Ok, vozdra.
Sta se igralo prosle sezone, koja formacija? Nisam pratio Real.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Nije , Di Maria je igrao u napadu umjesto Benzeme.geoxx je napisao/la:Di Maria bio desetka?![]()
Ok, vozdra.

vrijedan im je, dok su ga platili toliko....nikako da naucimo te lekcijeFurymaker je napisao/la:bolan James je igrac poput Inieste , pogledaj Iniestine brojke , rekao bi covjek mrtvi prosjek ili ispod prosjeka , 3 gola i 11 asist u 39 tekmi a Hames u 34 tekme 15 golova i 14 asist ( racunajuci SP ).
Statistika je **** u dosta slucajeva tako i u ovom , momak imao 2.5 kljucna dodavanja po tekmi ove sezone i to je jedna od bitnijih stavki kod njega , taj Ozil ima 2.8 , nije to neka velika razlika , jest francuska liga bezveze , al ne moze se zbog statistike pljuvati po igracu .
Pretplacen jest , al je i igracina , budite realni , istina nije ni blizu vrijedan tih 80ak miliona ( u igrackom smislu ) ali ce zato donijeti ogroman profit Realu bas kao sto Monaco gubi ogroman profit sto se tice marketinga , ne treba zaboraviti da je mali imao jos 4god ugovora i da je placen 45mil sezonu prije , to se sve racuna .
On i Isco su ponajbolji igraci na svojim pozicijama i bit ce uzivancija gledati ih kako se kolju za prvu postavu .
Fakat drug, šta si ti prošle sezone gledao, koji Realtyler durden je napisao/la:Nije , Di Maria je igrao u napadu umjesto Benzeme.geoxx je napisao/la:Di Maria bio desetka?![]()
Ok, vozdra.
Nije bio klasicna desetka carevi moji.Belmin6 je napisao/la:Fakat drug, šta si ti prošle sezone gledao, koji Realtyler durden je napisao/la:Nije , Di Maria je igrao u napadu umjesto Benzeme.geoxx je napisao/la:Di Maria bio desetka?![]()
Ok, vozdra.

Ovi navijaci u Kolubijskim dresovima vjerovatno ce vec veceras kupit dres Reala sa brojem 10.madridist je napisao/la:Ja koliko sam upratio Angel nas napušta ,u zamjenu za nj i 20-ak milja dobijamo mladjeg igrača koji je na netom završenom sp bio jedan od glavnih.
Nekako sam siguran da bi Angel da nije bilo nesretnog "cojones" poteza ostao.
U medjuvremenu na prilazima utvrdi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.