samo vas kopiraju... iskreno ja bih volio... sada nema tuđmana, nema pritiska, niti opasnosti po život... uostalom samo par godina kasnije fino smo prošli sa rijekom...
Nista.Calcio7 je napisao/la:Imal sta od dovodjenja onog brazilskog wunderkinda?
Sent from my RM-976_1203 using Tapatalk
Ali oni su se okupili kako bi samo navijali za Dinamo kuknjavaSignore je napisao/la:Gospoda, fini navijaci, kulturni ljudi, veliki navijaci Dinama, BBB fan club, mamicevci ili ti ga oni sa sjevera jucer u Vilnius stigli naoruzani sjekirama, sipkama, bejzbol palicama, ali i kojekakvim bombama. Isti su uhicavani po Litvi zbog kradja i remecenja javnog reda i mira. Krasna celjad.
Ja sam isto ostao malo sokiran kada sam procitao da se radi o ovima "mamicevcima" makar ocigledno da se radi o istom mentalnom sklopu .... ocito sam bio u zabludi i milsio sam da oni zapravo vole Dinamo prije svega (makar i mamicev)Signore je napisao/la:
Gospoda, fini navijaci, kulturni ljudi, veliki navijaci Dinama, BBB fan club, mamicevci ili ti ga oni sa sjevera jucer u Vilnius stigli naoruzani sjekirama, sipkama, bejzbol palicama, ali i kojekakvim bombama. Isti su uhicavani po Litvi zbog kradja i remecenja javnog reda i mira. Krasna celjad.
Pravni fakultetGalion je napisao/la: Baš me zanima postotak visokoobrazovanih navijača
evo ima i grobaradubrava je napisao/la:Pravni fakultetGalion je napisao/la: Baš me zanima postotak visokoobrazovanih navijača![]()
a ima nas još(kako hajdukovaca, tako i purgera)
Aalborg. Prva gore, uzvrat u Zgu.DANTES je napisao/la: p.s. ko je sledeći rival?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.