Brato ima nas džuturuma koji neznaju hoce li docekat peto a ne 23-ce kolo. Haj ti opleti nemoj da idem na onaj svijet bez svih informacijadrakensang je napisao/la:Po čemu je Oštraković "gooovno" ?? jel to po logici, ko god da ode iz kluba, **** je. Bolje da igra za Olimpic, nego za Sarajevo, Želju, Zrinjski, Široki ili Borac. oko 23-24 kola ću vam reći zašto.shaman7 je napisao/la:Radije bi gledao čunj na golu nego **** od čovjeka (Oštrakovića). Inače, Đokić je sigurno dobar golman i ima "šlifa" jer je igrao za Botafogo, teško da ga je neko preko štele u Brazil poslao![]()
btw. nema veze što me isključujete iz ovih prvih 11, samo da znate najspremniji sam od vas, ali eto da budem džoker s klupe i začaram sezonu
Po meni potpuno ocekivan odgovor,konacno imamo dovoljno sirine u rosteru tako da mislim da cemo idealnih 11 dobiti nakon par kola,s tim da vec sad informacije govore o zestokoj borbi za pocetnu postavu.Sinoc sam procito da Vlada pravo hvali Marsela Macu,a mnogi forumasi nevjeruju da on moze nesto vise od klupe.zizu1991 je napisao/la:@rodjenisa vezano za neku ozbiljnu priču oko sastava i plasiranja takvih informacija forumašu @master, vjeruj da ni mi koji smo odavde ne znamo startnih 11. Kvaliteta ima i to se prepušta Feji, sigurno da je na slatkim mukama.
Ma sta do kraja karijere, do kraja zivota brato, znas sta cu ti reci majke mi moje jedino me smrt od Veleza moze rastaviti, a i to je pitanje naucne tehnologije.rodjenisa je napisao/la:Ma druze @Radovana bi svaka ekipa sad,al evo im ga na,frajer potpiso sa Rodjenima do kraja karijerehercegovac236 je napisao/la:Drastična razlika atmosfere na forumu danas u poređenju sa nekoliko zadnjih dana. Milina ti doći i pročitati par zaj.ebancija.
A što jest, jest i Radovan je ogromno pojačanje, jest majke mi moje. Vidim ja glumice se nešto uzbudile![]()
PS. Hajd da budemo pristojni,neka neko odgovori nasem gostu @master1015 na pitanje oko sastava.
Ja i nisam bas kompetentan,a rado bih
U svakom slucaju lijepi pozdrav za @master1015
Nek skinu lancic ili bolje receno lanac, pa ce mozda znati.tepsija je napisao/la:Nije šuplja...ovaj Pdf sigurno ima najviše plivača.Šokiran sam,nakon kraćeg obilaska jadranske obale koju pohode i homosapiensi sa ovih terena...yebemti,pola ih ne zna plivati.Tek sad kontam onu foru skakaĆi...frustracije strašne.Logično,grad na Neretvi.Pastrva jedino malo slabije pliva,zanosi ga kuknjava
A moj tepsija pa zna se sto smo mi mostarci dobri ali i svi plivači. Stari te odvede sa 3-4 godine na Neretvu uhvati za nogu i zavitlja na pola Neretve. Moras proplivat. Jedino ako (nije bilo tih slucaja) potones 2-3 metra onda te izvadi i dobijes šamarčinu za nesnalažljivost. Gdje če njih njihov ćaća bacat jedino po kamenjaru da nesretno dijete slomije ruku nogu ili kičmutepsija je napisao/la:Nije šuplja...ovaj Pdf sigurno ima najviše plivača.Šokiran sam,nakon kraćeg obilaska jadranske obale koju pohode i homosapiensi sa ovih terena...yebemti,pola ih ne zna plivati.Tek sad kontam onu foru skakaĆi...frustracije strašne.Logično,grad na Neretvi.Pastrva jedino malo slabije pliva,zanosi ga kuknjava
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.