FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

likusa
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la likusa » 23 jul 2014, 00:14

Pirke_TM87 je napisao/la:
visokohz je napisao/la:Auuuuu pa vi ste dno dna od ekipe
Ja ne mogu da shvatim sta se nalazi u glavama takvih kao sto si ti. Jarane tvoje Sarajevo je izgubilo, shvati sine izgubilo na kosevu od ekipe koja se ne moze kvalitetom porediti sa Metalurgom i ti dodjes i nama na temi pises kako smo mi dno dna od ekipe.
Ma sta mu repliciras on ne vidi dalje od onog parka
Željeznicar za život cijeli !

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 23 jul 2014, 00:14

E jebmu Videoton. Meni ovaj poraz nista i ne znaci osim sto me podsjetio na taj prokleti Videoton. Tesko da cu zaspati veceras pred ocima ce mi biti onaj levat kako zabija na Grbavici svoj jedini gol u zivotu. Tesko je sad bilo sta pametno reci i shvatam sve koji pisu ono sto mozda i ne bi trebali, ali eto, ovakvi porazi su najtezi. Nekad je ulog bio finale s Realom iz Madrida, a danas jos dvije tekme u nekim pretkolima za koje znas da ne mozes dobiti. To treba da nas boli vise od samog poraza. Ispali sad, ili ispali u sljedecem krugu, opet nas nema ni na mapi. Zao mi nekako ovog naroda i slika iz posljednje minute. Ne znam, naivno, naivno i naivno.

Treba pohvaliti Bajica i Nuspahica, svaka cast momcima na svemu veceras. Ostali su podbacili, Adzem najvise. Zeljkovic je morao igrati i nema opravdanja za takve rokade u ovakvoj utakmici, Bogdanovic i Kosoric su se pogubili. Steta je sto smo se bojali napada, a odbrana nas je izbacila.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 23 jul 2014, 00:16

aleksandar_veliki je napisao/la:
giannini je napisao/la:citam vise od sat ove komentare, ima svakakvih, naravno, za to forum sluzi, samo svi uglavnom zaboravljaju jednu stvar - ne moze biti napretka-iskoraka u klupskom fudbalu (u ostalim sportovima pogotovo) dok je opsta situacija u drzavi ne losa, nego alarmantna, zar se moze ocekivati nastup u LP ili ligi evrope ako se u zemlji nema sta jesti, nije dovoljan samo talent i rad na zalost
O ovome se moze diskutovati, ali u isto vrijeme ne mozes se uvijek vaditi na situaciju u drzavi. Rukavi se trebaju zasukati, na odredjena mjesta u bilo kojoj firmi (klub shvatam kao firmu) se trebaju postaviti ljudi koji imaju viziju. Ovaj post se ne odnosi samo na Zelju, ali ocigledno da kod nas u firmama (klubovima) vecinom rade ljudi bez vizije, koji uvijek imaju alibi u losem stanju u drzavi. Evo, ja radim u firmi, slobodno cu reci, ciji vlasnik ima viziju i koja je jako uspjesna, a situacija u drzavi je haoticna...
ima i nekih klubova, doduše rijetkih, koji imaju neku viziju i rade :thumbup:
Zadnja izmjena: Kevin, dana/u 23 jul 2014, 00:16, ukupno mijenjano 1 put.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 23 jul 2014, 00:16

mamaSmurf je napisao/la:Ekipa koja ispusti vodstvo od 2:0 ne zaslužuje da ide dalje.I to je to. Meni je sve skupa izgledalo nekako nedorečeno,kao da se nije baš sve posložilo kako treba.Novi trener, igrači nedovoljno uigrani.Ima razočarenja rezultatom,ali bi me još više razočaralo kada se ne bi izvukle pouke iz ovih utakmica. Mi, generalno,nemamo običaj da procijenimo svoje realne domete u datom trenutku,pa onda slijedi bijes i ružne riječi.Vjerovali ili ne,ima nešto u ovoj ekipi,imam nekakav osjećaj da će biti nešto od njih.Neka ih samo zdravlje posluži,a iz moje familije imaju sigurne dvije godišnje karte.Pa makar nas bilo samo 1000.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
nisam strumf ali tako se voli svoj klub

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 23 jul 2014, 00:16

A sta je s onim Svrakom? Sto on ne igra, vidim stalno je na klupi a ne dobija priliku da igra? Nebi me cudilo da ovih dana procitam vijest "Muamer svraka potpisao za neki klub u Turskoj, naravno drugoj ligi, ili ovako Rusija... Kina".

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 23 jul 2014, 00:17

Zeljo po svojoj tradiciji is panda na biked an nacin, ali niko osim nas samim nam nije kriv.
Realno gledajuci mi smo **** do ekipe I tek over godline zapravo dolazi ta prava kadrovska kriza.
Grbavica ce ove sezone izgledati pravo pusto.

Ovo je klasican poraz trenera jer nije odigrao prave poteze kod 2:0.
Ali, nemojte zaboraviti da je ekipa totalno limitirana I da se ista greska dogala kod 1:0 samo sto gost tada to nije iskoristio....

Ista star je bila protiv Lovcena samo sto isti nije znao kazniti.

I opet se vracamo na base staro pravilo koje nam se godinama odbija od glavu, tj, od marke se ne moze stvoriti milion.
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 23 jul 2014, 00:21, ukupno mijenjano 1 put.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 23 jul 2014, 00:17

Boli poraz (ispadanje) samo zbog toga sto si ispao od losije ekipe, to se ne smije desiti iole ozbiljnom klubu. Mozes jednu utakmicu odigrat lose al dvije se mora pokazati kvalitet koji je veci nego njihv 100%. Ne zatvoriti se makar malo nakon 2-0 je strasna , kardinalna gresna adzema.
Zadnja izmjena: terabajt, dana/u 23 jul 2014, 00:18, ukupno mijenjano 1 put.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 23 jul 2014, 00:18

likusa je napisao/la:
Pirke_TM87 je napisao/la:
visokohz je napisao/la:Auuuuu pa vi ste dno dna od ekipe
Ja ne mogu da shvatim sta se nalazi u glavama takvih kao sto si ti. Jarane tvoje Sarajevo je izgubilo, shvati sine izgubilo na kosevu od ekipe koja se ne moze kvalitetom porediti sa Metalurgom i ti dodjes i nama na temi pises kako smo mi dno dna od ekipe.
Ma sta mu repliciras on ne vidi dalje od onog parka

Bolje bi mu bilo,da nije replicirao. :urnebes:

caseres
Kontakt:

Post Postao/la caseres » 23 jul 2014, 00:18

Previse Adzem forsira nase napada od stopera lopta na beka pa na krila. Sve nekako ide sa strane.
U redu su kontre i to, fino to igramo i stvorimo par sansi iz kontre, ali inace kad je u pitanju kreiranje napada to moramo popravit. Mozda ce dolaskom Varee to doci na svoje, kako god, veceras smo se povukli kad nismo smjeli i to je to.

Sad se spremiti za pocetak sezone, dovesti jos jednog igraca, uzeti 300-400k za ove sto cemo prodati i uzdati se u Bajica, Nuspahica, Vareu, Sadikovica, Turkovica. Oni ce nas voditi kroz ovu sezonu.
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 23 jul 2014, 00:18

Nema se ovdje sta reci, izbacuju bas Makedonci, ove amatere iz CG jedva prođemo, ma neću više da lažem samog sebe, sve gore i gore iz godine u godinu..

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 23 jul 2014, 00:18

Šta reći nakon večeras.. Volim Želju od malih nogu, ali me poraz nije potresao.. Logično krivo ti je, al valjda zato što sam totalno ohladio od svih praznih obećanja, kvazifudbalera, onda te valjda ovakve stvari ne pogode..

Zamislite ekipu, koja koliko god da je nekvalitetna, KVALITETNIJA JE od protivnika.. Vodi ta ekipa 2-0, njihov protivnik, koji je vrlo vrlo nekvalitetan i loš, nekako izbori penal I TO FULE.. i onda ti ta ekipa da 2 gola..
Haj da si ti večeras spuco dva gola iz jedina dva napada, ali kad dominiraš i onda ti ovakvi idioti uvale 2 gola..
E ZAMISLITE KAKVA SMO MI ONDA EKIPA.. nismo juniori, nismo ni kadeti, al ovako raja po terminu ne reaguje..

Kad smo dali drugi gol ponašali smo se ko da je 90. minuta, pa ono i ako primiš jedan, boli te, ionako ćeš dobit..

FUJ!

Al nisu krivi igrači, nisu sami sebe birali, kriva je uprava što je dovela Želju na ovaj JADAN nivo!
Željo u historiji nije bio lošija ekipa, i kad smo bili na sredini tabele igrali su bolji igrači!

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 23 jul 2014, 00:20

nema od nas nista bez Amara na klupi, od kad je on otisao sa klupe sve dublje i dublje tonemo...
FKŽ !

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 23 jul 2014, 00:21

DzoleZeljo je napisao/la:Zeljo po svojoj tradiciji is panda na biked an nacin, ali niko osim nas samim nam nije kriv.
Realno gledajuci mi smo **** do ekipe I tek over godline zapravo dolazi ta prava kadrovska kriza.
Grbavica ce ove sezone izgledati pravo pusto.

Ovo je klasican poraz trenera jer nije odigrao prave poteze kod 2:0.
Ali, nemojte zaboraviti da je ekipa totalno limitirana I da se ista greska dogala kod 1:0 samo sto gost tada to nije iskoristio....
Daj ba kume o kakvom ti limitu pricas, pa da si juniore izveo od golmana do napadaca, valjda u glavi imaju taj klik, koji godinama stiču igranjem fudbala da kod rezultata 2-0 i evidentnog fizickog pada, zatvaras utakmicu po svaku cijenu a ne grlom u jagode pa taraba. Ne mogu da shvatim Adzema, koji eto vodi djecu, sta je on onda djecu ucio ako smo ovako ispali od ekipe koja nije ni blizu kvalitetna kao mi! Drzis Zeljkovica na klupi, pa uvedi ga mutavce, jer je ocigledno bilo da stoperski par Bogdanovic Kosorac veceras ne stima, bar u drugom poluvremenu, osvjezi tu zadnju liniju!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 23 jul 2014, 00:22

likusa je napisao/la:Sve dok Željo igra utakmice na Kosevu mi hajra necemo imati !

Ja sam danas govorila da me je ovog najvise strah..+90
Sve dok mi ne uzmemo stvari u svoje ruke. Pa ljudi koju rade u klubu dignu guzicu i krenu da "rove" gdje stignu mi hajra necemo imati. Nije Kosevo problem (mislim u sustini). Problem je sto nas klub ceka da neki bogati haver nama se poklanja i da radi kako je nama milo i jos da mi idemo u plus. Mozemo mi pricati sta god hocemo za pitare i onog glavonju Selimovica ali Tan zasigurno nije dosao radi reda niti je se uspostavio kontakt sa njim iz zayebancije.

Ali dobro otom potom. Sve u svoje vrijeme. Ako nista ova djeca mi daju nekavu dozu pozitive za buducnost. Ima tu dosta juniora i kadeta koji imaju potencijal da vrate Zelju na kolovoz stare slave.

Lahko je danas biti general posle bitke ali i dalje tvrdim da je Mulalic bio bolji izbor od Adzema. No sta je tu je. Idemo dalje...
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 23 jul 2014, 00:22, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 23 jul 2014, 00:22

plavipatriota je napisao/la:Šta reći nakon večeras.. Volim Želju od malih nogu, ali me poraz nije potresao.. Logično krivo ti je, al valjda zato što sam totalno ohladio od svih praznih obećanja, kvazifudbalera, onda te valjda ovakve stvari ne pogode..

Zamislite ekipu, koja koliko god da je nekvalitetna, KVALITETNIJA JE od protivnika.. Vodi ta ekipa 2-0, njihov protivnik, koji je vrlo vrlo nekvalitetan i loš, nekako izbori penal I TO FULE.. i onda ti ta ekipa da 2 gola..
Haj da si ti večeras spuco dva gola iz jedina dva napada, ali kad dominiraš i onda ti ovakvi idioti uvale 2 gola..
E ZAMISLITE KAKVA SMO MI ONDA EKIPA.. nismo juniori, nismo ni kadeti, al ovako raja po terminu ne reaguje..

Kad smo dali drugi gol ponašali smo se ko da je 90. minuta, pa ono i ako primiš jedan, boli te, ionako ćeš dobit..

FUJ!

Al nisu krivi igrači, nisu sami sebe birali, kriva je uprava što je dovela Želju na ovaj JADAN nivo!
Željo u historiji nije bio lošija ekipa, i kad smo bili na sredini tabele igrali su bolji igrači!
Bez provokacije fakat, ali http://www.****/utakmica/4tFVX ... utakmice;0" onclick="window.open(this.href);return false; statistika pokazuje drugacije.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 23 jul 2014, 00:23

Svaka cast onom "Varupi" iz Metalurga, ne sjecam se nesto da je Bekam onako izvodio slobodne. Mislim 5 ili 6 puta svaka po golu i to dovoljo jako, spasio nas je samo Antolovic.

emirati
Kontakt:

Post Postao/la emirati » 23 jul 2014, 00:23

joj vam suplje prica. gresk adzema, isto ko da je na klupi Murinjo, a ne trener koji vodi prvi tim prvi put u zivotu. ako je kriv krivi su ti sto su ga postavili, a ne on ..
Zadnja izmjena: emirati, dana/u 23 jul 2014, 00:25, ukupno mijenjano 1 put.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 jul 2014, 00:23

Kevin je napisao/la:ima i nekih klubova, doduše rijetkih, koji imaju neku viziju i rade :thumbup:
Šta rade? Gdje su im rezultati? Šta su to postigli?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 23 jul 2014, 00:25

Virtu4l je napisao/la:
Kevin je napisao/la:ima i nekih klubova, doduše rijetkih, koji imaju neku viziju i rade :thumbup:
Šta rade? Gdje su im rezultati? Šta su to postigli?
polako..rezultati će doći..ovdje ne mislim samo na široki da se razumijemo :thumbup:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 23 jul 2014, 00:25

Zaboravio sam reći, maloprije sam se dogovorio sa rajom a dobra nas je grupa koja ide na tekme, ne kosevo vise nećemo ici gledati evropske utakmice, nek se nešto počne desavati po pitanju Grbavica, toliko vremena da se nista ne uspijeva napraviti ne razumijem
VTŽ

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Levin, Proximic i 20 gostiju.