Jel ti dragoahmiiic je napisao/la:nije uopste dzeko pogodio sativu nego madlung
a evo linka
http://www.tvoo.net/ch1.html

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Jel ti dragoahmiiic je napisao/la:nije uopste dzeko pogodio sativu nego madlung
a evo linka
http://www.tvoo.net/ch1.html
Dzeko samo na cevape moze otici,o pojmu to je druga filozofijaNecromacer je napisao/la:Dzeko pojma nema nije danas dao go....Cudi me da neko nije napiso slicnu glupost ovoj mojoj vec do sada
Ima vremena .... strpljenja molimNecromacer je napisao/la:Dzeko pojma nema nije danas dao go....Cudi me da neko nije napiso slicnu glupost ovoj mojoj vec do sada
Redžepagić: "Neki ljudi pričaju gluposti, Džeko nije potpisao za Milan"
Irfan Redžepagić, menadžer bh. reprezentativca Edina Džeke, demnatovao je izjavu izvjesnog Hozea Albertija, koji se predstavlja kao fudbalski agent i ekspert za transfere. Podsjetimo, Alberti je rekao:
"Milan je već potpisao predugovor sa Džekom. Napadač Volfsburga dolazi u klub nakon Svjetskog prvenstva ove godine", rekao je Alberti i nastavio:
"Dogovor je uspostavljen tokom januara kada su za istim stolom sjedili Galiani, Džeko i igračev otac. Mogu sa stopostotnom sigurnošću reći da je Džeko novo pojačanje Milana. U svemu još nedostaje potpis na pravi ugovor i objava za medije da bi sve postalo službeno".
Redžepagić nije iznenađen izjavama koje u posljednje vrijeme daju mnogi tzv. agenti Edina Džeke.
"Navikao sam da svakodnevno u medijima vidim informacije o svom igraču, pa ispada kako Džeko ima desetak menadžera. Meni je to zaista smiješno. I taj Alberti što govori, to nema veze sa istinom. Uopšte ne znam ko je taj čovjek, za koga radi i kakvi su mu interesi. Ono što mogu da kažem jeste da Džeko nije potpisao nikakav predugovor", govori Redžepagić i nastavlja:
Razgovarao sam i sa Silvanom Martinom, koji je menadžer Vidiću i Bufonu, pričali smo, jer čovjek jako dobro poznaje situaciju na italijanskom, ali i na evropskom tržištu. Možda se i on zaletio u nekim izjavama u posljednje vrijeme, koje nisu bile potrebne. Svi oni daju izjave, možete vidjeti po štampi da se mnogi menadžeri predstavljaju kao Edinovi agenti, što nema veze sa istinom.
Golgeter Volfsburga i dalje je top tema na evropskoj fudbalskoj tržnici. I dalje se govori o transferu u Milan, spominju se Mančester Junajted i Arsenal.
"U dva navrata sam u posljednja dva mjeseca razgovarao sa Adrianom Galianijem. Stvari su potpuno jasne, Milan ne želi dovoditi niti jednog napadača dok se ne riješi Huntelara. Uložili su u njega veliki novac i neće da daju još 40 miliona eura za Džeku, a da im Huntelar sjedi na klupi, a ima velika primanja i puno je koštao. Mislim da će se do početka Svjetskog prvenstva sve znati. Džeko i dalje ima ugovor sa Volfsburgom, igra dobro, uprkos tome što ekipi ide loše u Bundesligi. Najbolja opcija bi bila da Edin na kraju sezone napusti Volfsburg, jer smatram da je zreo i da je spreman za najveće svjetske klubove ", kazao je Redžepagić za San.
Iako mnoge interesuje gdje će Edin igrati naredne sezone, Redžepagić nije želio prejudicirati.
"Neozbiljno bi bilo da govorim da ide u Englesku, Italiju ili Španiju. U kontaktu sam sa sedam-osam klubova. Radi se o najvećim svjetskim klubovima, ali još ništa nije dogovoreno niti potpisano", kaže Redžepagić.
24SI
Gomez je skuplji na transfermarktu iz razloga sto je napravio taj transfer od 30 Miliona + u Bundesligi je duze i ima veci staz kad je u pitanju igranje na vrhunskom nivou. Radi se o tome da se cijena igraca, ma kako oni napredovali, ne podize odmah za 20-30 miliona, vec postepeno. jednostavno, to nije praksa te stranice. A ne znam ko se jos sikira radi transfermarkta, jer on ne predstavlja nista sad posebno u fudbalskom svijetu niti na trzistu.miralem444 je napisao/la:ja se divim dzeki stvarno kako moze iznijet sav taj teret na ledjima..celni ljudi u wolfs.il su slijepi il se prave da su slijepi pa ptice na grani primjete da je on prevaziso bundes ligu za njega je italija engleskaa ...sjecam se kad je baljic u real preso i to je transfer uhhh jedan bosanac u realu al nekako nemoze se ni to poredit sa ovim dzekinim dzeko je dzeko svi na jednu stranu al dzeko na drugu nekako nam je krivo svima sto nije vec u milanu manchesteru celseau jel momak zasluzuje definitivno...40 000 000 za dzeku je malo vidjet cete kad predje sad u neki veliki klub cijena ce bit odma 70 miliona jel momak ima samo 23 godine a vec je medju 5 centarfora na svijetu...
mene najvise zaboli kad na transfer marketu vidim da gomez kosta 30 miliona a dzeko 25..pa dzeko ga u dzep moze stavit...al nije dzeko njemac ..i problem svih nasih igraca je to sto su bosanci nije vise fudbal sto je nekad bio sad je tu prvo marketig pa tek onda fudbal..meni je klasican primjer ronaldo..haya..al dzekan je svima pokazao da je veliki fudbaler da je majstor i nesumnjam ja dzeko na kraju sezone ide iz wolfsburga definitivno...
evo ja cu objasniti. FOTOMONTAZA! bas se vidi da je photoshop radio.Analic je napisao/la:haj nek mi neko objasni ovu sliku
Nisam upoznat s koje je tekme i zasto. Ali mi je slika nebulozna pravo. Fotomontaza ili sta.
Ja mislim da je to kad su pobjedili zadnjoj utakmici i slavlje ono kad su navijaci usli na teren... Ovaj place emocije gaAnalic je napisao/la:haj nek mi neko objasni ovu sliku
Nisam upoznat s koje je tekme i zasto. Ali mi je slika nebulozna pravo. Fotomontaza ili sta.
Trenutno korisnika/ca: AmirBvB, bhfanatic14, Blackwargreymon, CAGarfia, Coolpanda24, dedo26, Google Adsense [Bot], katalinski, mirsonetz, Proximic, s4mke, Serha, zastitaIdentiteta, Zglavkar i 97 gostiju.