RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Kako stojimo? Očekujem izvještaj nakon utakmice.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- hercegovac236
- Kontakt:
Ma Ruska propaganda brate. Ne vjeruj ništa.rodjenisa je napisao/la:Pa po ovom izvjestaju ovi nas ubise,a nas covjek koji sa lica mjesta javlja kaze da igramo odlicno i da je tekma extra

73 dugo pucao na gol Dzhanaeva - lopta leti daleko iznad grede.
Pokušavamo.
Pokušavamo.

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
82 opasno pucao na gol Dzhanaeva - naš vratar na mjestu.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Naš ili vaš?Maestro^^ je napisao/la:82 opasno pucao na gol Dzhanaeva - naš vratar na mjestu.

Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
&tepsija je napisao/la:Nije.Ovaj brko sa brojem 84 na grbi je od Gacka 84 &Radovan je napisao/la:Jel ovaj Buha iz Gacka?
Ma samo se uigravamo.
Inače,mislim da oni prenose samo svoje napade i prilike,naše ne.
Imaju svoj sastav,naš ne.Ne znam niti da su ijednom imenovali nekog našeg igrača.
Šupci.

Upravo tako majke mi moje kao da oni samo igraju na jedan gol.
Njihov , njihov.tepsija je napisao/la:Naš ili vaš?Maestro^^ je napisao/la:82 opasno pucao na gol Dzhanaeva - naš vratar na mjestu.

Kidišemo u zadnje vrijeme.

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Ma neće naši da otkrivaju sve karte pred sezonu 
Ako ovdje odigramo dobro,biće ove sezone dosta autobusa parkirano pred golom

Ako ovdje odigramo dobro,biće ove sezone dosta autobusa parkirano pred golom

MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
85. Igra je odgođena za dugo vremena polovici terena "Velež". Rostov je služio tri ugla u nizu, ali za povećanje rezultat ne mogu.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Ko ne moze? Ti ili oni?Maestro^^ je napisao/la:85. Igra je odgođena za dugo vremena polovici terena "Velež". Rostov je služio tri ugla u nizu, ali za povećanje rezultat ne mogu.

Hvala na prevodu druze.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Završilo je 1:0.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Nije loše.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
-
- Kontakt:
- hercegovac236
- Kontakt:
Dobro je. Poderaćemo ih u uzvratuMaestro^^ je napisao/la:Završilo je 1:0.

hercegovac236 je napisao/la:Dobro je. Poderaćemo ih u uzvratu

Nije loše.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Draga moja raja ovo je super iskreno nadao sam se porazu od dva tri gola razlike i puno sam se pribojavao ali ovo ispade jako podnosljivo i ohrabrujuce, ako se neko pita zasto mislim tako onda nek vidi trzisnu vrijednost rostova koja za nas predstavlja fatamorganu radi se ovise desetaka miliona eura ako ni to nije dovoljno valja znati da smo mi iz autobusa istrcali na teren uz to imali i malu nezgodu pa onda jos oni i subotu igraju jaku utakmicu super kupa sto znaci da su u optimalnoj formi a mi imamo jos desetak dana za usminkavanje ekipe.U ovom trenutku rostov je jaci od svih ekipa iz bih i ovo nam je bio pravo veliki zaloga.U organizacijskom o finansijskom smislu te u pomocnom osoblju ova ekipa rostova je svjetlosnu godinu ispred svih klubova u BiH zato svi mi rodjeni glavu gore napunimo tijelo i duh optimizmom i sad ili nikad ostvarimo nase snove, ko nije uzet clansku protiv drine napunit stadion i da 90 minuta sve grmi kako na terenu tako na tribinama.Svim nasim igracima,treneru i osoblju koje je bilo u austriji sretan povratak u nas crveni nikad pokoreni mostar a ti sofer bok te mazo otvori te oci mokar peskir oko vrata loci red bull i kafu u pitrama dovedi nase sampione svima nama zive i zdrave,mora s znati ako nisi dosad vozis buduce sampione.
Sretan put momci
MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA
Sretan put momci
Samo je jedna riba- Pastrmka!!!
Nista nama bez BMV22 analize.Jasta je brat nego pristojan rezultat,a u jednom sturom izvjestaju na fb grupi rodjenih kaze covjek da smo odlicno igrali.Jbt. ovi Rusi kontali popraviti samopouzdanje na nama,pa nas izabrali za generalku.Nadam se da cemo dobiti malo sadrzajniji izvjestaj pa da vidimo al sve su prilike sto kaze Radovan da sve deremo ove sezone abd.Bice glumica po Mostaru ove godine ko nikad dosad msc. Jedva cekam da vidim nase Rodjene na djelu i nastavak davno zapocete redaljke.BMV22 je napisao/la:Draga moja raja ovo je super iskreno nadao sam se porazu od dva tri gola razlike i puno sam se pribojavao ali ovo ispade jako podnosljivo i ohrabrujuce, ako se neko pita zasto mislim tako onda nek vidi trzisnu vrijednost rostova koja za nas predstavlja fatamorganu radi se ovise desetaka miliona eura ako ni to nije dovoljno valja znati da smo mi iz autobusa istrcali na teren uz to imali i malu nezgodu pa onda jos oni i subotu igraju jaku utakmicu super kupa sto znaci da su u optimalnoj formi a mi imamo jos desetak dana za usminkavanje ekipe.U ovom trenutku rostov je jaci od svih ekipa iz bih i ovo nam je bio pravo veliki zaloga.U organizacijskom o finansijskom smislu te u pomocnom osoblju ova ekipa rostova je svjetlosnu godinu ispred svih klubova u BiH zato svi mi rodjeni glavu gore napunimo tijelo i duh optimizmom i sad ili nikad ostvarimo nase snove, ko nije uzet clansku protiv drine napunit stadion i da 90 minuta sve grmi kako na terenu tako na tribinama.Svim nasim igracima,treneru i osoblju koje je bilo u austriji sretan povratak u nas crveni nikad pokoreni mostar a ti sofer bok te mazo otvori te oci mokar peskir oko vrata loci red bull i kafu u pitrama dovedi nase sampione svima nama zive i zdrave,mora s znati ako nisi dosad vozis buduce sampione.
Sretan put momci

.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
" & ' $
-
- Kontakt:
"Generalka" pred prvenstvo, znači ovakav sastav možemo očekivati protiv Drine, uz male mozda korekcije (mozda janka upadne posto vidim nije igrao nikako)
Leoben. Sport stadium. Vrijeme kišovito, teren dobar za igru. Strijelac: 0:1 Buharov (5)
VELEŽ: Đokić (Dragojević), Maletić, Hodžić (Pejić), Škahić, Zolj, Nikolić, Merzić, Haurdić (Zvonić), Hebibović, Popović (Hajdarović), Vladavić
ROSTOV: Pletikosa (Džanaev), Kalačev, Milić, Abazov, Djakov (Bastos), Torbinski (Čupelin), Gabulov, Buharov (Poloz) , Fatulaev (Trošečkin), Ksuly, Gackan (Kanga)
Dva poraza od Jabloneca i Furtha u posljednjih 8 dana priprema, te činjenica da je riječ „generalci“ uoči važnog meča Super kupa Rusije protiv CSKA, kao da su bili motivirajući faktor za igrače Rostova. Aktuelni osvajač kupa Rusije od prve minute je krenuo maksimalno angažovano prema golu Đokića. Totalnu inicijativu krunisali su već u 5.minuti, kada je Buharov matirao golmana „Rođenih“.
Ipak, nakon početnog pritiska „Rođeni“ su uspostavili terensku ravnotežu. Do poluvremena zaprijetili su Kalačev i Torbinski, te Haurdić prema golu Pletikose.
U drugom poluvremenu igra se uglavnom odvijala na sredini terena. Golu Veleža prijetili su Kanga, Poloz i Čupelin, dok su na drugoj strani uzvratili Vladavić i Merzić
Leoben. Sport stadium. Vrijeme kišovito, teren dobar za igru. Strijelac: 0:1 Buharov (5)
VELEŽ: Đokić (Dragojević), Maletić, Hodžić (Pejić), Škahić, Zolj, Nikolić, Merzić, Haurdić (Zvonić), Hebibović, Popović (Hajdarović), Vladavić
ROSTOV: Pletikosa (Džanaev), Kalačev, Milić, Abazov, Djakov (Bastos), Torbinski (Čupelin), Gabulov, Buharov (Poloz) , Fatulaev (Trošečkin), Ksuly, Gackan (Kanga)
Dva poraza od Jabloneca i Furtha u posljednjih 8 dana priprema, te činjenica da je riječ „generalci“ uoči važnog meča Super kupa Rusije protiv CSKA, kao da su bili motivirajući faktor za igrače Rostova. Aktuelni osvajač kupa Rusije od prve minute je krenuo maksimalno angažovano prema golu Đokića. Totalnu inicijativu krunisali su već u 5.minuti, kada je Buharov matirao golmana „Rođenih“.
Ipak, nakon početnog pritiska „Rođeni“ su uspostavili terensku ravnotežu. Do poluvremena zaprijetili su Kalačev i Torbinski, te Haurdić prema golu Pletikose.
U drugom poluvremenu igra se uglavnom odvijala na sredini terena. Golu Veleža prijetili su Kanga, Poloz i Čupelin, dok su na drugoj strani uzvratili Vladavić i Merzić
Nama je bitnije da nađemo još jednog vozača a ne napadača
Zna li neko koliko traje izrada godišnje karte,u petak sam uplatio novac,valjda će mi je poslati do 02.08?Ma ako i ne pošalju petaka i kupim kartu i gotovo.Hajmo rođeniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 

MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.