FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

mma_hz
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la mma_hz » 22 jul 2014, 23:05

sonik24 je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:Katastrofa...Metalurg sam sebi dao gol,pa fulio penal i na kraju jos dva gola dao...pa sta je jos trebalo
Antolovic hvatao zive lopte..ja nikad losijeg Zelju nisam gledao...ovo je bas sramotno..nije kako Kukesi ili Zeta normalno,al vi ste veceras imali toliko srece i ponovo ste ispali..katastrofa..
jedan od realnijih postova :salut: ruku na srce, Antolovic je vadio i branio nemoguce, nasi su nakon 2:0 vec gledali izvlacenje grupne faze, daleko u mislima cini mi se, lose skroz lose odigrano, ali to je valjda nas maksimum sad zasad..

Vandelanoite, Zeljo makar nije izgubio, vi jeste :shh:
Antolovic :bow: :bow: ..ostatak ekipe katastrofa,pgt stoperski dvojac...zbog cega nije igrao Zeljkovic...
zadnji vezni pgt Tomic u odnosu na proslu sezonu skroz loshe..zasto nije Svraku stavio.. :roll: :roll:
Adzem veceras skroz podbacio..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Vandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoite » 22 jul 2014, 23:06

caseres je napisao/la:
Vandelanoite je napisao/la:Kad mislite prestati nas brukati u Evropi ?
jedi svoj proizvod
dodji da te pojedem
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!

MES QUE UN CLUB!

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 22 jul 2014, 23:07

Sve ti se sjebe najednom..
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 22 jul 2014, 23:07

@sonik24 Standardna štrumfovska priča! Vi štrumfovi ste sestre mi najjači s tim tješenjem kad ispadnete zbog neriješenog rezultata, protiv nas ove godine u kupu, evo sad ova tekma, pa onda ono protiv Širokog u kupu kad ste na penale ili produžetke izgubili...

:shhh: :shhh:
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

brazzo
Kontakt:

Re: $: FK Željezničar

Post Postao/la brazzo » 22 jul 2014, 23:07

kinder_jaje je napisao/la:Zao mi je majke mi navijao sam za vas ali ovo je bruka i sramota,volio bih da ste prosli da zaradite koju marku ali sa ovakvom igrom niste ni zasluzili.
Znam da ce mnogi reci da zeljo podmladjuje ekipu ali to se ne radi sada kada imas europske utakmice i da se brukas protiv ovih amatera ali ispade da smo mi veci amateri od njih :roll:
jbg tako ti je to..koliko si dug toliko se i pruzis, valja stedit al sto je najzalosnije uzeli se momci razbacivat prognozama oni favoriti za titulu :rol:
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 22 jul 2014, 23:07

sonik24 je napisao/la:jesam reko :!:

jednostavno je gol visio u zraku, opustili se, umorili valjda, Metalurg dosta bolji dobar dio drugog poluvremena. Sad skontaj gdje je nas nogomet kad jedan prosjecni tim Makedonije je bolji od naseg Zelje. Faul je bio nidje veze, ali sad o tome mozes samo supljirat bezveze... Ovako losa ekipa nas izbaci, jos ljudi nisu imali srece, fulali su i penal... ostajemo ponosni sto nismo izgubili :salut:
Nisam doš'o da serrem nešto mnogo jer utakmicu nisam gledao. Ipak, opravdanja za ispuštanje 2 gola prednosti nema. U evropskoj utakmici se ne možeš opustiti, ne smiješ znati za umor, pogotovo ne sada, kad sezona nije počela i imao si pripreme koje su ti trebale dati dovoljno snage za ovakve utakmice.

Ekipa Metalurga je možda prosječna, ali i vi bi trebali da se presaberete i malo objektivno sagledate situaciju što je sigurno malo teško nakon svih titula posljednjih godina. Ekipu je napustilo dosta kvalitetnih igrača, i nemate roster s kojim biste se mogli hvaliti. Ovoj ekipi osim iskustva nedostaje i kvaliteta, a to se u ovakvim utakmicama jasno primjeti.

Bez ikakvih provokacija. Sve najbolje u predstojećoj sezoni!
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 jul 2014, 23:09

Podrška šefu i momcima, idemo dalje ;)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

zeljovolim
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolim » 22 jul 2014, 23:09

mma_hz je napisao/la:
sonik24 je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:Katastrofa...Metalurg sam sebi dao gol,pa fulio penal i na kraju jos dva gola dao...pa sta je jos trebalo
Antolovic hvatao zive lopte..ja nikad losijeg Zelju nisam gledao...ovo je bas sramotno..nije kako Kukesi ili Zeta normalno,al vi ste veceras imali toliko srece i ponovo ste ispali..katastrofa..
jedan od realnijih postova :salut: ruku na srce, Antolovic je vadio i branio nemoguce, nasi su nakon 2:0 vec gledali izvlacenje grupne faze, daleko u mislima cini mi se, lose skroz lose odigrano, ali to je valjda nas maksimum sad zasad..

Vandelanoite, Zeljo makar nije izgubio, vi jeste :shh:
Antolovic :bow: :bow: ..ostatak ekipe katastrofa,pgt stoperski dvojac...zbog cega nije igrao Zeljkovic...
zadnji vezni pgt Tomic u odnosu na proslu sezonu skroz loshe..zasto nije Svraku stavio.. :roll: :roll:
Adzem veceras skroz podbacio..
pa di si ti gledao tomic najbolji bio

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 22 jul 2014, 23:09

Očajno.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 22 jul 2014, 23:10

zao mi je sto ste ispali, jbg

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 22 jul 2014, 23:11

Ma u odnosu na proslu sezonu Tomic je grohno..to svi koji prate fudbal vide.. ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 22 jul 2014, 23:11

Virtu4l je napisao/la:Podrška šefu i momcima, idemo dalje ;)
kada vrate 300 hiljada KM onda će imati moju podršku. Ti levati i karine su oštetile klub i za mene nijedn igrač nije dostojan dresa koji nosi.
Zadnja izmjena: Semper, dana/u 22 jul 2014, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 22 jul 2014, 23:11

<3 LiMes <3 je napisao/la:Bez ikakve uvrede, odigrali ste pichasto nakon 2:0, neshvaćeni pad u igri, ovako se ne čuva rezultat. Nažalost, navijao sam da prođu svi naši klubovi, ali braniti se sa 10 igrača, e pa to je odron.
I ja sam vec zelio da cestitam na prolazu i nocas sam volio da je prosao nas BiH tim, ali uprskase kao i sredinom 80-ih. :( Zelju bas proganjaju zadnje sugave minute u Evropskim takmicenjima. Bit ce bolje nagodinu...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 22 jul 2014, 23:11

Consigliere je napisao/la:Ko ono napravi potpuno nepotreban faul na 20 metara?? :x
Jamak. :facepalm:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 22 jul 2014, 23:13

Samo da kažem Adžem je kyrton od trenera. Hvala!

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 22 jul 2014, 23:13

Elegant je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:Ko ono napravi potpuno nepotreban faul na 20 metara?? :x
Jamak. :facepalm:
Antolović je kriv za gol primio u svoj ugao gol. Bedo se pravi pametan i ide na gol liniju i dekocentriše golmana.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 22 jul 2014, 23:14

bparena je napisao/la:
<3 LiMes <3 je napisao/la:Bez ikakve uvrede, odigrali ste pichasto nakon 2:0, neshvaćeni pad u igri, ovako se ne čuva rezultat. Nažalost, navijao sam da prođu svi naši klubovi, ali braniti se sa 10 igrača, e pa to je odron.
I ja sam vec zelio da cestitam na prolazu i nocas sam volio da je prosao nas BiH tim, ali uprskase kao i sredinom 80-ih. :( Zelju bas proganjaju zadnje sugave minute u Evropskim takmicenjima. Bit ce bolje nagodinu...
Nema ih sta proganjati sto se tice vecerasnje utakmice, sami su krivi, povukli se i igrali pickasto. Jos su imali srece sto su makedonci promasili penal i par dobrih sansi.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 22 jul 2014, 23:15

Ima li gdje drugi gol Metalurga, nisam gledao drugo poluvrijeme.
1946

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 22 jul 2014, 23:16

U našoj ligi navijam za Želju a kad nši klubovi izađu na evropska takmičenja tad navijam za BiH. Jednako mi je žao i kad Željo ispadne i kad Sarajevo i kad Zrinjski.... ne bitno mi je koji je klub, samo neka predstavlja moju BiH.

Otvaram livesore da vidim je li gotovo, vodili 2-0, i kad ono piše 2-2, ovako sam reagovo :shock: :shock: Ne mogu vjerovat. Nije da nisam navikao na ovake ishode, kad se dobiveno izgubi ali sam šokiran.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 22 jul 2014, 23:17

ima li video gola za 2-2
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.