FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Ajax
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Ajax » 22 jul 2014, 23:17

Sudija vas je pokrao. Cijelo drugo poluvrijeme je navlacio za goste sto je van pameti. I sudio im nenormalno velik broj slobodnih udaraca a onaj na kraju kao slag na torti cak im je i penal darovao. Igraci Zelju se usrali da ce dobiti kartone na svaki prigovor. Kada je to sudia vidio poceo je jos vise da silji za goste i za svaki najmanji prigovor se je hvatao za karton. Pored toga ekipa je lose pripremljena i fizicki je pala u drugom poluvremenu. Turkovic katastrofa igra 10-tak minuta i umjesto da zaradi kakav karton zaustavi napad, nista. Trebalo je izvrsiti pritisak na sudiju tokom utakmice ( trener prvi koji nije vrsio nikakav pritisak ) a igraci ako su krali onda su trebali bas krasti vrijeme. Pa nek popuse 10 kartona ali onda bi i sudija popusio losu ocjenu itd.

Igraci Zelje su ispali nenormalno naivni. Trebali su se postaviti kao gazde na terenu od pocetka a kamoli poslje 2:0. Moje jedino objasnjenje je da su fizicki pali totalno i da im je ponestalo snage. Ili ih trener nije pripremio psihicki sta treba da rade. Kako god bilo velika steta. Cudi me da se nisu na kraju potukli igraci sa Makedoncima. Trebali su im **** sve po spisku. Bar bi pokazali karakter a ne ovako.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 22 jul 2014, 23:18

Virtu4l je napisao/la:Podrška šefu i momcima, idemo dalje ;)
Ku.rac i sef, Amar, Lutvo, uprava, igraci, sve u vrga neka ide.

Uprava pogotovo cekaju da im neko da milone da bi stavili ime na dres, idioti neka uzmu bilo kakve pare za sponzorstvo jer ovako vise ne ide, yebes ove polovanjake i djecu, kakva su ovo pojacanja.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 22 jul 2014, 23:20

Jebt, Makedonski klubovi bolje u Evropi pu....makedonski ide prema vrhu Bosanski ide dole :sick: :sick:

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 22 jul 2014, 23:20

Sve otjerati od Amara pa do čistaćice i od ovog ne može gore.

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 22 jul 2014, 23:20

Jedini Antolovic nesto zna,ostali nula bodova.
StarMo nije skutorija...

Blueone
Kontakt:

Post Postao/la Blueone » 22 jul 2014, 23:21

Čudna utakmica, potpuno drukčija od one u Skopju koju sam gledao uživo.
Zasluženo smo ispali, nije mi jasno kako smo uopće dali dva gola
Sad se okrenimo domaćem prvenstvu i grčevitoj borbi za opstanak
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC

Blueone
Kontakt:

KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC

Blueone
Kontakt:

KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 22 jul 2014, 23:22

Zelju kao Zelju volim do nebesa ali ljude i igrace koji su trenutno u Zelji (ne sve jedno 90%) nabijem na napojnu zilu.
Ljudi ovo nema ni kod pitara ,ovo je bruka i sramota. HaLLLooOo voditi 2-0 i onda primiti dva supacka gola. Zadnjih 30 min smo se raspali ,treneru jesi oke ADZEME.
Zao mi nas Zeljinih bolesnika ove ostale sto se vrte oko Zelje nek idu u pm......
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 22 jul 2014, 23:22

Head je napisao/la:Ima li gdje drugi gol Metalurga, nisam gledao drugo poluvrijeme.

:D

galeb
Kontakt:

Post Postao/la galeb » 22 jul 2014, 23:23

Semper je napisao/la:
Elegant je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:Ko ono napravi potpuno nepotreban faul na 20 metara?? :x
Jamak. :facepalm:
Antolović je kriv za gol primio u svoj ugao gol. Bedo se pravi pametan i ide na gol liniju i dekocentriše golmana.
Upravo kad je sutao covjek, zastopa mi stream, al sam vidio nekog od nasih igraca kako ide prema gol liniji i Antolovic ga gleda... Nevjerovatno! Ali meni nikako u glavu ne ulazi zasto praviti faul na 20 metara od gola kad covjek sa 35 metara opuca, golman jedva skine!!?

Sve u svemu, cim sam vidio da smo se povukli, znao sam sta slijedi. Mislio sam da ce ih promaseni penal malo osvjestiti ali ocito fizicka (ne)sprema je zahtjevala da se povucemo i igramo onako. Jbg, valja sad zaspati

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 22 jul 2014, 23:24

a u pm....odoše moje pare...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 22 jul 2014, 23:24

I onda se pitaju sto,ljudi ne dolaze na utakmice.Sramota jbt **** 2:0 nisu u stanju odrzati,cak smo trebali i izgubiti.Vode 2:0 i kontaju sve gotovo niko vise nece igrati.

Pa vise bi volio da smo 5:0 izgubili nego ovo
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 22 jul 2014, 23:24

Onaj sto je otisao na gol liniju je takavv haos napravio I pometnju,da se vidjelo da.nece na dobro.
Kakav amaterizam,kako su se povukli,I penal nije bio opomena.
Znao sam da cemo fasovat iz slobodnog dalo se naslutit.par.dobrih slobodnjaka su izveli.strah me da.cemo.otic sad u ****.krasni
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 22 jul 2014, 23:24

aS_Roma je napisao/la:
Head je napisao/la:Ima li gdje drugi gol Metalurga, nisam gledao drugo poluvrijeme.

:D
Hvala
1946

bordograd
Kontakt:

Post Postao/la bordograd » 22 jul 2014, 23:24

Ovo je nažalost samo još jedan pokazatelj koliko je naš fudbal pao na niske grane. Nisam gledao utakmicu pa ne mogu da komentarišem nego je više smiješno postalo da jedan anoniman klub Metalurg izbaci Željezničar, da moje Sarajevo izbacuju Zete i tako dalje, ali ne igra historija i ne igra renome i što prije skontamo gdje smo lakše će nam biti svima. Sa druge strane ste se opredjelili za jedan put stvaranja i afirmisanja mladih fudbalera, naše djece, sarajevske raje i to ne može donijeti rezultat ovo ljeto, ali može i hoće na duže staze, trebate biti strpljivi jer nije lako ni tim momcima nositi Željin dres i izlaziti na kraj sa našom publikom. Nakon poraza od Haugesunda pročitao sam svakakvih provokacija, pljuvanja, bukvalno izljeva mržnje ali opet se okrenem oko sebe i pogledam koliko i kakvih seljačina se doselilo prvo u naš grad, a onda i na moj sjever i vaš jug i sve mi bude jasno. Ja sam uvijek podržavao i podržavat ću Željezničar protiv koga god igrao (osim Sarajeva naravno) jer valjda mi trebamo biti jedni drugima najbolji prijatelji a ne najveći dušmani. Glavu gore komšije, krenut će i u našem fudbalu nekada stvari na bolje a do tada se možemo prepucavati u PL BiH!
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 22 jul 2014, 23:27

Semper je napisao/la:
Elegant je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:Ko ono napravi potpuno nepotreban faul na 20 metara?? :x
Jamak. :facepalm:
Antolović je kriv za gol primio u svoj ugao gol. Bedo se pravi pametan i ide na gol liniju i dekocentriše golmana.
Faul je napravio Kosoric retardirani.Jamak doktor,Bajic odlican,Stana nevidljiv nije imao sprinta nazad **** je Colu posteno...Sramota.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 22 jul 2014, 23:27

barbarez je napisao/la:Onaj sto je otisao na gol liniju je takavv haos napravio I pometnju,da se vidjelo da.nece na dobro.
Kakav amaterizam,kako su se povukli,I penal nije bio opomena.
Znao sam da cemo fasovat iz slobodnog dalo se naslutit.par.dobrih slobodnjaka su izveli.strah me da.cemo.otic sad u ****.krasni
Nedo kloc.

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 22 jul 2014, 23:28

Smiju nam se utrpani, a u četvrtak busom kući ;)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

emirati
Kontakt:

Post Postao/la emirati » 22 jul 2014, 23:29

hajde aco regulisi ove malo starije oni su gori od ovih novih, da bar probamo normalno baciti koju ...

Ako je neko gledao tekmu nek kaze da li je ono bio faul u 92 kod gola ili ?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Levin i 21 gost.