p.s. kako ovako teren nizbrdo ide? kamera loše postavljena ili? i jel ima grafike na streamu ikako pošto gledam na nekom drakula...ili je ovo neki stream stream željo.tv?

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ko da nikad nisi gledao utakmicu sa Koseva.Kevin je napisao/la:bravo!
p.s. kako ovako teren nizbrdo ide? kamera loše postavljena ili? i jel ima grafike na streamu ikako pošto gledam na nekom drakula...ili je ovo neki stream stream željo.tv?
Nije ni cudo, odakle dolazi.Virtu4l je napisao/la:Nuspahić je zvijer.
I kod mene blokira Chrome. Probaj Mozilla Firefox druze.samozeljo1987 je napisao/la:Kod mene Chrome blokira ove dvije stranice , kaze da je zlonamjerna stranica i da moze zarazit comp
Skini mozillu, i kod mene se pojavljuje problem na chromeu. Na mozilli bez problema otvori.sajo10 je napisao/la:I kod mene blokira Chrome. Probaj Mozilla Firefox druze.samozeljo1987 je napisao/la:Kod mene Chrome blokira ove dvije stranice , kaze da je zlonamjerna stranica i da moze zarazit comp
Kakav prodor Anesa!
Pa samo uđes u njih na Advanced i on your own risk. Radi bez problema.samozeljo1987 je napisao/la:Kod mene Chrome blokira ove dvije stranice , kaze da je zlonamjerna stranica i da moze zarazit comp
http://live.drakulastream.eu/static/pop ... 06270.html" onclick="window.open(this.href);return false;mordfustang je napisao/la:Gdje gledate?
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, lile, pinki, ristagrad i 34 gosta.