Ne pocinjite ...nek se nešto počne desavati po pitanju Grbavica

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ne pocinjite ...nek se nešto počne desavati po pitanju Grbavica
To kad sam ja isto,izmedju ostalog napisao da necu vise ici na tekme dok ne napravimo makar jednu tribinu kako bi mogli igrati na Grbavici ili ne kupimo jednog igraca(makar i od 50.000) kako bi dokazali da se krecemo unaprijed i rastemo kao organizacija,ovdje sam docekan 'na noz' i proglasen likom koji ne zna sta je to ljubav prema klubu i da je i 'bolje da takvi kao ja ne dolaze na tekme'...Velahalve je napisao/la:Zaboravio sam reći, maloprije sam se dogovorio sa rajom a dobra nas je grupa koja ide na tekme, ne kosevo vise nećemo ici gledati evropske utakmice, nek se nešto počne desavati po pitanju Grbavica, toliko vremena da se nista ne uspijeva napraviti ne razumijem
VTŽ
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pitao sam konkretno, koji su ti klubovi što rade i kakvu viziju imaju. Ako pod vizijom podrazumijevaš trošenje tuđih para, takvi projekti uglavnom neslavno završavaju.Kevin je napisao/la:polako..rezultati će doći..ovdje ne mislim samo na široki da se razumijemo
Opcina Zenica od 2003-e konstantno radi na poboljsavanju uslova, terena i infrastrukture stadiona kako bi sve bilo po zahtjevima fudbalskih institucija Evrope. Ogromna su to sredstva i ulaganja pa je taj uslov koji ste naveli prosto nemoguce ispuniti jer se Grbavica sigurno nece tako brzo uraditi. Vjeruj da ni Zenica ovo ne radi za Celik koliko za reprezentaciju BiH a neces vjerovati da i zadnja ulaganja koja su data za obnovu i rekonstrukciju terena Bilino Polje samo je opstina Zenica dala a NSBiH prve novce koje je "dao" bili su za sportski centar na Crkvickom brdu koje je opet Platini donjeo a ne oni. Sve u svemu - stadion po Evropskim kriterijima nije ni blizu lahko uraditi pa ako bude to uslov vase podrske Zelji onda je bas Velahavle. pozz iz ZeniceVelahalve je napisao/la:Zaboravio sam reći, maloprije sam se dogovorio sa rajom a dobra nas je grupa koja ide na tekme, ne kosevo vise nećemo ici gledati evropske utakmice, nek se nešto počne desavati po pitanju Grbavica, toliko vremena da se nista ne uspijeva napraviti ne razumijem
VTŽ
Fali nama jedno 6-7 Varea..jedan igrac nece promjeniti nista.likusa je napisao/la:Hocel potpisat Varea
Virtu4l je napisao/la:Pitao sam konkretno, koji su ti klubovi što rade i kakvu viziju imaju. Ako pod vizijom podrazumijevaš trošenje tuđih para, takvi projekti uglavnom neslavno završavaju.Kevin je napisao/la:polako..rezultati će doći..ovdje ne mislim samo na široki da se razumijemo
Visi lik na temi FK Zeljeznicar... Boze sacuvaj, pod hitno uradi CT glave!amypitar je napisao/la:Jako zrelo razmisljanje.Virtu4l je napisao/la:Pitao sam konkretno, koji su ti klubovi što rade i kakvu viziju imaju. Ako pod vizijom podrazumijevaš trošenje tuđih para, takvi projekti uglavnom neslavno završavaju.Kevin je napisao/la:polako..rezultati će doći..ovdje ne mislim samo na široki da se razumijemo![]()
![]()
Reci mi cije pare, troši Amar.![]()
tko troši tuđe pare?Virtu4l je napisao/la:Pitao sam konkretno, koji su ti klubovi što rade i kakvu viziju imaju. Ako pod vizijom podrazumijevaš trošenje tuđih para, takvi projekti uglavnom neslavno završavaju.Kevin je napisao/la:polako..rezultati će doći..ovdje ne mislim samo na široki da se razumijemo
hoce, ide stanic ..likusa je napisao/la:Hocel potpisat Varea
Odgovoriću mu. Amar troši pare od igrača koje je prodao, troši Željine pare.Pirke_TM87 je napisao/la:Visi lik na temi FK Zeljeznicar... Boze sacuvaj, pod hitno uradi CT glave!amypitar je napisao/la:Jako zrelo razmisljanje.Virtu4l je napisao/la:
Pitao sam konkretno, koji su ti klubovi što rade i kakvu viziju imaju. Ako pod vizijom podrazumijevaš trošenje tuđih para, takvi projekti uglavnom neslavno završavaju.![]()
![]()
Reci mi cije pare, troši Amar.![]()
Bit cemo mi uz svoj klub na svakoj utakmici u PL aBd, al evropa-kosevo vjeruj mi nikada...ne rade nista sto se tice grbavice makar nesto da se uradi al nista...NEZALAGANJE je napisao/la:To kad sam ja isto,izmedju ostalog napisao da necu vise ici na tekme dok ne napravimo makar jednu tribinu kako bi mogli igrati na Grbavici ili ne kupimo jednog igraca(makar i od 50.000) kako bi dokazali da se krecemo unaprijed i rastemo kao organizacija,ovdje sam docekan 'na noz' i proglasen likom koji ne zna sta je to ljubav prema klubu i da je i 'bolje da takvi kao ja ne dolaze na tekme'...Velahalve je napisao/la:Zaboravio sam reći, maloprije sam se dogovorio sa rajom a dobra nas je grupa koja ide na tekme, ne kosevo vise nećemo ici gledati evropske utakmice, nek se nešto počne desavati po pitanju Grbavica, toliko vremena da se nista ne uspijeva napraviti ne razumijem
VTŽ
Trenutno korisnika/ca: antibot, Hrammm1921, kontra, Proximic i 39 gostiju.