Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Je**ga jednom je napisao nešto normalno a ti mu kontriraš.Letach je napisao/la:@DrustveniParazit Evo, izvini sto je ovako ispalo, nisam imao namjeru da napadam nikoga. Znam pravila foruma, nije moj privatni, ali moras shvatiti da lik sa nickom HordasDoboj svako malo dodje, i minira bilo koju temu na ovom forumu. Ovaj moj komentar se odnosio na njegove postove od ranije, za koje zasluzuje i puno gore rijeci. Medjutim, ovo nije forum o njemu, tako da ga necu pominjati. Isto tako, mene interesuje samo tema FK Zeljeznicar, i samo sam na njoj do sada, a tako ce biti i od sada davao misljenje. Lahko je upratiti koliko sam komentara dao na bilo koju drugu temu. Nisam ni na jedan.
Ne damo mi guzice za sicu ko vi.amorovski je napisao/la:Kone niko vas ne zeli prenosit??![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ee steta, zato vi imate mercedes benz arenu.. Hajd nebitno.. Jel ozbiljno nema prenosa nigdje veceras??terabajt je napisao/la:Ne damo mi guzice za sicu ko vi.
Ima naravno.amorovski je napisao/la:Ee steta, zato vi imate mercedes benz arenu.. Hajd nebitno.. Jel ozbiljno nema prenosa nigdje veceras??
Ko prenosi??Virtu4l je napisao/la:Ima naravno.amorovski je napisao/la:Ee steta, zato vi imate mercedes benz arenu.. Hajd nebitno.. Jel ozbiljno nema prenosa nigdje veceras??
Iskreno se zahvaljujemtm8782 je napisao/la:Ovdje imas prenos http://fkzeljeznicar.ba/zeljo-tv/" onclick="window.open(this.href);return false;, promjenis IP adresu platis 15,60KM i gledas. Jednostavno...
Mozemo mi bez vasmirzatele je napisao/la:Sretno veceras komsije,idemo zajedno u 3 pretkolo
I ja imam neku suhvu da bi ga Jamak mogo zabiti veceras.bistrikboy je napisao/la:Mozemo mi bez vasmirzatele je napisao/la:Sretno veceras komsije,idemo zajedno u 3 pretkolo![]()
Zabice ga Jamak hladno!Obraduj nas Željo!
Neces na stadion?!Virtu4l je napisao/la:Ako se pojavi link za stream (a trebao bi), nemojte ga postavljati, razmijenićemo ga privatnim porukama. Nije nam se jednom desilo da padaju serveri zbog preopterećenosti.
Znaš da nisam tu, jbg.bhsport je napisao/la:Neces na stadion?!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Hrammm1921, Nekadasiigrostarsno i 35 gostiju.