FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Elegant
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Elegant » 23 jul 2014, 00:28

nek se nešto počne desavati po pitanju Grbavica
Ne pocinjite ... :zzz:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 23 jul 2014, 00:28

ne znam ko spomenu, jest da je trenutno offtopic, al prosjek godina prvih utakmica (protiv Metalurga i Haugesunda), su bili:
Željezničar 24.36
Sarajevo 25.45

Večeras Željo i manje jer su počeli Bajić i Nuspahić..

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 23 jul 2014, 00:28

Ovo je prvo sramotno ispadnje Zelje u Evropi, ovo se zove blamaza.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 23 jul 2014, 00:29

Velahalve je napisao/la:Zaboravio sam reći, maloprije sam se dogovorio sa rajom a dobra nas je grupa koja ide na tekme, ne kosevo vise nećemo ici gledati evropske utakmice, nek se nešto počne desavati po pitanju Grbavica, toliko vremena da se nista ne uspijeva napraviti ne razumijem
VTŽ

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
To kad sam ja isto,izmedju ostalog napisao da necu vise ici na tekme dok ne napravimo makar jednu tribinu kako bi mogli igrati na Grbavici ili ne kupimo jednog igraca(makar i od 50.000) kako bi dokazali da se krecemo unaprijed i rastemo kao organizacija,ovdje sam docekan 'na noz' i proglasen likom koji ne zna sta je to ljubav prema klubu i da je i 'bolje da takvi kao ja ne dolaze na tekme'...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 jul 2014, 00:29

Kevin je napisao/la:polako..rezultati će doći..ovdje ne mislim samo na široki da se razumijemo :thumbup:
Pitao sam konkretno, koji su ti klubovi što rade i kakvu viziju imaju. Ako pod vizijom podrazumijevaš trošenje tuđih para, takvi projekti uglavnom neslavno završavaju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 23 jul 2014, 00:30

Koliko para toliko zike..jbg poraz je bolan al realno zadnjih pola sata igrali smo kao neka ekipa iz San Marina..zao mi je poslije 2-0 da ispadnemo,al neka ,ovo je opomena za dalje..sad treba da se neki udare u vugla i da skontaju sta dalje i kako dalje.Ekipa zadinjih pola sata ocajna ,neorganizovana i fizicka sprema je nula.Jedino sto zelim pusti djecu neka igraju,nek zavrse prvenstvo 13 na tabeli,al mojne brate da gledam ove strvine i da se nerviram.Tomic,Bajic i Nurspahic pokazali da imaju nekog materijala i mozda napretka..ovo ostalo amateri.Ne ljutim se na Kvesu imao je zeznutu povredu..moze se trpiti dok nadodje,jer znamo njegove kvalitete..ovo ostalo zali boze mojih zivaca i njihove patnje.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 23 jul 2014, 00:30

ma ne znam sta bi reko :( :( :( tuga i tugaaa radije bi da su nas 3 0 pomeli a ne ovako....do drugog gola naseg strasno odigrali oni nista nisu mogli, nuspahic ubijo po strani i onda JOS PENAL FULE zanic pali su totalno i jos ti dva zavale :( necu nikog da krivim, ali prerano smo se povukli ko je kriv nez i drugi go njihov u golmanov ugao po zemjli pa dragi marjanaee :( ne znam nemam rijeci u soku sam bio pola sata poslije gola :( :( :(
=\_1921_/=

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 23 jul 2014, 00:30

kako ste neopisivo pali to je da ne povjerujes,nevjerovatno amaterski al sta je tu je. Iako ste nam najljuci rival vcrs sam navijao za bh fudbal a ne za zelju al desilo se sta se desilo. Danasnji datum upisite, jer evrope zadugo necete vidjeti u to sam siguran, al et posto vidim da bi neki bojkotovali kosevo,sada imate priliku da gradite svoju mercedes arenu. Adio plava nacijo

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 23 jul 2014, 00:32

Hocel potpisat Varea :mrgreen:
Željeznicar za život cijeli !

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 23 jul 2014, 00:32

Velahalve je napisao/la:Zaboravio sam reći, maloprije sam se dogovorio sa rajom a dobra nas je grupa koja ide na tekme, ne kosevo vise nećemo ici gledati evropske utakmice, nek se nešto počne desavati po pitanju Grbavica, toliko vremena da se nista ne uspijeva napraviti ne razumijem
VTŽ

Opcina Zenica od 2003-e konstantno radi na poboljsavanju uslova, terena i infrastrukture stadiona kako bi sve bilo po zahtjevima fudbalskih institucija Evrope. Ogromna su to sredstva i ulaganja pa je taj uslov koji ste naveli prosto nemoguce ispuniti jer se Grbavica sigurno nece tako brzo uraditi. Vjeruj da ni Zenica ovo ne radi za Celik koliko za reprezentaciju BiH a neces vjerovati da i zadnja ulaganja koja su data za obnovu i rekonstrukciju terena Bilino Polje samo je opstina Zenica dala a NSBiH prve novce koje je "dao" bili su za sportski centar na Crkvickom brdu koje je opet Platini donjeo a ne oni. Sve u svemu - stadion po Evropskim kriterijima nije ni blizu lahko uraditi pa ako bude to uslov vase podrske Zelji onda je bas Velahavle. pozz iz Zenice
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 23 jul 2014, 00:41, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Rios

Post Postao/la Rios » 23 jul 2014, 00:33

Gorak poraz..Ne samo sto smo ispali nego sto se covjek zapita gdje smo to dosli ako ispadamo od tamo neke ekipe iz Makedonije..Hajd ispasti od ekipe iz Ceske,Izraela,Slovenije,al od Makedonaca,pa jbt zivot..
Sto se tice same utakmice,do 54 min. je sve stimalo,bilo je i neke igre,padose dva gola i mislio sam fakat da je to gotova stvar,samo mirno privesti kraju..Ali desi se sve samo ne mirno privodjenje utakmice kraju..Neshvatljiv pad..Cak ih ni penal nije otrijeznio,naprotiv..
Po meni najveci krivac je Adzem,ne moze se gledati i ne ciniti nista pola sata a ekipa ti pada u igri i rezultat ti se trese..Od pocetka se vidjelo da onaj starohan puca one slobodnjake strasno,da sudija svira sve i oni i dalje prave prekrsaje u zoni suta,sta reci.. :roll: Dalje,onaj Kosoric..Veceras kriminalan..Nisam ga gledao ranije,ali veceras je bio najlosiji na terenu..Pozitivan utisak ostavio Nuspahic,pravo pojacanje kako stvari stoje..Ostali svi manje vise u pet deka svi..
Nista,sta je tu je..Slijedi PL i vjerovatno teska i mucna sezona jer ovaj tim nema neki kvalitet,to je valjda svima jasno.. :|
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 23 jul 2014, 00:33

Stvarno nemam rijeci... nesreca, neznanje, sve rijeci s prefiksom ne se za nas mogu upotrijebiti... nema veze, sad treba podrzati klub, kakav god da je, nas je :)

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 23 jul 2014, 00:34

likusa je napisao/la:Hocel potpisat Varea :mrgreen:
Fali nama jedno 6-7 Varea..jedan igrac nece promjeniti nista.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 23 jul 2014, 00:35

Virtu4l je napisao/la:
Kevin je napisao/la:polako..rezultati će doći..ovdje ne mislim samo na široki da se razumijemo :thumbup:
Pitao sam konkretno, koji su ti klubovi što rade i kakvu viziju imaju. Ako pod vizijom podrazumijevaš trošenje tuđih para, takvi projekti uglavnom neslavno završavaju.

@Virtu4l
Jako zrelo razmisljanje. :clap: :urnebes:
Reci mi cije pare, troši Amar. :idea: :?:
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 23 jul 2014, 00:37, ukupno mijenjano 1 put.

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 23 jul 2014, 00:36

amypitar je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Visi lik na temi FK Zeljeznicar... Boze sacuvaj, pod hitno uradi CT glave!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 23 jul 2014, 00:37

Virtu4l je napisao/la:
tko troši tuđe pare? :roll:
evo konkretno za široki, godinama se ulaže u infrastrukturu, kamp, omladinski pogon itd, ekipa se slaže prema onom što se može i koliko se može..u vrhu su lige uvijek, sređen klub, bez dugova, stadion dobio veću kategoriju za euro natjecanja, sve više i više izlaze mladi i prodaju se dalje za realno dobre novce, pogotovo za bh uvjete... :thumbup:

ali tema je željo :arrow:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 23 jul 2014, 00:37

slika

statistika pokazuje da su ljudi cak i bolji bili od nas

Zadnjih pola sata totani pad, još na to sve "strucnjak" povlaci ekipu u neki bjedni bunker, makedonci namirisali krv i krenuli napadati (zato su i nabili ovu statistiku) - a što i ne bi napadali kad vide picke kako su se povukle :thumbdown: svakako nisu imali šta izgubiti.
Necu da krivim igrace :nene: oni su igrali i postavljali se onako kako im je "strucnjak" rekao,

I da, krivim i Amara što ga je doveo na klupu.

emirati
Kontakt:

Post Postao/la emirati » 23 jul 2014, 00:38

likusa je napisao/la:Hocel potpisat Varea :mrgreen:
hoce, ide stanic ..

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 jul 2014, 00:38

Pirke_TM87 je napisao/la:
amypitar je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Visi lik na temi FK Zeljeznicar... Boze sacuvaj, pod hitno uradi CT glave!
Odgovoriću mu. Amar troši pare od igrača koje je prodao, troši Željine pare.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Velahalve
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la Velahalve » 23 jul 2014, 00:39

NEZALAGANJE je napisao/la:
VTŽ

To kad sam ja isto,izmedju ostalog napisao da necu vise ici na tekme dok ne napravimo makar jednu tribinu kako bi mogli igrati na Grbavici ili ne kupimo jednog igraca(makar i od 50.000) kako bi dokazali da se krecemo unaprijed i rastemo kao organizacija,ovdje sam docekan 'na noz' i proglasen likom koji ne zna sta je to ljubav prema klubu i da je i 'bolje da takvi kao ja ne dolaze na tekme'...
Bit cemo mi uz svoj klub na svakoj utakmici u PL aBd, al evropa-kosevo vjeruj mi nikada...ne rade nista sto se tice grbavice makar nesto da se uradi al nista...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: imekorisnicko, Kaunas, Stanceski i 43 gosta.