ugleda kluba.
Tako je,navijaci koji idu na utakmice bi trebali trazit korjenite i sveobuhvatne promjene,ukljucujuci i brku.
Brko,ili preuzmi i vodi ekipu ili razguli,vako ne ide nikako.
Svi ljudi koji vode Želju nakon ove blamaze bi trebali odstupiti a da neki drugi pokusaju napraviti bolje,sve drugo je produzavanje agonije.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 23 jul 2014, 01:06

nije da se vadim ili nesto , al na kosevu si od 50 zadnjih meceva dobio 5 ...kako ocekujes da u bitnoj utakmici biti ili ne biti izvuces opzitivan rezlutat...
=\_1921_/=

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 23 jul 2014, 01:06

@bparena
ti ocito nisi dobro protumacio moj post, nisam nista lose ni pomislio o navijacima drugih klubova, vec sam rekao da je najbitnije nase misljenje o desavanjima u nasem klubu, da bolje citas moje postove primjetio bi da nikad ne vodim polemiku i prepucavanja sa navijacima drugih klubova, ja licno volim pocistiti svoju avliju prije nego zavirim u tudju, a izraz divljak vjerovatno vise tebi prilici, cim ga upotrebljavas u komunikaciji sa drugim clanovima foruma,pozdrav i tebi
Zadnja izmjena: dino lj, dana/u 23 jul 2014, 01:21, ukupno mijenjano 1 put.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 23 jul 2014, 01:10

Yebota od kakvih debilskih klubova nasi ispadaju :o :shock: ,nisam mogao vjerovati.Kontam Zeljo ce proci ove makedonce bez problema (i cinilo mi se tako do 50 i neke minute)ali onda neshvatljiv pad :roll: .Je li bilo do trenera ili do igraca,ne znam,ali vise mi se cini da je Adzemova greska(ili nije dobro pripremio ekipu psihicki i fizicki,ili nije napravio dobru postavku na terenu,nesto od to dvoje je sigurno,a mozda i jedno i drugo).Uglavnom navijo sam svim srcem za Zelju(kao i za sve ostale BH timove osim jednog)i veoma mi je zao sto bezveze ispadose :crazy: Mislim da ce sada Zeljo napraviti malu pauzu sa evropskim nastupima dok se malo ne konsoliduje.Nije sramno ispasti od Maribora ili Ceskih timova,nego je ovo prava blamaza(bez obzira da li je zeljo ili neki drugi klub).Nece nasi klubovi izgleda jos dugo vidjeti neki znacajniji iskorak u Evropi ,daj boze da grijesim :oops:
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Faruk TM´87
Kontakt:

Post Postao/la Faruk TM´87 » 23 jul 2014, 01:26

mehmedagic je napisao/la:
Faruk TM´87 je napisao/la:nek se sad Amar upita zašto je prosjecna posjeta 2000-3000 hiljade ;)

Pa da takvi ko' ti ne psuju igraima nakon svake izgubljene tekme nego ih bodre, mozda bi i bilo vise navijaca nego dodje seljak iz Rakovice ne zna sta da kaze pa pljuje po igracima

Za ovo danas treba kriviti igrace ali ne treba ih psovati nego ih treba ohrabriti da idu dalje i da se bore vise
ja samo kažem druže kako jeste, isao sam svaku utakmicu na Grbavici prošlu sezonu i na gostovanja na koja sam mogao i stigao, ali s ovakvom igrom nećemo nidokle doći. Slab marketing, nemamo sponzora itd itd, još kad na to dodamo ovo zalosno ispadanje, šta će onda privući gledatelje ???

ultrassa1921
Kontakt:

Post Postao/la ultrassa1921 » 23 jul 2014, 01:30

pa evo svaku tekmu je bilo nema veze,nema veze pa se momci uberobrazili,treba malo zavesti reda ne moze vise ovako,igraci i uprava nesposobni 1000 posto
Manijaci Zeljini

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 23 jul 2014, 01:32

kao sto rekoh neki dan a ovdje mi mnogi skocise za vrat: Mnogima je pun ku.ac raznih malverzacija i neobjasnjivih stvari koje su se desavale u upravi i svemu oko kluba a na koje su zatvarane oci radi rezultat. Sad nema rezultata i krajnje je vrijeme da se pocne pricat ko sta kako dje su pare itd..... Podrska je ok ja cu je uvijek dat sa juga i da ispadnemo , ali necu biti mamlaz ko neki ovdje jer nisam budala. Protivicu se losim stvarima za koje mislim da ih ima mnogo.

Sto se stadiona tice kao sto rekoh post iznad sad sam racuno i otprilike od 2000. do danas odigrali smo 35 tekmi na kosevu dobili CAK TRI :o i kako da ti ocekujes da pobjedis u bitnoj tekmi. Nije to sto je ukleto ili sta ja znam jednostavno nisi naviko nije tovj stadion nije to ta atmosfera itd... Gospodinu koldzi i ostalim u ovom gradu pa i drzavi nek objasne zasto sarajevo kao grad iako nema ni jedan rukometni ili kosarkaski klub vrijedan pomena ili koji nije pred gasenjem ima pored zetre i skenderije jos bar 10 dvorana , a recimo nema nijedan stadion na kojem se moze igrat play off LP ili EL.
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 23 jul 2014, 01:33, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 23 jul 2014, 01:33

Sramota. :oops:
Bajić :thumbup:
DRUG NEBI TI PUNCA

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: BarbareZeljin, Cwirek, MrkiMedo, Stanceski i 57 gostiju.