http://www.***BaDa12 je napisao/la:Ko vodi ovu bosansku verziju Goala? Ponekad mi djeluju ko oni blogovi.![]()
Ovo ti je nasa verzija goal-a, a ovo gore je blog, ili je neka drugi portal, ali mislim da nema veze sa originalnom verzijom goal.com.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
http://www.***BaDa12 je napisao/la:Ko vodi ovu bosansku verziju Goala? Ponekad mi djeluju ko oni blogovi.![]()
harishp styleBaDa12 je napisao/la:Svejedno, naša verzija Goala mi je isto tuhafli skroz. Znati ćeš ti značenje.
Slazem se. Jedini je problem sto su sva trojica bolji igraci od njega. Ali bolje ista nego nista. Pozvat ga protiv Andore ako hoce. Ako necezgembo89 je napisao/la:Samo da ga kaparišemo na vrijeme da ne bi bila nova farsa Halilovic, Seferovic,Tankovic
Po cemu bolji od Andreja? Momak je 96 godiste, i vec sada trenira sa prvim timom Milana. Seferovic i Tanksson ni u snu nisu bolji od njega, iako igraju razlicite pozicije, ali ako uporedimo potencijal koji imaju, Modic je bolji od ove dvojice, od Halilovica slazem se da nije.Ajax je napisao/la:Slazem se. Jedini je problem sto su sva trojica bolji igraci od njega. Ali bolje ista nego nista. Pozvat ga protiv Andore ako hoce. Ako necezgembo89 je napisao/la:Samo da ga kaparišemo na vrijeme da ne bi bila nova farsa Halilovic, Seferovic,Tankovic![]()
Da ne idemo u off-topic jer to mi nije cilj. Niti zelim da nekoga provociram to je samo moje misljenje. Za Halilovica se slazemo. Seferovic je sa 17 godina bio prvak svijeta i najbolji igrac na SP. I po meni je jako kvalitetan igrac vec sada. Tankovic je jako rano sa manje od 18 godina presao u najzahtjevniju ligu gdje se naravno nije nametnuo. Ali vec protiv Manchester Uniteda ( kao i Svedskim selekcijama svog uzrasta ) je pokazao da posjeduje veliki potencijal. Uvjeren sam da ce za najkasnije godinu dana postati jedan od petorice vodecih strijelaca u Holandiji a tek mu je 19 godina. Ako nece cak ove godine napraviti iskorak. Isto tako napadaca mladih nemamo. A veznjaka imamo puno od 20-25 godina i uvjek cemo imati. Ali to je samo moje misljenje. Naravno Modica treba pozvati protiv Andore da debituje a poslje toga prema zaslugama odnosno minutazi u Milanu. Koji ce ga najvjerovatnije posuditi u neki manji klub. Ali ne sumnjam da ga ceka dobra karijera.Goalgetter je napisao/la:
Po cemu bolji od Andreja? Momak je 96 godiste, i vec sada trenira sa prvim timom Milana. Seferovic i Tanksson ni u snu nisu bolji od njega, iako igraju razlicite pozicije, ali ako uporedimo potencijal koji imaju, Modic je bolji od ove dvojice, od Halilovica slazem se da nije.
Dusko radi odlican posao. Mislio sam da ce biti nemoguce pronaci selektora kao sto je bio Aco. Mada sam poznavao veliki kvalitet g. Ivanovica ali jednostavno izgledalo mi je da Aco izvlaci 110% iz ovih igraca. Ali izgleda da je i Dusko na pravom putu. Doduse Aco nije tada mogao da racuna na par ovih novih mladih igraca u toj mjeri. Doduse ipak je malo lakse sa kosarkasima raditi. Oni nisu takve zvjezdice kao sto su pojedini fudbaleri. Ali to je sasvim druga prica.dubrovnik je napisao/la: Pogledajte kako to Dusko u kosarkaskoj repci radi. Glogovac odma uleti unutra nema mlad je previse. Ali to je kad profesionalac kolo vodi.
Zato su ovi u nogometu i placeni bolje. Moze se naci strucnjak u svakom sportu za klupu repke, samo treba na celu svih saveza biti covjek kao Mahmutovic koji se bori za svakog igraca koji je interesantan repki. A onda i dovede najboljeg selektora koji je moguc i rezultat ce svakim danom biti bolji i bolji. Jednostavna formula.Ajax je napisao/la:Dusko radi odlican posao. Mislio sam da ce biti nemoguce pronaci selektora kao sto je bio Aco. Mada sam poznavao veliki kvalitet g. Ivanovica ali jednostavno izgledalo mi je da Aco izvlaci 110% iz ovih igraca. Ali izgleda da je i Dusko na pravom putu. Doduse Aco nije tada mogao da racuna na par ovih novih mladih igraca u toj mjeri. Doduse ipak je malo lakse sa kosarkasima raditi. Oni nisu takve zvjezdice kao sto su pojedini fudbaleri. Ali to je sasvim druga prica.dubrovnik je napisao/la: Pogledajte kako to Dusko u kosarkaskoj repci radi. Glogovac odma uleti unutra nema mlad je previse. Ali to je kad profesionalac kolo vodi.
Zato sto je krampa od igrača!!!Goalgetter je napisao/la:Sta je sa ovim Bunozom, sto je ovoliko dugo vec bez kluba
vaga teske ponude, ne moze se odliciti gdje ce nastaviti karijeruGoalgetter je napisao/la:Sta je sa ovim Bunozom, sto je ovoliko dugo vec bez kluba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 52 gosta.