FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- badblueboylivno
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Zašto se igra danas? Je li to nešto na Koševu u četvrtak ili je nešto drugo?
Hayley <3
Prošao sam pored grbavice gužva red je za karte, i karte idu kao lude. 

to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Doslo tako od uefe niko ne zna razlog, jos izgleda samo mi igramo danas ni jedna druga utakmica se neigrabadblueboylivno je napisao/la:Zašto se igra danas? Je li to nešto na Koševu u četvrtak ili je nešto drugo?

Re: Odg: FK Željezničar
Pa zato što se utorkom igra uvijek jedna tekma EL, a UEFA baš odabrala nasbadblueboylivno je napisao/la:Zašto se igra danas? Je li to nešto na Koševu u četvrtak ili je nešto drugo?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- badblueboylivno
- Kontakt:
terabajt je napisao/la:Doslo tako od uefe niko ne zna razlog, jos izgleda samo mi igramo danas ni jedna druga utakmica se neigrabadblueboylivno je napisao/la:Zašto se igra danas? Je li to nešto na Koševu u četvrtak ili je nešto drugo?

Hayley <3
- Consigliere
- Kontakt:
Za FK Sarajevo je to mozda tacno... Zeljo ima ogorman broj navijaca van Sarajeva, i dosta ih redovno dolazi na utakmiceHordas Doboj je napisao/la:Puno se potencira na navijacima van Sarajeva. Realno tih plafon 500 ljudi koji ce doci veceras (a realno nece ih biti ni blizu tog broja vec nekih 100,200 ljudi), nece bas toliko utjecati na posjetu.
Sve je ba do vas sa Kantona Sarajevo i dok se vi ne aktivirate, nece biti drasticne promjene po tom pitanju...
Ovo isto vrijedi i za navijace FKS normala.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- invincible1921
- Kontakt:
ma tesko da mi 2 damo bilo kome , ove godine igramo ko grckacipiripi22 je napisao/la:bice dobro akobogdalikusa je napisao/la:Ma ne smijemo se zadovoljiti sa 1:0, treba ne daj Boze u 85. 1:1 da umrem
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

=\_1921_/=
Bajić najvjerovatnije u prvoj postavi. Nadam se da će odgovoriti na pravi način i riješiti dvomeč 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
UEFA navikla da mi igramo utorkom ili srijedom, pa....terabajt je napisao/la:Doslo tako od uefe niko ne zna razlog, jos izgleda samo mi igramo danas ni jedna druga utakmica se neigrabadblueboylivno je napisao/la:Zašto se igra danas? Je li to nešto na Koševu u četvrtak ili je nešto drugo?

Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
UEFA navikla da mi igramo utorkom ili srijedom, pa....
[/quote]

jug rasprodat.jahija je napisao/la:Prošao sam pored grbavice gužva red je za karte, i karte idu kao lude.
Jel se zajebaješ?DANDY je napisao/la:jug rasprodat.jahija je napisao/la:Prošao sam pored grbavice gužva red je za karte, i karte idu kao lude.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Baca bombe.
- badblueboylivno
- Kontakt:
TMovac je napisao/la:UEFA navikla da mi igramo utorkom ili srijedom, pa....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

U svakom slučaju, očekuje se trijumf i nastavak pozitivnog niza, bilo bi lijepo nakon sedam utakmica bez pobjede ostvariti barem toliko utakmica bez poraza.

Hayley <3
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Molim vas ljudi, na brzaka prelistah nekoliko stranica i ne nadjoh info do kada se gdje karte prodaju?
Do kad na Grbavici, od kad na Kosevu? Hvala
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Ma bitno je da Željo ima ogroman broj navijača van Sarajeva. Šta kao Sarajevo nema ?Consigliere je napisao/la:Za FK Sarajevo je to mozda tacno... Zeljo ima ogorman broj navijaca van Sarajeva, i dosta ih redovno dolazi na utakmiceHordas Doboj je napisao/la:Puno se potencira na navijacima van Sarajeva. Realno tih plafon 500 ljudi koji ce doci veceras (a realno nece ih biti ni blizu tog broja vec nekih 100,200 ljudi), nece bas toliko utjecati na posjetu.
Sve je ba do vas sa Kantona Sarajevo i dok se vi ne aktivirate, nece biti drasticne promjene po tom pitanju...
Sretno danas

Pošto neće biti prenosa,da li možemo očekivati neki stream da se uspotavi preko Željo TV 

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Consigliere je napisao/la:Za FK Sarajevo je to mozda tacno... Zeljo ima ogorman broj navijaca van Sarajeva, i dosta ih redovno dolazi na utakmiceHordas Doboj je napisao/la:Puno se potencira na navijacima van Sarajeva. Realno tih plafon 500 ljudi koji ce doci veceras (a realno nece ih biti ni blizu tog broja vec nekih 100,200 ljudi), nece bas toliko utjecati na posjetu.

Ma ja ba.
Evo recimo Asharak mi prica o nekom masivnom odlasku na vecerasnju tekmu iz Gracanice, a najbrojniji odlazak im kombi i 2 auta. I to nije isla samo raja iz Gracanice.
Likusa spominje 50 ljudi iz Visokog, sto je moguce, jer je blize al i to sumnjam.
Necemo razglabati dalje. Ovi koji idu na gostovanja znaju kakva je ustvari situacija i sa dolaskom raje iz drugih gradova. Recimo gostovanje u Gradaccu, Srebreniku, Tuzli sto se tice TK, po nekim pricama bi trebalo biti bar 300 ljudi samo sa TK, plus raja koja dođe iz Sarajeva, a da li je to tako?

Suma sumarum, i vi i mi imamo dosta navijaca evo recimo na TK, ali rijetki su koji ce odvojiti keš u ovom slucaju minimum 40-50 marki pa otici na tekmu. Tako je i sa drugim kantonima i to je cinjenica. A vi pricajte sta hocete.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Bajić ti je sigurno u prvoj postavi na klupi je Turković,kao i Hasanović umjesto njega je u ekipi Jamak!Virtu4l je napisao/la:Bajić najvjerovatnije u prvoj postavi. Nadam se da će odgovoriti na pravi način i riješiti dvomeč
Informacija iz prve ruke!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Molim vas ljudi, na brzaka prelistah nekoliko stranica i ne nadjoh info do kada se gdje karte prodaju?
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM