FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

badblueboylivno
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la badblueboylivno » 22 jul 2014, 14:04

Zašto se igra danas? Je li to nešto na Koševu u četvrtak ili je nešto drugo?
Hayley <3

jahija

Post Postao/la jahija » 22 jul 2014, 14:05

Prošao sam pored grbavice gužva red je za karte, i karte idu kao lude. ;)
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 22 jul 2014, 14:06

badblueboylivno je napisao/la:Zašto se igra danas? Je li to nešto na Koševu u četvrtak ili je nešto drugo?
Doslo tako od uefe niko ne zna razlog, jos izgleda samo mi igramo danas ni jedna druga utakmica se neigra :?

AsharaK
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la AsharaK » 22 jul 2014, 14:06

badblueboylivno je napisao/la:Zašto se igra danas? Je li to nešto na Koševu u četvrtak ili je nešto drugo?
Pa zato što se utorkom igra uvijek jedna tekma EL, a UEFA baš odabrala nas
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 22 jul 2014, 14:07

terabajt je napisao/la:
Doslo tako od uefe niko ne zna razlog, jos izgleda samo mi igramo danas ni jedna druga utakmica se neigra :?
:crazy:
Hayley <3

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 22 jul 2014, 14:09

Hordas Doboj je napisao/la:Puno se potencira na navijacima van Sarajeva. Realno tih plafon 500 ljudi koji ce doci veceras (a realno nece ih biti ni blizu tog broja vec nekih 100,200 ljudi), nece bas toliko utjecati na posjetu.

Sve je ba do vas sa Kantona Sarajevo i dok se vi ne aktivirate, nece biti drasticne promjene po tom pitanju...
Ovo isto vrijedi i za navijace FKS normala.
Za FK Sarajevo je to mozda tacno... Zeljo ima ogorman broj navijaca van Sarajeva, i dosta ih redovno dolazi na utakmice
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 22 jul 2014, 14:10

cipiripi22 je napisao/la:
likusa je napisao/la:Ma ne smijemo se zadovoljiti sa 1:0, treba ne daj Boze u 85. 1:1 da umrem :?
bice dobro akobogda

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
ma tesko da mi 2 damo bilo kome , ove godine igramo ko grcka :D
=\_1921_/=

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 jul 2014, 14:11

Bajić najvjerovatnije u prvoj postavi. Nadam se da će odgovoriti na pravi način i riješiti dvomeč :cool:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 22 jul 2014, 14:12

terabajt je napisao/la:
UEFA navikla da mi igramo utorkom ili srijedom, pa.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :bih: :bih: :bih: :bih:
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

mirza_it
Kontakt:

Post Postao/la mirza_it » 22 jul 2014, 14:14

UEFA navikla da mi igramo utorkom ili srijedom, pa.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :bih: :bih: :bih: :bih:[/quote]
:lol: :lol: :clap: :clap:

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 22 jul 2014, 14:18

jahija je napisao/la:Prošao sam pored grbavice gužva red je za karte, i karte idu kao lude. ;)
jug rasprodat.

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 22 jul 2014, 14:19

DANDY je napisao/la:
jahija je napisao/la:Prošao sam pored grbavice gužva red je za karte, i karte idu kao lude. ;)
jug rasprodat.
Jel se zajebaješ?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 22 jul 2014, 14:21

Baca bombe.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 22 jul 2014, 14:21

TMovac je napisao/la:UEFA navikla da mi igramo utorkom ili srijedom, pa.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :bih: :bih: :bih: :bih:
:rol:

U svakom slučaju, očekuje se trijumf i nastavak pozitivnog niza, bilo bi lijepo nakon sedam utakmica bez pobjede ostvariti barem toliko utakmica bez poraza. :D
Hayley <3

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 22 jul 2014, 14:23

Molim vas ljudi, na brzaka prelistah nekoliko stranica i ne nadjoh info do kada se gdje karte prodaju?

Do kad na Grbavici, od kad na Kosevu? Hvala
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 22 jul 2014, 14:24

Consigliere je napisao/la:
Hordas Doboj je napisao/la:Puno se potencira na navijacima van Sarajeva. Realno tih plafon 500 ljudi koji ce doci veceras (a realno nece ih biti ni blizu tog broja vec nekih 100,200 ljudi), nece bas toliko utjecati na posjetu.

Sve je ba do vas sa Kantona Sarajevo i dok se vi ne aktivirate, nece biti drasticne promjene po tom pitanju...
Za FK Sarajevo je to mozda tacno... Zeljo ima ogorman broj navijaca van Sarajeva, i dosta ih redovno dolazi na utakmice
Ma bitno je da Željo ima ogroman broj navijača van Sarajeva. Šta kao Sarajevo nema ?

Sretno danas :bih:

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 22 jul 2014, 14:26

Pošto neće biti prenosa,da li možemo očekivati neki stream da se uspotavi preko Željo TV :?:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 22 jul 2014, 14:28

Consigliere je napisao/la:

:facepalm: :facepalm:
Ma ja ba.
Evo recimo Asharak mi prica o nekom masivnom odlasku na vecerasnju tekmu iz Gracanice, a najbrojniji odlazak im kombi i 2 auta. I to nije isla samo raja iz Gracanice.
Likusa spominje 50 ljudi iz Visokog, sto je moguce, jer je blize al i to sumnjam.

Necemo razglabati dalje. Ovi koji idu na gostovanja znaju kakva je ustvari situacija i sa dolaskom raje iz drugih gradova. Recimo gostovanje u Gradaccu, Srebreniku, Tuzli sto se tice TK, po nekim pricama bi trebalo biti bar 300 ljudi samo sa TK, plus raja koja dođe iz Sarajeva, a da li je to tako? :nene: :nene:

Suma sumarum, i vi i mi imamo dosta navijaca evo recimo na TK, ali rijetki su koji ce odvojiti keš u ovom slucaju minimum 40-50 marki pa otici na tekmu. Tako je i sa drugim kantonima i to je cinjenica. A vi pricajte sta hocete.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 22 jul 2014, 14:28

Virtu4l je napisao/la:Bajić najvjerovatnije u prvoj postavi. Nadam se da će odgovoriti na pravi način i riješiti dvomeč :cool:
Bajić ti je sigurno u prvoj postavi na klupi je Turković,kao i Hasanović umjesto njega je u ekipi Jamak!
Informacija iz prve ruke!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 22 jul 2014, 14:28

Baja_Zvjerka je napisao/la:Molim vas ljudi, na brzaka prelistah nekoliko stranica i ne nadjoh info do kada se gdje karte prodaju?

Do kad na Grbavici, od kad na Kosevu? Hvala
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ExBlueone, MoSaZeLjo1921 i 46 gostiju.