Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

no rules
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la no rules » 22 jul 2014, 23:19

Tako je i Sušić govorio za Bešića , 'ta će on iz Mađarske Lige , pa mu Mume objasnio na SP , a te Domžale nisu ništa lošije od Hajduka koji kod kuće Istru nemože dobiti , a dva Reprezentativca nam iz Hajduka ....

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 22 jul 2014, 23:29

.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 15 mar 2020, 18:48, ukupno mijenjano 1 put.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 22 jul 2014, 23:36

emir79 je napisao/la:Inace je Dusko Glogovca ubacio u repreuzentaciju, jer se plasi da ovaj ne zaigra za drugu drzavu. Ih tugo moja :mrgreen:

FIBA i FIFA ista su to pravila :mrgreen:

Inace su Stevanovic,Sunjic,Vranjes,Zahirovic,Visca u reprezentaciji doleprsali odnekle, a ne kao talenti U21 BIH dobili sansu u A selekciji :mrgreen:

Jojjjj zaprdjivanja.
FIBA nije maciji kasalj to vidimo po Sulejmanovicu ako si htio reci da je u kosarci lako pokupit igrace. Iako je vazno osigurati Modica ja se ne vodim samo s tim. Ako taj igrac uspije uletiti i na klupu Milana samim tim mu se poziv cini logicnim. Ili ti to vidis drugacije, a usput je i mladi reprezentativac. A sto se tice FIFE ili FIBE lako je lose igrace dobiti i od jednih i drugih, ali dobre tesko jer se maticni savezi bore za njih. Osim nasih saveza naravno. A tko ovdje zaprdiva nece valjda svatko od nas ponaosob odlucivati. Mnogi bi i tvoje pisanje tako okarakterizirali.

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 22 jul 2014, 23:42

ne treba tako razmisljati, momak je nas reprezentativac i to je dovoljno

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 22 jul 2014, 23:58

no rules je napisao/la:Tako je i Sušić govorio za Bešića , 'ta će on iz Mađarske Lige , pa mu Mume objasnio na SP , a te Domžale nisu ništa lošije od Hajduka koji kod kuće Istru nemože dobiti , a dva Reprezentativca nam iz Hajduka ....
Kad je to Susic rekao? I ko je pozvao Besica u reprezentaciju ako nije Susic? Mozda je sam dosao ili ga je neko sa foruma pozvao?

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 22 jul 2014, 23:59

[youtube][/youtube]

e ovo neznam koje poslusao..mozda bilo je i pritiska da vako odgovori sto je tu bio al ko zna...hmmm bogami neznam za ovog igraca sada sta ce biti.
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

Imperator98
Kontakt:

Post Postao/la Imperator98 » 23 jul 2014, 00:03

" onclick="window.open(this.href);return false;

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 23 jul 2014, 00:13

dubrovnik je napisao/la:
FIBA nije maciji kasalj to vidimo po Sulejmanovicu ako si htio reci da je u kosarci lako pokupit igrace. Iako je vazno osigurati Modica ja se ne vodim samo s tim. Ako taj igrac uspije uletiti i na klupu Milana samim tim mu se poziv cini logicnim. Ili ti to vidis drugacije, a usput je i mladi reprezentativac. A sto se tice FIFE ili FIBE lako je lose igrace dobiti i od jednih i drugih, ali dobre tesko jer se maticni savezi bore za njih. Osim nasih saveza naravno. A tko ovdje zaprdiva nece valjda svatko od nas ponaosob odlucivati. Mnogi bi i tvoje pisanje tako okarakterizirali.
Procitaj komentare doticnog/doticnih, pa ces lakse skontati sta sam ja mislio sa svojim komentarom ;)

Normalno da FIBA nije maciji kasalj, nego je 5 puta rigoroznija od FIFA-e.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 23 jul 2014, 00:34

Ponukan ispadanjem Želje od nekog Metalurga,kao i ranijim ispadanjem nasih vodecih klubova od nekih Zeta,Kukesija...i tesko razocaran ,molio bih cijenjene forumase da vise ne spominju igrace iz nasih klubova kao potencijalne reprezentativce,niti ikako u kontekstu reprezentacije.
Nijedan taj igrac jednostavno nije ni blizu tog nivoa i potreba,nemojmo se lagati i zavaravati.

Eventualno kad odu u neki inostrani klub pa provedu neko vrijeme,prime zdrave navike,nacin rada i razmisljanja,mozda tada neke uzeti u razmatranje.
Hvala.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 23 jul 2014, 01:25

drummer je napisao/la:Ponukan ispadanjem Želje od nekog Metalurga,kao i ranijim ispadanjem nasih vodecih klubova od nekih Zeta,Kukesija...i tesko razocaran ,molio bih cijenjene forumase da vise ne spominju igrace iz nasih klubova kao potencijalne reprezentativce,niti ikako u kontekstu reprezentacije.
Nijedan taj igrac jednostavno nije ni blizu tog nivoa i potreba,nemojmo se lagati i zavaravati.

Eventualno kad odu u neki inostrani klub pa provedu neko vrijeme,prime zdrave navike,nacin rada i razmisljanja,mozda tada neke uzeti u razmatranje.
Hvala.
Da li si normalan?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 23 jul 2014, 01:46

Adnan89 je napisao/la:[youtube][/youtube]

e ovo neznam koje poslusao..mozda bilo je i pritiska da vako odgovori sto je tu bio al ko zna...hmmm bogami neznam za ovog igraca sada sta ce biti.
U čemu je problem?
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 23 jul 2014, 01:59

ma to su novinari sa alternativne banja luka nije ni cudo sto pitaju haj za Srpsku..Sve dok imamo takvo stanje u drustvu koje kreira opste misljenje drustva nista nije bolje ocekivati

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 23 jul 2014, 06:23

U jučerašnjoj pobjedi Dinama nad Žalgirisom od prve minute igrao je Dejan Radonjić. Zamjenjen je na poluvremenu. Igrao je dobro, ali je promašio dvije-tri situacije. Moram reći da je Samir Kerla u obje utakmice bio jako dobar.
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 23 jul 2014, 09:10

slika

Sa njegove oficijelne stranice na FB. Ne znam da li ovo fakat on odgovara, ili to neko radi umjesto njega :bih: :bih: :bih: :bih:
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 23 jul 2014, 09:45

Znaci poslije onoga sinoc sa Zeljom, nemojte molim vas da neko spomene kako u nasoj ligi ima materijala za A repke.
Mislim nije da se to i prije nije znalo, ali ona sramota sinoc i ostale sramote koje ce nam prirediti nasi klubovi ove sedmice su podpuno jasne.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 23 jul 2014, 10:20

dinoze je napisao/la:Znaci poslije onoga sinoc sa Zeljom, nemojte molim vas da neko spomene kako u nasoj ligi ima materijala za A repke.
Mislim nije da se to i prije nije znalo, ali ona sramota sinoc i ostale sramote koje ce nam prirediti nasi klubovi ove sedmice su podpuno jasne.
Sinoc je jedan Bajic pokazao potencijal, tako da ne treba iskljucivati nasu ligu.
Shvatam ogorcenost, ali ne treba biti radikalan.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 23 jul 2014, 10:27

drummer je napisao/la:Ponukan ispadanjem Želje od nekog Metalurga,kao i ranijim ispadanjem nasih vodecih klubova od nekih Zeta,Kukesija...i tesko razocaran ,molio bih cijenjene forumase da vise ne spominju igrace iz nasih klubova kao potencijalne reprezentativce,niti ikako u kontekstu reprezentacije.

Hvala.
Potpis.
Klubovi nam ispadaju redovno od Albanaca, Makedonaca, Crnogoraca. Ode sinoc Zeljo, a vjerovatno ce njegovim stopama Sarajevo, Zrinjski pa i ŠB. Jednostavno vrlo malo kvaliteta ima u toj ligi. Premalo za jednu selekciju koja je u top 20 na svijetu.
Smijeh je sto u redovima prvaka nema igraca za reprezentaciju (po kvaliteti), a pojedinci guraju nekog osrednjeg Hebibovica. Bolje zvati one igrace iz kazahstanske ili azerbejdzanske lige, njihovi timovi barem dođu do grupne faze EL.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 23 jul 2014, 10:42

bhsport je napisao/la:
dinoze je napisao/la:Znaci poslije onoga sinoc sa Zeljom, nemojte molim vas da neko spomene kako u nasoj ligi ima materijala za A repke.
Sinoc je jedan Bajic pokazao potencijal, tako da ne treba iskljucivati nasu ligu.
Shvatam ogorcenost, ali ne treba biti radikalan.

Nisam ja radikalan, ali nisam niti glup niti sljep kraj ociju. Niko ama bas niko nije zasluzio poziv iz nase lige jer su nevidzeni lavati i to godinama. Nije do samo od jucer to vec 10 godina ide tako. Znaci prodaj se negdje drugo u inostranstvo, nauci igrati fudbala, nauci trcati da te ne hvataju grcevi u 60-toj minuti susreta pa onda mozda nekada te neko zovne.
Ovo sve je sramota ljudi, pa bolje raja na terminu igra, sa vise zara i srcanosti se bori.
Vjeruj da kod mene na terminu ima tehnicki potkovanijih igraca nego u nasoj Premijer ligi u top klubovima.
Jebote jedno Sarajevo strijepi za prola protiv nekod ljevog svedskog kluba, zeljo ispada protiv Makedonaca u prvom kolu a isto tako ce biti sa Sirokim i Zrnijskim. Jednostvano neznaju jer su amateri i netreba nikoga zvati. Upravu se Susic upodpunosti.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 23 jul 2014, 10:51

Nije ti dobro.
Pozdravlja te Gojko Cimirot.
1946

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 23 jul 2014, 10:53

Head je napisao/la:
Nije ti dobro.
Pozdravlja te Gojko Cimirot.
Igracina :crazy:

Nemoze se Sarajevo spasiti od ponuda za njim, vec dva puta Ma. City odbijaju.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Rimes87 i 76 gostiju.