Tebi vazda, ako bude jbg, mada će se to brzo proširiti. Ali eto, gledaćemo da odmognemo što više možemoHead je napisao/la:Virtual posalji mi u pp strim

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Tebi vazda, ako bude jbg, mada će se to brzo proširiti. Ali eto, gledaćemo da odmognemo što više možemoHead je napisao/la:Virtual posalji mi u pp strim
Naravno samo preko pp-a, i to gledat samo provjerenim ljudima.Virtu4l je napisao/la:Tebi vazda, ako bude jbg, mada će se to brzo proširiti. Ali eto, gledaćemo da odmognemo što više možemoHead je napisao/la:Virtual posalji mi u pp strim
habib je napisao/la:Sa Grbavice plaviiiiiiiii uvjek u srcu mooommm
Nemoj mi vjerovati, ali mislim da bi mogao Nuspahic igrati umjesto Bucana...Bihac96 je napisao/la:Manijaci znal se sastav koji ce veceras izaci na teren ?
Adžem je rekao da će promijeniti neke igrače, tako da ti tačan sastav niko ne može reći,ali postoje velike šanse da Anes dobije šansu jer je oduševio u Skoplju..Bihac96 je napisao/la:Manijaci znal se sastav koji ce veceras izaci na teren ?
Sigurno bajic umjesto turkovica i jamak umjesto hasanovica a 70posto nuspahić umjesto bucanatm8782 je napisao/la:Nemoj mi vjerovati, ali mislim da bi mogao Nuspahic igrati umjesto Bucana...Bihac96 je napisao/la:Manijaci znal se sastav koji ce veceras izaci na teren ?
Ma ja mislim da ce on od prve krenuti.Najvise je bio sa njim zadovoljan nakon prve utakmice..Bihac96 je napisao/la:![]()
![]()
Ooooooooo Anes Kop,Anes Kop,Anes Kop hajde zabi goooo,oooooooo
hehehe ne moze kralju, dodji malo ranije kortea i lahko ces uci bez neke guzve. Ako mislis na onu ogradu prije ulaza onda se moze sa bilo koje strane.emirati je napisao/la:moze li mi neko reci ko sigurno zna da li se istoka moze doci na jug, da ne moram ici na onaj ulaz odakle dolazi korteo ?
Naravno da moze,nema nikakvih ograda oko juga osim na derbijima,a ako mislis sa istoka unutar stadiona da predes to nema sanseemirati je napisao/la:moze li mi neko reci ko sigurno zna da li se istoka moze doci na jug, da ne moram ici na onaj ulaz odakle dolazi korteo ?
Normalno mozes proci bez problema..ja prolazio par puta..pokazes kartu i to je to.emirati je napisao/la:![]()
ne buraz da udem na stadion i predem na jugnego posto prije ulazka na jug ima jedna kontrola da vide imas li karta pa tek onda ulazak na stadion. ja pitam moze li se s istocne strani doci i uci na jug. kontas sad
daemirati je napisao/la:![]()
ne buraz da udem na stadion i predem na jugnego posto prije ulazka na jug ima jedna kontrola da vide imas li karta pa tek onda ulazak na stadion. ja pitam moze li se s istocne strani doci i uci na jug. kontas sad