FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ja sam prije sat na ferhadiji kupio, sigurno ima još.
- Consigliere
- Kontakt:
Ima ih i Srajevo naravno, ali Zeljo dominira po tom pitanju.... U omjeru 2:1 siguran samBelminM23 je napisao/la: Ma bitno je da Željo ima ogroman broj navijača van Sarajeva. Šta kao Sarajevo nema ?
Sretno danas

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Sad hoćeš reći da ako Sarajevo ima 500k ljudi koji u BiH, na pitanje kad ih pitaš za koga navijaju kažu Sarajevo, da je duplo više Željinih.Consigliere je napisao/la:Ima ih i Srajevo naravno, ali Zeljo dominira po tom pitanju.... U omjeru 2:1 siguran samBelminM23 je napisao/la: Ma bitno je da Željo ima ogroman broj navijača van Sarajeva. Šta kao Sarajevo nema ?
Sretno danas
Nebi se mogao složiti sa tim, jer znam da nije tako 99%.
evo me u grad prije 10 min kupio jug, ima karti, pustite lazu ..opusteno
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Znas li do kad se prodaju na Grbavici, a kad pocinje na Kosevu, jer krecem sada iz Tuzle pa da znam kad dodjem gdje da kupim...ChWilla je napisao/la:ja sam prije sat na ferhadiji kupio, sigurno ima još.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Bice karti pred kosevom ne moras da zuris radi toga ne sikiraj se brate.
- champions1921
Ma bice ti na Kosevu karata i pred tekmu.. Mozda jug pukne al bice za istok i zapad 100%.. Nemas se sta sikirati oko toga..Baja_Zvjerka je napisao/la:Znas li do kad se prodaju na Grbavici, a kad pocinje na Kosevu, jer krecem sada iz Tuzle pa da znam kad dodjem gdje da kupim...ChWilla je napisao/la:ja sam prije sat na ferhadiji kupio, sigurno ima još.
BUDI ŽELJO !!!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ma znam ja da ce biti, nego valja cekat u redu bezveze za kartu, pa onda opet u red da prodjes na stadion, da mi je da to rijesim odmah...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar
Nemam razloga da te prijavljujem, to za pravila što sam napisao se odnosilo na ono da ova tema nije samo tema navijača FKŽ. Ne znam samo zašto ti odmah napadaš lika iako nije provocirao niti išta loše napisao o klubu, iznio je svoje mišljenje s kojim se niko ne mora slagati.Letach je napisao/la:Ovaj tvoj bi prije svega trebao procitati pravila foruma, zbog komentara od prije. Pa onda dodjes i kulturno referises o tome sto zelis reci. uostalom, uvijek me mozes prijaviti, zar ne...DrustveniParazit je napisao/la:Hordas Doboj je napisao/la:Puno se potencira na navijacima van Sarajeva. Realno tih plafon 500 ljudi koji ce doci veceras (a realno nece ih biti ni blizu tog broja vec nekih 100,200 ljudi), nece bas toliko utjecati na posjetu.
Sve je ba do vas sa Kantona Sarajevo i dok se vi ne aktivirate, nece biti drasticne promjene po tom pitanju...
Ovo isto vrijedi i za navijace FKS normala.
Možda nije 500 ali nije ni puno više, skontaj da u nekom gradu van Sarajeva imaš 30-40 navijača (osim onih gradova koji su bliže Sarajevu). Od tih 30-40 neće doći ni pola na utakmicu, pa dođeš do te neke brojke o kojoj @Hordaš piše.
@Letach ohladi, pročitaj pravila foruma.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Mislim da ce se na grbavici prodavat do 6 a onda smao pred kosevom al nisam siguran nadam se da ce to neko potvrditi koji je upucenijiBaja_Zvjerka je napisao/la:Ma znam ja da ce biti, nego valja cekat u redu bezveze za kartu, pa onda opet u red da prodjes na stadion, da mi je da to rijesim odmah...
- Consigliere
- Kontakt:
Cuj 500 000!BelminM23 je napisao/la:
Sad hoćeš reći da ako Sarajevo ima 500k ljudi koji u BiH, na pitanje kad ih pitaš za koga navijaju kažu Sarajevo, da je duplo više Željinih.
Nebi se mogao složiti sa tim, jer znam da nije tako 99%.

@DrustveniParazit Evo, izvini sto je ovako ispalo, nisam imao namjeru da napadam nikoga. Znam pravila foruma, nije moj privatni, ali moras shvatiti da lik sa nickom HordasDoboj svako malo dodje, i minira bilo koju temu na ovom forumu. Ovaj moj komentar se odnosio na njegove postove od ranije, za koje zasluzuje i puno gore rijeci. Medjutim, ovo nije forum o njemu, tako da ga necu pominjati. Isto tako, mene interesuje samo tema FK Zeljeznicar, i samo sam na njoj do sada, a tako ce biti i od sada davao misljenje. Lahko je upratiti koliko sam komentara dao na bilo koju drugu temu. Nisam ni na jedan.
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...
i mene ovo zanima?Hamo je napisao/la:Pošto neće biti prenosa,da li možemo očekivati neki stream da se uspotavi preko Željo TV
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Hvala, svratit cu usput, pa gdje bude...terabajt je napisao/la:Mislim da ce se na grbavici prodavat do 6 a onda smao pred kosevom al nisam siguran nadam se da ce to neko potvrditi koji je upucenijiBaja_Zvjerka je napisao/la:Ma znam ja da ce biti, nego valja cekat u redu bezveze za kartu, pa onda opet u red da prodjes na stadion, da mi je da to rijesim odmah...
NAPRIJED ZELJO !!! MI SMO ZELJINI, ZELJO JE NAS !!!
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
- Kontakt:
Evo opet "dobojlije" . Ne znam odakle si ali iz Doboja nisi. Okolica neka. Čuo u jednom od najvećih željezničkih čvorišta navijati za Torpedo. Priznaj, nisi razmišljao, natjeralo te.
Koje imalo po BiH hodo zna da je Željo ubjedljiv sa brojem navijača. Problem je što je slaba liga, tanki igrači, loše stojimo u Evropi itd tako da su se ljudi malo odrodili. Da se malo poslože stvari bilo bi ljudi i iz okolnih država.
Koje imalo po BiH hodo zna da je Željo ubjedljiv sa brojem navijača. Problem je što je slaba liga, tanki igrači, loše stojimo u Evropi itd tako da su se ljudi malo odrodili. Da se malo poslože stvari bilo bi ljudi i iz okolnih država.
Nisam ja reko da Sarajevo ima toliko, nego sam naveo primjer, tako da čisto sumnjam da ima duplo više Željinih navijača.Consigliere je napisao/la:Cuj 500 000!BelminM23 je napisao/la:
Sad hoćeš reći da ako Sarajevo ima 500k ljudi koji u BiH, na pitanje kad ih pitaš za koga navijaju kažu Sarajevo, da je duplo više Željinih.
Nebi se mogao složiti sa tim, jer znam da nije tako 99%.Ne znam koliko je vas, ali nas je vise i to je tako... Ti, naravno, imas pravo da vjerujes u sta hoces, ali stvarnost ti je takva... Ajde, zivio!
Aj Zdravo

Opet da kažem Sretno vam danas

- TMmanija2012
- Kontakt:
Svi u lavor..veceras da slavimo 

Iz Doboja, kao grada nisam, al iz okoline jesam. Šta se tu ima razmišljat, s koljena na koljeno.rodom s Mejtaša je napisao/la:Evo opet "dobojlije" . Ne znam odakle si ali iz Doboja nisi. Okolica neka. Čuo u jednom od najvećih željezničkih čvorišta navijati za Torpedo. Priznaj, nisi razmišljao, natjeralo te.

Meni je iskreno žao što nam je liga slaba, i što su nam ovakve posjećenosti utakmica, ne mogu da podnesem ovo da nam djeca navijaju tamo za neke Aston Vile, Liverpule, Frajburge...

- Consigliere
- Kontakt:
Hvala! I vama u cetvrtak...BelminM23 je napisao/la:
Opet da kažem Sretno vam danas![]()

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP i 75 gostiju.