Uf kako bi legla ove tri bobe iz Tuzle,al nesmijem se ja radovat cim pocnem to ce nesta po zlu krenuti

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nije baš tako rekoa. Orginal : ""moj tim je zasluzeno pobjedio protiv Sarajeva koje ce osvojiti prvenstvo"Cuspajz je napisao/la:Nije bezze Glavas izjavio poslije tekme "moj tim je zasluzeno pobjedio protiv Sarajeva koje ce osvojiti titulu"
Sve su to ista **** i Gracc i Glavas i jos xy mutnih likova
Ne bi me cudilo da im daju,al eto nek im dadnu,volio bih vise nego ista,sretno da dobijete 3 boda jos jednom,digli se sto su izgubili na Tusnju ko da su izgubili od Famosa ili nekog slabijeg,al nabrijali ih Skoro,Alaim i ona trener gdje god da igra protivnici grubo igraju,pa to je fudbal,a ne manekentstvo,kao sto on misliUltrasNaBaterije je napisao/la:ma neće dobit bobe, jeste li zdravi. Svaku tekmu iz saveza dolazi spisak igrača klubovima koji ne smiju nastupiti i to je pravilo već duži niz godina. Ali eto, bolje lažna nada nego nikakva
Sto si ba pegla djete drago,bice kako ce biti.Niko ne voli rjesavati stvari za zelenim stolom,ali stavi prst na celo pa se upitaj ko ce biti kriv ako je taj vas igrac igrao pod suspenzijom.Na kraju krajeva svi bi isto postupili i ulozili zalbu ako je to istina.Otom potom.bad_boy je napisao/la:Ne bi me cudilo da im daju,al eto nek im dadnu,volio bih vise nego ista,sretno da dobijete 3 boda jos jednom,digli se sto su izgubili na Tusnju ko da su izgubili od Famosa ili nekog slabijeg,al nabrijali ih Skoro,Alaim i ona trener gdje god da igra protivnici grubo igraju,pa to je fudbal,a ne manekentstvo,kao sto on misliUltrasNaBaterije je napisao/la:ma neće dobit bobe, jeste li zdravi. Svaku tekmu iz saveza dolazi spisak igrača klubovima koji ne smiju nastupiti i to je pravilo već duži niz godina. Ali eto, bolje lažna nada nego nikakva
Fino smo vam naglasili da dolazimo po 3 bodaUltrasNaBaterije je napisao/la:ma neće dobit bobe, jeste li zdravi. Svaku tekmu iz saveza dolazi spisak igrača klubovima koji ne smiju nastupiti i to je pravilo već duži niz godina. Ali eto, bolje lažna nada nego nikakva
I vi citav dan pisete o kartonima,ko da je nekog ubio na terenu.Toliko vam je stalo do 3 boda,pa nek vam dadnu,al naucite manekene i onog trenera koji uvijek gotov proplace kad mu neko malo jace pridje na igraca.alibi je napisao/la:Sto si ba pegla djete drago,bice kako ce biti.Niko ne voli rjesavati stvari za zelenim stolom,ali stavi prst na celo pa se upitaj ko ce biti kriv ako je taj vas igrac igrao pod suspenzijom.Na kraju krajeva svi bi isto postupili i ulozili zalbu ako je to istina.Otom potom.bad_boy je napisao/la:Ne bi me cudilo da im daju,al eto nek im dadnu,volio bih vise nego ista,sretno da dobijete 3 boda jos jednom,digli se sto su izgubili na Tusnju ko da su izgubili od Famosa ili nekog slabijeg,al nabrijali ih Skoro,Alaim i ona trener gdje god da igra protivnici grubo igraju,pa to je fudbal,a ne manekentstvo,kao sto on misliUltrasNaBaterije je napisao/la:ma neće dobit bobe, jeste li zdravi. Svaku tekmu iz saveza dolazi spisak igrača klubovima koji ne smiju nastupiti i to je pravilo već duži niz godina. Ali eto, bolje lažna nada nego nikakva
znas jarane nije ti uvijek sve u igracima.....bad_boy je napisao/la:Vi jeste razvalili Zrinjski,i to sam vec rekao,i bilo mi je krivo sto ste izgubili,al danas citav dan pisete o kartona,ja sam rekao ako je neregularno nek vam dadnu 3 boda,necu se bunit,al znam da ce vas polovina doci na temu FK SLOBODA hvalit se sa 3 boda,al igracki smo vas nadigrali.
u cemu je onda ako nije samo u igracima ?19HzsA87 je napisao/la:znas jarane nije ti uvijek sve u igracima.....bad_boy je napisao/la:Vi jeste razvalili Zrinjski,i to sam vec rekao,i bilo mi je krivo sto ste izgubili,al danas citav dan pisete o kartona,ja sam rekao ako je neregularno nek vam dadnu 3 boda,necu se bunit,al znam da ce vas polovina doci na temu FK SLOBODA hvalit se sa 3 boda,al igracki smo vas nadigrali.
Nesto je i u parama,vezama,mitu,...bad_boy je napisao/la:u cemu je onda ako nije samo u igracima ?19HzsA87 je napisao/la:znas jarane nije ti uvijek sve u igracima.....bad_boy je napisao/la:Vi jeste razvalili Zrinjski,i to sam vec rekao,i bilo mi je krivo sto ste izgubili,al danas citav dan pisete o kartona,ja sam rekao ako je neregularno nek vam dadnu 3 boda,necu se bunit,al znam da ce vas polovina doci na temu FK SLOBODA hvalit se sa 3 boda,al igracki smo vas nadigrali.
momak nemoj zivota ti..niko ne pise po temi FK SLOBODA jer nema razloga..jedino ova djeca...koju ne treba shvatat ozbiljno i te provokacije njihove...tako da se ne bojis..nece ti nko pisat i kvarit temu....isto tako se na tebe odnosi,ovo tvoje je je jedna vrsta provokacije i bolje da ne pises ovdje...bezveze raspravu pokrecesbad_boy je napisao/la:Vi jeste razvalili Zrinjski,i to sam vec rekao,i bilo mi je krivo sto ste izgubili,al danas citav dan pisete o kartona,ja sam rekao ako je neregularno nek vam dadnu 3 boda,necu se bunit,al znam da ce vas polovina doci na temu FK SLOBODA hvalit se sa 3 boda,al igracki smo vas nadigrali.
ima tu i do sudija i do terena , trenera, navijaca , uprave, para....svega ima....bad_boy je napisao/la:u cemu je onda ako nije samo u igracima ?19HzsA87 je napisao/la:znas jarane nije ti uvijek sve u igracima.....bad_boy je napisao/la:Vi jeste razvalili Zrinjski,i to sam vec rekao,i bilo mi je krivo sto ste izgubili,al danas citav dan pisete o kartona,ja sam rekao ako je neregularno nek vam dadnu 3 boda,necu se bunit,al znam da ce vas polovina doci na temu FK SLOBODA hvalit se sa 3 boda,al igracki smo vas nadigrali.