FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

drummer
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la drummer » 23 jul 2014, 00:40

Tuga jaro,tuga.
Nema tu nesreca,nema tu neiskustvo,nema tu nikakvo drugo opravdanje.
Svake godine sve gore i gore,vrijeme je sve praviti ponovo i na drugim osnovama,jasno da ovako odavno ne ide.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 23 jul 2014, 00:40

Metalurg po meni imao zrelije šanse i bio konkretniji, imali su nekoliko šuteva koje je Antolović jedva branio, imali su penal, frajer pogodi sa 2 metra Antolovića u ruku, po meni bolje šanse..

Nema veze, nismo znali odbraniti vodstvo, Bože moj, život ide dalje...

JA TE VOLIM, VOLIM ŽELJOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!
Ja te volim, volim Željo..

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 23 jul 2014, 00:41

plavipatriota je napisao/la:ne znam ko spomenu, jest da je trenutno offtopic, al prosjek godina prvih utakmica (protiv Metalurga i Haugesunda), su bili:
Željezničar 24.36
Sarajevo 25.45

Večeras Željo i manje jer su počeli Bajić i Nuspahić..
Meni ovo nista ne govori. Ekipa nije stara ali nije ni toliko mlada. PSV u ligi prvaka prosle godine igrao cesto sa ekipom kojoj je prosjek godina bio 20. To se zove mlada ekipa.

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 23 jul 2014, 00:41

cuj uradi CT glave hahahahahahahahaahha najjaci komentar :clap:

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 23 jul 2014, 00:41

Treba bit objektivan i reci svaka cast makedoncima sto su se onako vratili nakon 2 primljena gola i promasenog penala.
Mi da smo bili u ovakvoj situaciji, da smo imali 130 minuta a ne 30 ne bi se onako vratili.

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 23 jul 2014, 00:42

calcio je napisao/la:
plavipatriota je napisao/la:ne znam ko spomenu, jest da je trenutno offtopic, al prosjek godina prvih utakmica (protiv Metalurga i Haugesunda), su bili:
Željezničar 24.36
Sarajevo 25.45

Meni ovo nista ne govori. Ekipa nije stara ali nije ni toliko mlada. PSV u ligi prvaka prosle godine igrao cesto sa ekipom kojoj je prosjek godina bio 20. To se zove mlada ekipa.
nije psv igrao u ligi prvaka

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 23 jul 2014, 00:42

aS_Roma je napisao/la:cuj uradi CT glave hahahahahahahahaahha najjaci komentar :clap:
magnetnu :urnebes:
Željeznicar za život cijeli !

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 23 jul 2014, 00:42

Može li mi neko odgovoriti, al neko realan objektivan, bez uvreda, već ovako čisto radi rasprave:
Kako možete ponavljati floskulu "Klub se uvijek voli, podržava, nema veze kakvi smo, bitno je da smo mi tu.." i slično.. Voliti da, ja volim Želju nenormalno, ali klub trenutno radi, po mom mišljenju loše poteze.. Mi smo ekipa koja nema ni glavu ni rep, ovo je ja mislim tipičan slučaj kad kostur ekipe ode, a ostanu oni što su mjesta popunjavali..
Jedan Željo ne smije sebi dozvoliti da raspolaže sa ovako slabim igračkim kadrom..

I zašto da ja pucam sad priče: TREBA PODRŽATI, BITNO JE DA SMO MI TU I SLIČNO..
Bit ću ja tu, al neću da šutim, treba iskazati nezadovoljstvo jer ima razloga da se iskaže.. Ne može uvijek biti opravdanje stanje u državi i besparica.. Ovo je očajno trenutno i treba da se mijenja!

Imam osjećaj, bez namjere da ikog uvrijedim, da bi neki najradije da mi budemo što lošiji, pa da oni budu na utakmici i kažu "EVO VIDITE DA JA VOLIM ŽELJU.."
najgora mi je ona priča: nek dodju oni pravi, ovi neki drugi ne trebaju..
SVI TREBAJU, niko ne moze reći da je pravi ili nije, evo ja prvi nisam član Manijaka, nisam "pripadnik" grupe, znam ponekoga iz skupine, ali svaku Željinu idem utakmicu.. I ja sad nisam pravi?
Ja jednostavno nisam tip koji pjeva i skače 90 minuta, ja volim fudbal, volim Želju i zbog historije i zbog mnogo tih stvari i dođem da se obradujem da moj Željo dobro igra.. Tako u svoje ime osuđujem svako razvrstavanje na prave i neprave navijače!

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 23 jul 2014, 00:44

Uopste me ne interesuju provokacije i misljenje komsija ili navijaca nekih drugih klubova,interesujeme nase misljenje i objektivnost.Meni je ovo nocas teze palo od onih ispadanja od Maribora i Izraelaca, ovo je za mene licno bruka i blamaza.Ekipa koja u 55 minuti povede sa 2:0 i cijeli ostatak utakmice se brani nije ni zasluzila bolje, ljudi su sasvim zasluzeno prosli, i zahvalimo Antolovicu sto nismo i izgubili.Nikako mi nije jasno da covjek koji nas je proslu polusezonu odrzavao u zivotu (ZELJKOVIC), nema mjestu u ekipi koja ima ovakvu odbranu.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 23 jul 2014, 00:44

dino lj je napisao/la:Uopste me ne interesuju provokacije i misljenje komsija ili navijaca nekih drugih klubova,interesujeme nase misljenje i objektivnost.Meni je ovo nocas teze palo od onih ispadanja od Maribora i Izraelaca, ovo je za mene licno bruka i blamaza.Ekipa koja u 55 minuti povede sa 2:0 i cijeli ostatak utakmice se brani nije ni zasluzila bolje, ljudi su sasvim zasluzeno prosli, i zahvalimo Antolovicu sto nismo i izgubili.Nikako mi nije jasno da covjek koji nas je proslu polusezonu odrzavao u zivotu (ZELJKOVIC), nema mjestu u ekipi koja ima ovakvu odbranu.
+ 5 za ovaj post.
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 23 jul 2014, 00:45

cala je napisao/la:Treba bit objektivan i reci svaka cast makedoncima sto su se onako vratili nakon 2 primljena gola i promasenog penala.
Mi da smo bili u ovakvoj situaciji, da smo imali 130 minuta a ne 30 ne bi se onako vratili.
Potpis!
Mentalitet je cudo, haj sto nemamo znanje i kvalitet, nego i u glavi smo tanki ko lizalo.
Makedoncima svaka cast, puno srece proti Omonije.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 23 jul 2014, 00:45

likusa je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la:cuj uradi CT glave hahahahahahahahaahha najjaci komentar :clap:
magnetnu :urnebes:
Pa sta drugo da mu kazem, non stop dolazi na temu Zeljeznicar i nesto diskutuje, a ofirno podbada, a kad sarajevo kiksa nema ga ni cmarnoj rupici, et koliki je! To vise nije problem psihijatra, vec je za hirurga, pa idi brate dragi snimi, bolje sprijeci nego lijeci...

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 23 jul 2014, 00:46

Ko je 2 ?

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 23 jul 2014, 00:46

gorak okus nakon ove utakmice,gorak jer ne mogu da shvatim kako uspijemo neke stvari koje ni amateri ne uspiju,kako uspijemo ostaviti Zeljkovica na klupi koji ima mirnocu u igri,iubacimo dvije letve od stopera od kojih ni jedan ne zna smiriti loptu,a sto je jos gore izbiju je ali ne znaju gdje je izbiju niti kako je izbiju,imamo jakog strucnjaka na klupi zaista :oops: dosta mi je vise prica za sve krivim iskljucivo Amara,bio je tu dok je bilo para cim je nestalo izgubio je m..a,koja ustvari nije ni imao..dosta mi je vise utakmica na kosevu,nijednu vise otici necu makar bila i grupna faza lige prvaka,uradite ublehe nesto na stadionu pocnite nesto raditi,gubite i ovo malo navijaca,od veceras ste izgubili sigurno 5 hiljada,izgubili ste i karte godisnje sve ste izgubili ublehe jedne,imacete milju i po po tekmi..sto se tice navijanja nikad znaci vise necu navijati dok navijanje vodi onaj mali celavi,NIKAD

jedino sto je dobro u ovom ispadanju jeste sto necemo morati gledati 5-7komada u nasoj mrezi od omonie,jer da je bila neka druga ekipa imalo jaca veceras mi bi na kraju primili dobrih pet komada sa onakvim stoperima i onako neuigranom ekipom koja samo izbaca lopte kud i kamo mili moji
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 23 jul 2014, 00:47

likusa je napisao/la:Ko je 2 ?
Nuspahic! Daleko najbolji uz Bajica. Dok je on igrao Zeljo je stvarao sanse, kad su njega slomili i kad je izasao nastala je nocna mora!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 23 jul 2014, 00:48

u tri tekme nisi go primio i primise 2 u 30 min....jooooj je,bem ti srecu da ti **** mada ba kakva sreca ovo smo sami krivi makedonci su od ovih 17(10) suteva bar 80% nabili u posljednih po sata, plus ba ljudi penal fule :oops: pa sta kome jooooj pa ne vjerujem znaci ne vjerujem da smo se nako hinjski povukli
=\_1921_/=

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 23 jul 2014, 00:48

Manijaci steta sto ste ispali,bas mi je krivo :(
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 23 jul 2014, 00:48

sergejevic je napisao/la:
calcio je napisao/la:
Željezničar 24.36
Sarajevo 25.45

nije psv igrao u ligi prvaka
U pretkolu protiv Milana ili nesto slicno? Ali u i prvenstvu igraju sa mladom ekipom, u jednom trenutku je cak njihova mlada ekipa (U-21) koja igra u trecoj ligi imala veci prosjek godina nego A ekipa (mislim na pocetni sastav). Nije bla neka velika razlika, par sedmica ili nesto, ali ipak...

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 23 jul 2014, 00:49

Pirke_TM87 je napisao/la:
likusa je napisao/la:Ko je 2 ?
Nuspahic! Daleko najbolji uz Bajica. Dok je on igrao Zeljo je stvarao sanse, kad su njega slomili i kad je izasao nastala je nocna mora!
Au igra momak :thumbup:

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 23 jul 2014, 00:50

Nuspahic me odusevio..momak zna igrati lopte..nadam se da nije neka ozbiljna povreda. Jbg,nek nas handre komsije..imaju dobar razlog..nek uzivaju ;)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Samba71 i 48 gostiju.