Ja na to nisam naletio, mozda dezinformacija.edgardavids je napisao/la:Ubise nas, ne znam jesam li dobro skontao jesmo li ovo mi imali penal pa fulili?
Nije.Ovaj brko sa brojem 84 na grbi je od Gacka 84 &Radovan je napisao/la:Jel ovaj Buha iz Gacka?
Ma samo se uigravamo.
Zajeban ovaj ruski, ljudima ne sviraju penal a oni ga fule.hercegovac236 je napisao/la:Kažu da su oni promašili onaj penal što ga je sudija trebao ali nije svirao
tepsija je napisao/la:$ ? " называется ? &, "
Dvjestotinjak navijača Veleža skandira,Krim je Ukrajina
aaaaaaa bas ovakoRezervniGolman je napisao/la:A moj tepsija pa zna se sto smo mi mostarci dobri ali i svi plivači. Stari te odvede sa 3-4 godine na Neretvu uhvati za nogu i zavitlja na pola Neretve. Moras proplivat. Jedino ako (nije bilo tih slucaja) potones 2-3 metra onda te izvadi i dobijes šamarčinu za nesnalažljivost. Gdje če njih njihov ćaća bacat jedino po kamenjaru da nesretno dijete slomije ruku nogu ili kičmutepsija je napisao/la:Nije šuplja...ovaj Pdf sigurno ima najviše plivača.Šokiran sam,nakon kraćeg obilaska jadranske obale koju pohode i homosapiensi sa ovih terena...yebemti,pola ih ne zna plivati.Tek sad kontam onu foru skakaĆi...frustracije strašne.Logično,grad na Neretvi.Pastrva jedino malo slabije pliva,zanosi ga kuknjava![]()
![]()
tepsija je napisao/la:$ ? " называется ? &, "
Pa o tome sam pisao,o nama ne pišu nikako,niti spominju imena naših igrača.rodjenisa je napisao/la:Pa po ovom izvjestaju ovi nas ubise,a nas covjek koji sa lica mjesta javlja kaze da igramo odlicno i da je tekma extra
U Mostaru se je oduvijek brojilo x100.Crveni_1922 je napisao/la:tepsija je napisao/la:$ ? " называется ? &, "
Tepsija nije dvjestotinjak nego dva navijaca![]()
![]()
![]()
![]()
Ne lozi raju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.